Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

3 marka belirdi kafamda bakıcaz artık canım yaylımı seninki peki visco diye bir seçenekte varmış yeni öğrendim

Hoşgeldin canım yoktun ne zamandır nasılsın hazırlıklar nasıl gidiyor
Eh işte kuzum mobilyaların bazıları gelmedi bi hafta kaldo sonra samsuna gidicez ama koltuklarımız hala gelmedi bakalım bide damatlık almadık daha

Eh işte kuzum mobilyaların bazıları gelmedi bi hafta kaldo sonra samsuna gidicez ama koltuklarımız hala gelmedi bakalım bide damatlık almadık daha
Gelir inşallah canım ne zamana gelecekmiş ne söylediler sıkıntı yapma hallolacaktır hayırlısıyla damatlık 2 günlük iş bizde almadık henüz zaman var gerçi bizim ama son hafta bile alabiliriz yani

Önemli değil kuzum düğündaşdık unuttun mu :) aslında yine son haftayı saymıcam bana kalsa cunku 19mayısta samsuna gidiyoruz :)
Evet canım zaten son hafta koşturmayla geçicek. 20 mayısta benim çekim var, 21 mayıs kına 23 mayıs düğün :)

Canım dokunmatik gitti durup dururken garanti ye gitse ne zaman gelecek

Merhaba kızlaar (; çok az kaldı şafak 22 . Şükür eksikler bitti gibi şimdilik. Salı günü bursaya evimi yerlestirmeye alısverise falan gidiyoruz annmlerle perşembe günü nikahım var. Artık bende evliler kervanına katılıyorum. Döndükten sonra da pek bisey kalmıyo insallah 27 mayısta istanbulda kınam 31nde bursada düüün var (; (;

Kızlar 5 Mayıs'ta nîkahım oldu:) yarın sabah çeyizim gidiyor.evimizin bütün eksikleri bitti.15 inde gelinlik teslimatı derkennnn günler su gibi akıp gidiyor

Kızlar 5 Mayıs'ta nîkahım oldu:) yarın sabah çeyizim gidiyor.evimizin bütün eksikleri bitti.15 inde gelinlik teslimatı derkennnn günler su gibi akıp gidiyor
Tebriklerr canim Allah bir yastikta kocatsin bir omur mutlu olun insallah :) Benim dugune kaldi 13 gün :) Haftaya cuma izne çıkıyorum :)

Aynen heyecan çok fakat çok da yoruldum birde düğün öncesi yine beyan dönemi iş çok yoğun iş stresi mahvediyor beni
Benim de isyerimde yerim degisti moralim bozuk biraz neyle karsilacagim bilmiyorum dugun ustu cok gerildim. supriz oldu hakkimda hayirlisi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…