Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Gerçekten söylenecek söz bulamıyorum ailelere bazen kendileri almış yaşını başını tabi geriyi düşünemiyorlar yahu sizde gençtiniz yeni evliydiniz ne zaman unuttunuz o günleri diyesi geliyor insanın

ben de yeniyim ya şimdi ne ben tanıyorum herkesi ne herkes beni, bi de başka zamanlarda da görüşüyorduk falan o yüzden insanlar durup dururken ne oldu demesinler istiyorum. o yüzden ağırdan alıyorum, başıma bela olmasın da.

Ölür müsün öldürür müsün Eşine bravo ama nasıl aklına gelmiş hemen toparlamış ya maşallah

Yok canım küsmeyeceksin ki konuşacaksın ama gerektiği kadar :) Zaten zamanla onun nasıl bir insan olduğunu diğerleri de anlar :)
Onlar bizi kardeş sanıyorlar sanırım Nilim :) Sevişmiyoz biz sadece uyuyoruz

Onlar bizi kardeş sanıyorlar sanırım Nilim :) Sevişmiyoz biz sadece uyuyoruz
İnsan rahat edemez ki yan odada kayınvaliden kayınpederin annen babanda olsa aynı şey yani Aman yapmayıversinler bu sefer diye düşünüyor olabilirler çünkü bir yaştan sonra iş işten geçiyor ya aynı durumu yaşıyorlarsa cinselliği unutabilirler

Olur mu öyle şey ya Daha şunun şurasında kaç kez yaptık sanki ahahah

Eşim tek çocuk değil ama tek erkek :) Bir ablası var o yurtdşında bir de kız kardeşi var.

tek erkek diye bu kadar çok üstüne düşüyorlar o zaman, benim eşim de tek erkek ama annesi utanmasa biz sevişelim diye ortam hazırlicak
Olur mu öyle şey ya Daha şunun şurasında kaç kez yaptık sanki ahahah

ay çok güldüm Allah da seni güldürsün canım

Yaş gittikten sonra bazı insanlar pek aramıyormuş cinselliği o yüzden halinizden anlamayabilirler demek istedim kuzu yoksa evliliğin ilk yılları doyulmaz tabi
Bebeğim millet evliliğin ilk yılı doyamıyor normal bir durum zaten de biz zaten birbirimizi hiç görmüyoruz doymayı bırak ne olduğunu anlayamadık
tek erkek diye bu kadar çok üstüne düşüyorlar o zaman, benim eşim de tek erkek ama annesi utanmasa biz sevişelim diye ortam hazırlicak

ay çok güldüm Allah da seni güldürsün canım
Napım canım ya daha cinsellik nedir öğrenemedik

biz de alışamadık ya da belki de sadece ben, ki bizim evlenmeden önce de ilişkimiz oluyordu, evlenince ne biliyim bi acayip ya. sanki illa yapman gerekiyor

Biz de seneye anlarız o zaman ahahah
Böyle aralarda daha heyecanlıdır ama öyle deme
biz de alışamadık ya da belki de sadece ben, ki bizim evlenmeden önce de ilişkimiz oluyordu, evlenince ne biliyim bi acayip ya. sanki illa yapman gerekiyor

Görev gibimi görev gibi görmeyeceğiz işte hangi an nasıl nerede gelirse o istek o zaman daha anlamlı sanki

Böyle aralarda daha heyecanlıdır ama öyle deme

Görev gibimi görev gibi görmeyeceğiz işte hangi an nasıl nerede gelirse o istek o zaman daha anlamlı sanki

bence de özleyince daha heyecanlı oluyordur okeanoss00 yok görev gibi değil de Ramazan'da mecburen hep belli vakitlerde olmak durumundaydı hiç hoşlanmadım o durumdan. daha yeni bitti Ramazan bakalım bi toparlayalım

kızlarr merhabaaa, bayram öncesi ve bayram sonrası yoğunluğu daha yeni atlatabildim, hiç üşenmedim tam 22 sayfa okudum, bayaa geri kalmışım

öncelikle herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun, Rabbim bir sonraki ramazana ulaşmayı nasip etsin inşallah

canım benim başın sağolsun, ben de yakın zamanda anneannemi kaybetmiştim, o son halini unutuyorsun bir süre sonra, ben mesela hep genç görüyorum rüyalarımda, Allah sabırlar versin

ahhh okee hiç fırsat bulamadım ben düşünmeye

Bence de biz karar verelim bugün iş çıkışı olmadan ben de editöre mesaj atayım değiştirsin :) Yazmak isteyenler de bulamaz topiği artık

vayyy hainlerrr biz gelmezsek sıkılırsınız böyle işte hiç ses yok grupta diye

kızlarrr ramazan sonrası diyete başlayanlar varr gruptaa gördümmmm, lütfen listelerinizii paylaşınızzz

Aa o bizdede vardı tabi zaten üşengeçlikten vazgeçtiğimiz çok oldu çünkü arası kısa ne ara yapacaksın sonra duş alacaksın uyuyup sahura kalkacaksın falan biz erteliyorduk Ramazandan sonra rahat ya Allah affetsin tabi de Ramazan ayından önce evlenmek zormuş

katılıyorum o kısacık vakitte yemek mi yiyicez birbirimizi mi belli değil, karman çorman oldu herşey

neyse ki kazasız belasız atlattık ramazanı Allah'a şükür

Merhaba kızlar :) Biz de eşimin ailesini ziyarete gittik bayramda; hem tatil hem ziyaret gibi oldu memleket muğla olunca. Dinlendik geldik :) Ben de buralardayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…