- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi okeanoss00
- #7.921
Evet İstikballe aynıymış hemen hemen onada bakmalıyız kuzum sağol canım benimBellonanın yataklarını da çok öneriyorlar canım. Benim yatağım yüksek ama çok rahat :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet İstikballe aynıymış hemen hemen onada bakmalıyız kuzum sağol canım benimBellonanın yataklarını da çok öneriyorlar canım. Benim yatağım yüksek ama çok rahat :)
Son haftayı saymıyorsun galiba çünkü bugün benim düğünüme tam 15 gün var :)Selam kızlar nasılsınız son 15gün kaldı
Yok kuzum saydım işte 23mayıs a 15gün var :)Son haftayı saymıyorsun galiba çünkü bugün benim düğünüme tam 15 gün var :)
Eh işte kuzum mobilyaların bazıları gelmedi bi hafta kaldo sonra samsuna gidicez ama koltuklarımız hala gelmedi bakalım bide damatlık almadık daha3 marka belirdi kafamda bakıcaz artık canım yaylımı seninki peki visco diye bir seçenekte varmış yeni öğrendim
Hoşgeldin canım yoktun ne zamandır nasılsın hazırlıklar nasıl gidiyor
Gelir inşallah canım ne zamana gelecekmiş ne söylediler sıkıntı yapma hallolacaktır hayırlısıyla damatlık 2 günlük iş bizde almadık henüz zaman var gerçi bizim ama son hafta bile alabiliriz yaniEh işte kuzum mobilyaların bazıları gelmedi bi hafta kaldo sonra samsuna gidicez ama koltuklarımız hala gelmedi bakalım bide damatlık almadık daha
Ben seni 31 Mayıs sanıyordum canım ya pardon :)Y
Yok kuzum saydım işte 23mayıs a 15gün var :)
Önemli değil kuzum düğündaşdık unuttun mu :) aslında yine son haftayı saymıcam bana kalsa cunku 19mayısta samsuna gidiyoruz :)Ben seni 31 Mayıs sanıyordum canım ya pardon :)
Evet canım zaten son hafta koşturmayla geçicek. 20 mayısta benim çekim var, 21 mayıs kına 23 mayıs düğün :)Önemli değil kuzum düğündaşdık unuttun mu :) aslında yine son haftayı saymıcam bana kalsa cunku 19mayısta samsuna gidiyoruz :)
Biz 19unda gidiyoruz 20sinde belediyeye gidicez 21inde pasta secimi 22kına 23hem cekim hem düğünEvet canım zaten son hafta koşturmayla geçicek. 20 mayısta benim çekim var, 21 mayıs kına 23 mayıs düğün :)
Canım dokunmatik gitti durup dururken garanti ye gitse ne zaman gelecekMobilyalar da gelmiş ohh miss :) Yerleştirirken öyle olur canım. Bir daha temzileyeceksin mecbur. Benim evim de toz olmuş, yağmur yağmıştı camlar batmış, son temizliği yapacağız biz de :/ Telefon da tam zamanında bozulmuş yani, tamir edilmiyor mu?
dokunmatik gittiyse ekran değişir büyük ihtimal canım oda baya tutuyo zaten imkanın varsa yenisini al derim benCanım dokunmatik gitti durup dururken garanti ye gitse ne zaman gelecek
Tebriklerr canim Allah bir yastikta kocatsin bir omur mutlu olun insallah :) Benim dugune kaldi 13 gün :) Haftaya cuma izne çıkıyorum :)Kızlar 5 Mayıs'ta nîkahım oldu:) yarın sabah çeyizim gidiyor.evimizin bütün eksikleri bitti.15 inde gelinlik teslimatı derkennnn günler su gibi akıp gidiyor
Âmin canım.inşallah hepimiz çok mutlu oluruz :)ben senden 5 gün sonra gelin oluyorum canımmm:)Tebriklerr canim Allah bir yastikta kocatsin bir omur mutlu olun insallah :) Benim dugune kaldi 13 gün :) Haftaya cuma izne çıkıyorum :)
Cok heyecanli degil mi coz az kaldi :)Âmin canım.inşallah hepimiz çok mutlu oluruz :)ben senden 5 gün sonra gelin oluyorum canımmm:)
Aynen heyecan çok fakat çok da yoruldum birde düğün öncesi yine beyan dönemi iş çok yoğun iş stresi mahvediyor beniCok heyecanli degil mi coz az kaldi :)
Benim de isyerimde yerim degisti moralim bozuk biraz neyle karsilacagim bilmiyorum dugun ustu cok gerildim. supriz oldu hakkimda hayirlisi :)Aynen heyecan çok fakat çok da yoruldum birde düğün öncesi yine beyan dönemi iş çok yoğun iş stresi mahvediyor beni
İnşallah çok daha iyi olur canımBenim de isyerimde yerim degisti moralim bozuk biraz neyle karsilacagim bilmiyorum dugun ustu cok gerildim. supriz oldu hakkimda hayirlisi :)