Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

kızlar ne zormuş evlilik stresi ev arama stresi 2 ay 17 gün kaldı düğünümüze ve kiralık ev aramaya başladık ama ev fiyatları öyle yüksek ki anlatamam giriş katlara 1400 diyolar kaç gündür sıkıntı stres sardı beni annemin yanında oturcam işe yakın olcam diye hayaller kurarken şimdi daha uzak yerde ev ilanlarına bakıyorum canım yanıyo resmen içim acıyo evlilikten soğudum sürekli nişanlımla tartışma halindeyiz napcaz bilmiyorum o kadar eşya aldım ettim mobilya vs şimdiki evler bi damla çok mutsuzum çok sıkıntılıyım durup durup ağlıyorum annemin üstüne düştüm bide bu aralar bn sanırım üstesinden gelemicem bu durumun zaten herşeyin en kötüsünü olumsuzuunu düşüenen bi insanım daha 1 hafta bile olmadı ev aramaya başlayalı ama bn tükendim uyku uyuyamıyorum gece uyanıp ağlıyorum. internetteki ilanlar o ev fiyatları kabusum oldu resmen sizlerde yaşadınızmı bu sıkıntıları yoksa bi ben mi yaşıyorum çok mutsuzum ailemden ayrılmak istemiyorum.

Maalesef büyük şehirlerde evler ateş pahası. Açıkçası ben de senin yaşadıklarının benzerini yaşadım ev bulma konusunda. En sonunda 2+1 65 m2 bir ev kiraladık :) 700 liraya ancak öyle bir ev bulabildim anneme yakın. Sadece İlanlara bakmakla olmaz ama iş çıkışı da olsa çıkın gezerek bakın canım.

malesefff çok pahalı hayattan soğudum resmen bide mobilyalarımı da önceden aldım biliyosun keşke almaz olaydım 65 m2 eve imkanı yok sığmaz napıcam bilmiyorum... doğru düzgün gezmedik bi iki yer baktık bide ilanlara ama şu 1 haftada sanki 10 yaş yaşlandım. gezmek gerek haklısın ama kendime anlatamıyorum bunu sürekli ağlıyıp duruyorum herşeyi çok takıyorum elimde değil

Çok eşya almamak lazım artık evler çok küçük. Sen bi kendine gel toparlan bakalım çıkıp bakmamissiniz bile herkes kiralık ev ilanı vermiyor pencereye asani da var emlakçıya vereni de var. Bol bol gezerek bakın eminim bulursunuz bütçenize göre bir ev. Karamsarlığa kapılmak yerine daha çok çaba lazım hadi bakim :)

aynen canım :) şuan sadece kendimi yıpratıyorum kendime zarar veriyorum. çıkıp gezmek lazım sürekli hayırlısı olsun hakkımızda bi an önce içime sinen bi ev bulup kafamın rahatlamasını istiyorum teşekkür ederim canım yorumların için saol

Bulacaksın Allahın izniyle strese gerek yok bu güzel günlerini kendine zehir etme şekerim. Yorum içinse lafı olmaz buralardayım her zaman :)

Bulacaksın Allahın izniyle strese gerek yok bu güzel günlerini kendine zehir etme şekerim. Yorum içinse lafı olmaz buralardayım her zaman :)
bende evimi tutup yatak odamı yerleştirip resimlerini yollamak istiyorum sanaaaa :) seni dinleyip kapılı aldım dolabımı ah bide yerleştirebilsemmm ne zormuş evli arkadaşlarrrrrr , ben şimdi görüyorum zorluklarını stresini sıkıntısını Allah bütün evlenenlerin yardımcısı olsun inşallah

Sözünü unutmadım zaten ne zaman söyleyeceksin diye bekliyordum canım :) Evet sıkıntılı ama geçecek hepsi sonra ver elini düşündükçe gulumseme :)

Canım ev arama zamanları oluyor böyle bende çok ağladığımı bilirim 1 buçuk ay kala anca bulmuştuk 3ay rahat öncesinde aramaya başlamamız ragmen ya çok küçük ya pahalıydı yılmak yok sizde evinizi bulacaksınız hayırlısıyla daha ilanlara bakıyorsun çıkıp gezdiğinde inan 1 katı daha ilanla karşılaşıyorsun asılan İlişkinize inan vazgeçmek yok muhakkak bulunacak öyle ya da böyle

bizimde 2 ay 16 günümüz var ben çok erken girdim sıkıntı strese ya evler çok küçük ve çoook pahalı inşallah canım inşalllahhh bi bulunsa ev öyle rahatlıcam ki çok sıkıntı yaptım bakalım hafta sonu gezicez inşallah çıkar şansımıza

Çıkar bence canım bizimde en çok yıprandığımız dönem ev bulamama dönemimizdi bu duyguyu çok iyi bilirim o yüzden dua ederek bekle çıkacak karşınıza kısmetiniz

Çıkar bence canım bizimde en çok yıprandığımız dönem ev bulamama dönemimizdi bu duyguyu çok iyi bilirim o yüzden dua ederek bekle çıkacak karşınıza kısmetiniz
aynen bizimde en yıprandığımız dönem hiç bu kadar sıkıntı yapıp üzüldüğüm bi sorunum olmadı çok şükür bunuda atlatıcaz inşallah çok teşekkürler canım güzel yorumların için

İnşallah atlatacaksınız canım insan bazı şeyleri aştıkça daha çok bağlanıyor bu artı bir güzellik tabi

Topiğimizin adı "Evliler Kervanı" mı olsun yoksa "Kaçın Kurası" mı olsun? Oylama başlamıştır!

selammm kızlarr şimdiden hepinize iyi hftasonlarııııı

ben de evliler kervanından yana kullanıyorum oyumu
evliler kervanı-milat mayıs 2015 olabilir film gibi, diğerlerinden bizi ayıracak bir kelime lazım

dün akşam çok yakın bir arkadaşımın kına gecesindeydim, benim kına salonumu tutmuştu o da, ayy ben bir fena oldum kına yakılırken kendi kınamda bir gıdım gözyaşı dökmeyen ben dün zor tuttum kendimi, 3 ay geçmiş nerdeyse ama o günler hala tazeymiş meğer içimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…