• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

aynen canım yaa okadar destek olduk birbirimize düğün nasıl geçti balayı nasıl geçti falan konuşuruz ilerdede hamile topiklerinde oluruz artık :KK45:
Buradan devam ederiz tabisi:KK76:
günaydın kızlarrrrr :KK49: haftaya bugün kınam var :rolleyes:
Maşallah canım az kaldı:nazar::KK68:
Ufak tefek şeyler var :) Onları da bitti sayıyorum ben :)

Nereye gidiyosunuz? Benim topiğimi bırakıp bir de :KK11:

Değilmi kuzum buradan devam edebiliriz sonuçta bence de buradan devam edelim kızma hemen gel bir sarılayım:KK19::KK60:

Kızlar dün mobilyam yerleşti küçük odama bi koltuk ve berjer aldım boş kalsın istemedim ama ev ayakta resmen bi daha temizlik şart oldu. Bu arada tlfnum da bozuldu :(

Kızlar dün mobilyam yerleşti küçük odama bi koltuk ve berjer aldım boş kalsın istemedim ama ev ayakta resmen bi daha temizlik şart oldu. Bu arada tlfnum da bozuldu :KK43:
Mobilyalar da gelmiş ohh miss :) Yerleştirirken öyle olur canım. Bir daha temzileyeceksin mecbur. Benim evim de toz olmuş, yağmur yağmıştı camlar batmış, son temizliği yapacağız biz de :/ Telefon da tam zamanında bozulmuş yani, tamir edilmiyor mu?

Ufak tefek şeyler var :) Onları da bitti sayıyorum ben :)

Nereye gidiyosunuz? Benim topiğimi bırakıp bir de :KK11:

Azcık kaldı :) senden bir sonraki hafta bugün de benim kınam var yani tam 2 hafta sonra :KK47:

günler o kadar çabuk geçiyor ki inanamıyorum yaa, sana da öyle olacak arada 1 hafta var zaten sadece :)

Buradan devam ederiz tabisi:KK76:

Maşallah canım az kaldı:nazar::KK68:

Değilmi kuzum buradan devam edebiliriz sonuçta bence de buradan devam edelim kızma hemen gel bir sarılayım:KK19::KK60:

evettt durup dururken kalbim sıkışıyor gibime geliyor artık, bitse de rahatlasam :))

Kızlar dün mobilyam yerleşti küçük odama bi koltuk ve berjer aldım boş kalsın istemedim ama ev ayakta resmen bi daha temizlik şart oldu. Bu arada tlfnum da bozuldu :KK43:

canım güle güle oturun inşallah, ağzınızın tadı hiç bozulmasın :KK68: ben küçük odaya koltuk falan almadım valla büyük bir dolap koydum ayakkabıları ıvır zıvırları vs koymak için, ütü masası, çamaşırlık fln onları da oraya koydum, her şeyi oraya attım gibi oldu resmen, kapıyı kitliycem :KK70: her yeni bişey geldiğinde tüm ev baştan temizlendi benim de ve hala temizlenmesi gerekiyor :))) ama güzel oluyor yeni evi temizlemek hemencik biter merak etme :KK66: telefonun kullanılabilir durumdaysa balayından sonra fln tamire vermek en mantıklısı gibi.

Canım hayırlı olsun güle güle oturun ağız tadıyla kullanın eşyalarınızı inşallah:nazar::KK68:Genelde öyle oluyor canım mecburen bir daha temizlik yapılıyor biz eve girip yerleşene kadar silmeye devam edeceğiz:KK53:
Topiğin adını değiştiririm olur size yeni topic. Buradan gideni afaroz ederim ona göre :KK62:
Kızma kuzum hiç seni bırakıp bir yere gider miyim daha neler yapacağız beraber:KK19::KK15::oops:
evettt durup dururken kalbim sıkışıyor gibime geliyor artık, bitse de rahatlasam :))
Heyecan olması normal canım atlatacağız herşey güzel olacak inşallah:nazar::KK16:

selaaam beni de ekler misiniz :) 24.05.2015:KK76:

Hoşgeldiniz aynı gün evleniyoruz,

Ben istanbulda evlenip başka bir şehire yerleşeceğim ailemden ve herkesten uzak olacağım. Duygularmı bu aralar hep en uç noktada yaşıyorum. Gardrobum bomboş 20 günlük giyecek kıyafetim var artık. Fazla fazla fazla hüzünlü...:KK1:

son haftalar son günler herkeste bir hüzün bir durgunluk gerginlik var Allah yardımcımız olsun

ayynısını bende dün gece dedim ben daha çoçuğum ne evliliği yaa :/

sen kaç yaşındasın canım?

