- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #7.941
Amin canım inşallah...İnşallah çok daha iyi olur canım
canım çok güzel allah mutlulukla huzurla oturmayı nasip etsinKızlar nihayet evim yerleşti bugün :)
Güle güle oturun canımKızlar nihayet evim yerleşti bugün :)
Kızlar nihayet evim yerleşti bugün :)
Günaydın güzel gelinler :) Son 12
günaydınnn kızlarrrrhaftaya bugün balayındayım
Canım hayırlı olsun çok güzel olmuş herşeyin Rabbim ağız tadıyla huzurla oturmanızı nasip etsinKızlar nihayet evim yerleşti bugün :)
Maşallah kuzucumGünaydın güzel gelinler :) Son 12
Ohh bende haftaya bugün gene buradayımgünaydınnn kızlarrrrhaftaya bugün balayındayım
Benimde öyle kuzum bize de sıra gelecek daha çok eksik var zaten zaman olması güzelgünaydın kızlar :)
sizin şafak az kalmış yaa ne güzel benim daha çok var gibi benim daha 34 günüm var
cumartesi evdeki çeyizleri taşıdık evime koltuklarım ve sandalyelerim hariç eşyalarım gitti bu hafta perdelerim ve beyaz eşyalarımda gelicek inşallahdün nişanlımla dans kursuna gitmeye karar verdik konuklara bi süpriz hazırlamayı düşünüyorum bakalım
Günaydın canım maşallah eksiklerin bitmiş uyumuşsunuz bileGünaydın güzel gelinler :) cok az kaldı düğünümüze dün annem babam ve teyzem geldiler izmirden evimizin her esyası tamamlandı bitek camasıe makınemiz eksik onun dışında herşey tamamlandı cok şükür ve dün annemlerle yeni evimizde uyuduk :) iyi oldu :)
günaydın kızlar :)
sizin şafak az kalmış yaa ne güzel benim daha çok var gibi benim daha 34 günüm var
cumartesi evdeki çeyizleri taşıdık evime koltuklarım ve sandalyelerim hariç eşyalarım gitti bu hafta perdelerim ve beyaz eşyalarımda gelicek inşallahdün nişanlımla dans kursuna gitmeye karar verdik konuklara bi süpriz hazırlamayı düşünüyorum bakalım
Ben de öyleyimbişey diyim keşke benim de 34 günüm olsaydı.. ne çabuk geçti ben hiçbir şey anlamadım.. hep ağlamaklıyım
benimde içim buruk cumartesi evdeki eşylarımı gönderdik bi baktım annem odasında ağlıyo hüngür hüngür ben kolay kolay ağlayamam napcamı bilemedim gördüğümü belli etmedim lavaboya gittim bende orda ağladım gizli gizlibişey diyim keşke benim de 34 günüm olsaydı.. ne çabuk geçti ben hiçbir şey anlamadım.. hep ağlamaklıyım
Ben de öyleyim
benimde içim buruk cumartesi evdeki eşylarımı gönderdik bi baktım annem odasında ağlıyo hüngür hüngür ben kolay kolay ağlayamam napcamı bilemedim gördüğümü belli etmedim lavaboya gittim bende orda ağladım gizli gizli
insan bi garip oluyo bi yanım çok mutlu sevdiğim adama kavuşucam bi yanımda buruk annemden ailemden ayrılıcam diye
Benim henüz vaktim var diye heralde öyle hissetmiyorum. Ben kendimi yaprak gibi oradan oraya savruluyormuş gibi hissediyorum.ya sizde de şu duygu oluyo mu adını tam koyamıyorum ama hani daha evde geçireceğim vakit varmış da ben vaktinden önce evden ayrılıyomuşum gibi, ya da ne biliyim annemle babamın kanatlarının altından niye çıkıyorum diye sorguluyorum kendimi.. bu hafta sonu evleneceğime inanamıyorum! ben kendimi çok küçük hissediyorum
bende oluyo inanamıyorum bazen nasıl yani ya artık bu evde yaşamicak mıyım falan diye soruyorum kendime sanki hala akşam olduğunda annemin evine gelip orda kalcamışım gibi geliyo yani durumu kabullenemedim dahaya sizde de şu duygu oluyo mu adını tam koyamıyorum ama hani daha evde geçireceğim vakit varmış da ben vaktinden önce evden ayrılıyomuşum gibi, ya da ne biliyim annemle babamın kanatlarının altından niye çıkıyorum diye sorguluyorum kendimi.. bu hafta sonu evleneceğime inanamıyorum! ben kendimi çok küçük hissediyorum
Benim henüz vaktim var diye heralde öyle hissetmiyorum. Ben kendimi yaprak gibi oradan oraya savruluyormuş gibi hissediyorum.
