- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #8.901
Dün akşam telefonla görüştük de gelecektim bayramda kimsesiz kaldık ama sonra yollar çok kalabalık olur diye vazgeçtim diyor kayınpederimÖlür müsün öldürür müsün Bunlar yeni evli işleri güçleri vardır zaten birbirlerini göremiyorlar diyen yok. Ben yokken git kal beni de gel gel diye zorlama benim adıma plan yapma değil mi ama.
book thief Canım o gelin adayını da hiç takma kendince samimi olduğunuzu düşünerek şaka yapmaya çalışmış. Mesafeli olmak en iyisi sen zaten gerekli cevapları vermişsin bundan sonrasında da dert filan anlatmaya çalışırsa hiç konuşturma dinlemek istemediğini de belli et. Eşin için de endişelenme zaten kuzeni eşinin dolduruşuna gelip de kuzenine kötü davranacaksa her türlü bozulur araları. Erkekler düz mantık dışarıda görüşelim derler olur biter. Kasma kendini yani merhaba merhaba yeter.
Ölür müsün öldürür müsünHayatım istemediğimizi çok net belli ettik zaten :) Biz balayından döndük daha o zaman başladı benim kayınpederim kızım bayramda bizim oğlanın yanına gidelim ben seni götüreceğim demeye. Neymiş 1+1 apart kiralarmışız biz eşimle odada yatarmışız onlar salonda yatarmış. Tövbe bismillahBen de yok baba bayramda oteller çok pahalı uçak biletleri de çok pahalı ben bir sonraki hafta gideceğim dedim. Neyse konu kapandı. Bayrama yakın eşimi aramış ben Okea'yı da alıp Çanakkale'ye gezmeye gideceğim annenlerle demiş ki benim bu plandan haberim yok Eşimde demiş ki sakın Okea'ya bir şey demeyin ben ona süpriz yaptım bilet aldım o benim yanıma gelecek demiş Sırf kırılmasınlar diye öyle demiş yoksa bileti gayet planlı aldık Neyse bunlar benim ailemi iftara çağırdılar bayrama yakın gittik. Babamın yanında diyor ki bunlar bizi istemediler kendileri bilet almışlar Ben de güldüm geçtim. Dün telde konuştuk bayramda gelecektim çok sıkıldım ama yollar çok kalabalık diye gözüm kesmedi diyor Allahım sana geliyorum Yahu istemediğimizi anladın işte hala ne için gelmeye çalışıyorsun
Yok canım küsmeyeceksin ki konuşacaksın ama gerektiği kadar :) Zaten zamanla onun nasıl bir insan olduğunu diğerleri de anlar :)ben de yeniyim ya şimdi ne ben tanıyorum herkesi ne herkes beni, bi de başka zamanlarda da görüşüyorduk falan o yüzden insanlar durup dururken ne oldu demesinler istiyorum. o yüzden ağırdan alıyorum, başıma bela olmasın da.
Onlar bizi kardeş sanıyorlar sanırım Nilim :) Sevişmiyoz biz sadece uyuyoruzGerçekten söylenecek söz bulamıyorum ailelere bazen kendileri almış yaşını başını tabi geriyi düşünemiyorlar yahu sizde gençtiniz yeni evliydiniz ne zaman unuttunuz o günleri diyesi geliyor insanın
İnsan rahat edemez ki yan odada kayınvaliden kayınpederin annen babanda olsa aynı şey yaniOnlar bizi kardeş sanıyorlar sanırım Nilim :) Sevişmiyoz biz sadece uyuyoruz
Eşim tek çocuk değil ama tek erkek :) Bir ablası var o yurtdşında bir de kız kardeşi var.eşin tek çocuk mu canım?
Olur mu öyle şey yaİnsan rahat edemez ki yan odada kayınvaliden kayınpederin annen babanda olsa aynı şey yaniAman yapmayıversinler bu sefer diye düşünüyor olabilirler çünkü bir yaştan sonra iş işten geçiyor ya aynı durumu yaşıyorlarsa cinselliği unutabilirler
Yaş gittikten sonra bazı insanlar pek aramıyormuş cinselliği o yüzden halinizden anlamayabilirler demek istedim kuzu yoksa evliliğin ilk yılları doyulmaz tabiOlur mu öyle şey yaDaha şunun şurasında kaç kez yaptık sanki ahahah
Eşim tek çocuk değil ama tek erkek :) Bir ablası var o yurtdşında bir de kız kardeşi var.