Günaydın canlar bugün işteki son günüm,

17 gün kaldı bende :/ bende aynıyım canım durgunluk var üzerimde. Herkese çatıyorum

izne mi çıkıyorsun yoksa işten mi ayrılıyorsun canım? gerginlikten ben de herkese sinir oluyorum :KK62: ama biraz önce nişanlımdan çiçek geldi geçti şimdilik :oops:

evlendikten sonra da tamamlanır eksikler bişeycik olmaz, her şeyin bir anda tam olması mümkün mü sanki.. bu arada istanbul da nerde kuaför arıyorsun canım? ben anadolu yakasında oturuyorum, sana önerebilirim yerine göre? izin ne zaman alcaksın? stres en çok yüze vuruyor canım biliyorum hiç kolay değil stres yapmamak ama çabala :KK43: benim suratım berbat durumda..

tabi canııım, artık ivır zıvırları sonraya bıraktım. Canım istanbulda avrupa yakasında olucam. düğün de orda tabi. bide gündüz düğün yapacağımız için ordan orada geçmem zor olur benim için.
Bugün iş yerinde son günüm, bugünden sonra yıllık izne ayrılıyorum sonunda, pazar günü de müstakbel eşim gelecek ceyizimi toplayıp İstanbula gidicez. Bende getirdiklerimi düzmeye başlayacam artık.
O stres yüzünden resmen yaşlandım. bide ben çok takıntılı biriyim. herşey istediğim gibi olsun isterim. oyüzden herşeye karışmak istiyorum o da beni geriyo. yüzüme bakılacak hal kalmadı resmen hiç evleniyom diyede mutlu değilim vall
Nerden çıktı bu iş diye hayıflanıyorum, daha çok küçüğüm ben yaa çoçuğum niye evleniyorum ki sanki :(

Hayırlı uğurlu olsun canım benim, Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. Benimde eşyalar geldi ama evin içini perde ve halı gösteriyor. onlar olunca ev tam ev gibi oluyo :)

sen kaç yaşındasın canım?

24 yaşındayım canım küçüğüz biz yaaa geri anamızın evine gidelim boşverelim düğünü faan İstemiyom ben evlenmek :(

izne mi çıkıyorsun yoksa işten mi ayrılıyorsun canım? gerginlikten ben de herkese sinir oluyorum :KK62: ama biraz önce nişanlımdan çiçek geldi geçti şimdilik :oops:

aslında izne ayrılıyorum, ama Ankara'daki işimden temelli gidiyorum. izinden döndüğümde işyerlimin İstanbuldaki şubesinde çalışmaya başlayacam :/ eksiklerim biteydi sinir minir kalmazdı bende ama ...
AAAAyyyyyyy ne güzel bir jest yapmış öyle maşallah Allah mutluluğunuzu bozmasın :)

günaydınnnnnnlar :110: havayı hiç beğenmedim :KK14: neyse bu hafta yağsın da önümüzdeki hafta yağmasın inşallah :KK68:

Benim çekim günü ara ara sağnağa çevirmiş :) Çok şanslıyım :KK70:

hadi yaa.. bizim de öyle gösteriyodu değişiyor havalar canım. inşallah yağmaz :KK17: ama her ihtimali de düşünmek gerekir. biz eğer yağarsa Rahmi Koç Müzesi'ne gideceğiz, +400 vereceğiz onun için ama napalım :KK14: siz de fotoğrafçınızla görüşün bence canım, hatta imkanınız varsa başka güne aldırabilirsiniz.

hadi yaa.. bizim de öyle gösteriyodu değişiyor havalar canım. inşallah yağmaz :KK17: ama her ihtimali de düşünmek gerekir. biz eğer yağarsa Rahmi Koç Müzesi'ne gideceğiz, +400 vereceğiz onun için ama napalım :KK14: siz de fotoğrafçınızla görüşün bence canım, hatta imkanınız varsa başka güne aldırabilirsiniz.
Konuştuk canım. Yağmur yağarsa Haydarpaşa Garı ya da Koç Müzesi'ne gideceğiz biz de :)

günaydın kızlarr.. hava durumu bence son 5 gün kala doğru tahminleri verir diye düşünüyorum aklınıza kötü şeyler getirmeyin :) ben antalya dayım havalar fena ısındı benim düğünde çok sıcak olucak galiba bende ona üzülüyorum kır düğünü olcak klima falan da yok pişmesek bari sıcaktan :KK14:

Back