bende oluyo inanamıyorum bazen nasıl yani ya artık bu evde yaşamicak mıyım falan diye soruyorum kendime sanki hala akşam olduğunda annemin evine gelip orda kalcamışım gibi geliyo yani durumu kabullenemedim daha
benimde evim yakın sayılır aileme arabayla 10 dakka yürüyerek yarım saat uzaklıkta .. ben aklıma sevdiceğimi getiriyorum böyle zamanlarda çok hayal kurduk çünkü şimdi gerçek olucak diyorum .. ailelerimiz gene yanımızda olucak inan istediğimiz zaman özlediğimiz zaman gidip görebilicez şanslıyız çünkü aynı şehirde olucaz başka şehirde olacaklara allah sabır versin gerçekten çok zoriçimde kocaman bi boşluk var, hem gelecek endişesi evliliği yapabilecek miyim vs, hem ailemden ayrılmanın hüznü.. odam bomboş kaldı üç beş kıyafet üç beş kozmetik malzemesi. 1 hafta sonra gerçekten evim olacak yerde tüm eşyalarım ama hala kendimi oraya ait hissetmiyorum sanki ara sıra gidip düzenleyip temizlik yapacağım bir yermiş gibi geliyor. çarşamba günü son temizlik ve düzenlemeler yapılacak, nasıl dayanacağım bilmiyorum. tuttuğumuz ev aileme de çok yakın çok şükür, uzakta olanlar nasıl dayanıyor acaba?
içimde kocaman bi boşluk var, hem gelecek endişesi evliliği yapabilecek miyim vs, hem ailemden ayrılmanın hüznü.. odam bomboş kaldı üç beş kıyafet üç beş kozmetik malzemesi. 1 hafta sonra gerçekten evim olacak yerde tüm eşyalarım ama hala kendimi oraya ait hissetmiyorum sanki ara sıra gidip düzenleyip temizlik yapacağım bir yermiş gibi geliyor. çarşamba günü son temizlik ve düzenlemeler yapılacak, nasıl dayanacağım bilmiyorum. tuttuğumuz ev aileme de çok yakın çok şükür, uzakta olanlar nasıl dayanıyor acaba?
Aynen öyle kızlar ikimiznde ailesi başka şehirlerde evet ben 4sene yurtdışında okudum annem babamsız ama ben o zaman gidiceğim zamnı döneceğim zamanı biliyordum şimdiyse gercekten izmirdeki odama baksam bomboş Allahtan gidemedim kız evime yoksa fena olurdum ben hala evlenicekmiş gibi değilde sanki sadece babam sevdiğim adamla tanışmış gibi hissediyorum bazen beni üzünce sevdicegim kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki annem babam uzakta bana erişemiyo o desen zaten üzmüş beni daha napayım nereye kaçayım derken buluyorum kendimi cok acaip bi duygubenimde evim yakın sayılır aileme arabayla 10 dakka yürüyerek yarım saat uzaklıkta .. ben aklıma sevdiceğimi getiriyorum böyle zamanlarda çok hayal kurduk çünkü şimdi gerçek olucak diyorum .. ailelerimiz gene yanımızda olucak inan istediğimiz zaman özlediğimiz zaman gidip görebilicez şanslıyız çünkü aynı şehirde olucaz başka şehirde olacaklara allah sabır versin gerçekten çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?