Olur mu öyle şey yaDaha şunun şurasında kaç kez yaptık sanki ahahah
Bebeğim millet evliliğin ilk yılı doyamıyor normal bir durum zaten de biz zaten birbirimizi hiç görmüyoruz doymayı bırak ne olduğunu anlayamadıkYaş gittikten sonra bazı insanlar pek aramıyormuş cinselliği o yüzden halinizden anlamayabilirler demek istedim kuzu yoksa evliliğin ilk yılları doyulmaz tabi
Napım canım ya daha cinsellik nedir öğrenemediktek erkek diye bu kadar çok üstüne düşüyorlar o zaman, benim eşim de tek erkek ama annesi utanmasa biz sevişelim diye ortam hazırlicak
ay çok güldümAllah da seni güldürsün canım
İnsan zaten anlamıyor sanırım zaman gerekiyor bazı şeyler içinBebeğim millet evliliğin ilk yılı doyamıyor normal bir durum zaten de biz zaten birbirimizi hiç görmüyoruz doymayı bırak ne olduğunu anlayamadık
Biz de seneye anlarız o zaman ahahahİnsan zaten anlamıyor sanırım zaman gerekiyor bazı şeyler için
Böyle aralarda daha heyecanlıdır ama öyle demeBiz de seneye anlarız o zaman ahahah
biz de alışamadık ya da belki de sadece ben, ki bizim evlenmeden önce de ilişkimiz oluyordu, evlenince ne biliyim bi acayip ya. sanki illa yapman gerekiyor
Böyle aralarda daha heyecanlıdır ama öyle deme
Görev gibimigörev gibi görmeyeceğiz işte hangi an nasıl nerede gelirse o istek o zaman daha anlamlı sanki
günaydın kızlar pazar günü dedem vefaat ettiköye gittik hemen zaten durumu kötüydü bekliyoduk böyle bişeyi ama insan genede çok üzülüyo ... senin düğününü görebilsem keşke demişti bana son dileğiymiş sanırım düğünümü geldi gördü ondan sonra durumu çok kötü oldu bide hastalık zamanlarında 2 -3 ay bizde kalmıştı gözümün önünden gitmiyo o halleri canım sıkkın baya
@kievodessa canım bak 2 günlük dünya ömür nasıl gelip geçiyo anlamıyosun bile bu ömrü güzel geçirmekte sizin elinizde hayatı zindan etmekte sizin elinizde ... otur güzelce konuş eşinle asıl sorun ne onu bulun neden mutlu huzurlu yaşamak varken bunu yapıyoruz birbirmize de
inan bi bakıcaksın hayatından yıllar geçmiş yaşlanmışsın zaman çok çabuk geçiyo farkındasındır sende.. bırakın birbirinizde hata aramayı güzel yanlarınızı düşünün..
bak benim dedemle babannemde hep kavga ederdi babannem biraz fenadır sürekli söylenir dururdu ve dedem öleceği güne kadar bunu devam ettirdi adam ölüm döşeğinde o hala laf sokmaya çalıştı dedeme ama ne işe yaradı koca bi hiç ...
bunları konuş eşinle inan 3 günlük dünyada birbirinizi üzmeye değmez birlikte ne kadar mutlu olabiliriz diye düşünün sizin elinizde herşey..
Takılırız tabi :) topiğin ismini değiştirecektim mesaj atacaktım anket yapalım dediler ses yok kafama göre değiştireceğim böyle giderse :) Bayramda eşimin yanına gittim güzel bir 2 buçuk gün geçirdik ama dönerken ayrılmak çok zor oldu. Hala üzüntüsünü üzerimden atamadım. Sen nasılsın bakalım nasıl geçti?
Bence de biz karar verelim bugün iş çıkışı olmadan ben de editöre mesaj atayım değiştirsin :) Yazmak isteyenler de bulamaz topiği artık
Aa o bizdede vardı tabi zaten üşengeçlikten vazgeçtiğimiz çok oldu çünkü arası kısa ne ara yapacaksın sonra duş alacaksın uyuyup sahura kalkacaksın falan biz erteliyordukbence de özleyince daha heyecanlı oluyordurokeanoss00 yok görev gibi değil de Ramazan'da mecburen hep belli vakitlerde olmak durumundaydı hiç hoşlanmadım o durumdan. daha yeni bitti Ramazan bakalım bi toparlayalım
bence de özleyince daha heyecanlı oluyordurokeanoss00 yok görev gibi değil de Ramazan'da mecburen hep belli vakitlerde olmak durumundaydı hiç hoşlanmadım o durumdan. daha yeni bitti Ramazan bakalım bi toparlayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?