• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Aynen öyle kızlar ikimiznde ailesi başka şehirlerde evet ben 4sene yurtdışında okudum annem babamsız ama ben o zaman gidiceğim zamnı döneceğim zamanı biliyordum şimdiyse gercekten izmirdeki odama baksam bomboş Allahtan gidemedim kız evime yoksa fena olurdum ben hala evlenicekmiş gibi değilde sanki sadece babam sevdiğim adamla tanışmış gibi hissediyorum bazen beni üzünce sevdicegim kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki annem babam uzakta bana erişemiyo o desen zaten üzmüş beni daha napayım nereye kaçayım derken buluyorum kendimi cok acaip bi duygu
canım cidden çok zor inşallah sevdiğinle eşinle çook mutlu olursun da ailenin yokluğunu çok hissetmezsin önemli olan bu ailesiyle aynı şehirde yaşayıpta eşiyle mutsuz olup eli kolu bağlı olan insanlar var allah o durumlara düşürmesin mutlu bi yuvamız olsun inşallah

Günaydın güzel gelinler:KK68:Bende de aynı hislerden mevcut annem davetiyeleri dağıtmaya başladı yavaş yavaş çok tuhaf duygular bir kötü oldum benim mi bunlar diye anneler gününde kutlarken durduramadım kendimi ağladık sarılarak:KK61:nasıl geçecek bugünler daha zamanımda var oysaki son haftaları nasıl yapacağım hiç bilmiyorum:KK61::KK42:

Günaydın güzel gelinler:KK68:Bende de aynı hislerden mevcut annem davetiyeleri dağıtmaya başladı yavaş yavaş çok tuhaf duygular bir kötü oldum benim mi bunlar diye anneler gününde kutlarken durduramadım kendimi ağladık sarılarak:KK61:nasıl geçecek bugünler daha zamanımda var oysaki son haftaları nasıl yapacağım hiç bilmiyorum:KK61::KK42:
günaydın canım :)
zaman yaklaştıkca insan dahada kötü oluyo ben hala kabullenemedim sanki hep o evde kalcakmışım gibi çok tuhaf annem hep yanımda olcakmış gibi geliyo :KK43:

canım bende haftasonu çok ağladım sanki noluyorsa işte dedim evde son anneler günüm töbe Allahım kendi kendimizi üzüyoruz valla. Allah daha büyük ayrılık vermesin

günaydın canım :)
zaman yaklaştıkca insan dahada kötü oluyo ben hala kabullenemedim sanki hep o evde kalcakmışım gibi çok tuhaf annem hep yanımda olcakmış gibi geliyo :KK43:
Evet sürekli annemi gördükçe ağlayasım geliyor ben hiç ayrı kalmadım ne okul için ne iş için hep ailemleydim ve oldukça düşkünüm:KK61:
canım bende haftasonu çok ağladım sanki noluyorsa işte dedim evde son anneler günüm töbe Allahım kendi kendimizi üzüyoruz valla. Allah daha büyük ayrılık vermesin
İnsan öyle hissediyor oysaki senelerdir hayalini kurduğumuz günler kapıda ama dolu dolu sevinemiyoruz:cry:
günaydın kızlarrrrr :KK24: bugün işteki son günüm, 1 buçuk haftalık izne ayrılıyorum :KK76:
Günaydın canım işteki son günde ne güzel geçer şimdi:rolleyes:

evet canım yaa allah daha büyük ayrılık vermesin şükür annemiz babamız yanımızda istediğimiz zaman görebilme şansımız olucak

Evet sürekli annemi gördükçe ağlayasım geliyor ben hiç ayrı kalmadım ne okul için ne iş için hep ailemleydim ve oldukça düşkünüm:KK61:

İnsan öyle hissediyor oysaki senelerdir hayalini kurduğumuz günler kapıda ama dolu dolu sevinemiyoruz:cry:

Günaydın canım işteki son günde ne güzel geçer şimdi:rolleyes:
bende hiç ayrılmadım üniversiteyide aynı şehirde okudum hep ailem yanımdaydı çok garip bi duygu onlardan ayrılmak

bende hiç ayrılmadım üniversiteyide aynı şehirde okudum hep ailem yanımdaydı çok garip bi duygu onlardan ayrılmak
Aynı durumdayız desene çok garip çok evimde bazı aksesuarları yapıyoruz yerleştirmeye başlıyoruz çok güzel o duygularda ama sanki dekor orası biz yine ailemizin yanına döneceğiz:KK61:

Aynı durumdayız desene çok garip çok evimde bazı aksesuarları yapıyoruz yerleştirmeye başlıyoruz çok güzel o duygularda ama sanki dekor orası biz yine ailemizin yanına döneceğiz:KK61:

aynı şeyi düşünüyorum nerdeyse her şeyim yeni evde ama sanki ben oraya ara sıra gidecekmişim gibi geliyor.. yarın son temizlik olacak ve evde kalan 3-5 kıyafet ayakkabıyı da götürücez o zaman dank edecek sanırım :(

aynı şeyi düşünüyorum nerdeyse her şeyim yeni evde ama sanki ben oraya ara sıra gidecekmişim gibi geliyor.. yarın son temizlik olacak ve evde kalan 3-5 kıyafet ayakkabıyı da götürücez o zaman dank edecek sanırım :KK43:
Düğünden sonra eve girdiğimizde anlıyormuşuz derlerdi de inanmazdım sanırım aynısı olacak:KK42:

Günaydın güzel gelinler :) Herkes aynı hisler içerisinde sanırım. Allah hepimize sabır versin son 11 günüm. Cuma gününden sonra ben de izne çıkıyorum veee tam 1 ay 15 haziran işe dönüşüm :KK48:

Günaydın güzel gelinler :) Herkes aynı hisler içerisinde sanırım. Allah hepimize sabır versin son 11 günüm. Cuma gününden sonra ben de izne çıkıyorum veee tam 1 ay 15 haziran işe dönüşüm :KK48:
Maşallah kuzum ben sensiz ne yapacağım burada ya:KK51:Bende 12den itibaran çıkarım Haziranın 26sı gibi dönerim diye düşünüyorum:KK53:
muhtemelen :) gerçi biz ertesi gün balayına gitceğimiz için sanırsam dönüşte anlicam :))
Eve uyumaya gitmeyecek misiniz:KK53:Girdiğin an anlıyormuşsun:KK70:

evet geçen hafta temizlemeye gittik sanki başkasının evini temizliyo gibi hissettim kendimi :(

ohh ohh süpermiş valla 1 ay dinlenmek okadar iyi gelir ki keşke benimde öyle olsa ben 2 hafta izin alabilcem sanırım :KK43:

Maşallah kuzum ben sensiz ne yapacağım burada ya:KK51:Bende 12den itibaran çıkarım Haziranın 26sı gibi dönerim diye düşünüyorum:KK53:

Eve uyumaya gitmeyecek misiniz:KK53:Girdiğin an anlıyormuşsun:KK70:

gitçez de bizim için çok da farklı bi gün olmicak :)) ertesi gün hemen yola çıkcaz fln 1 gün o evde kalıcaz ya üst üste bikaç günden sonra idrak ederim diye düşünüyorum :KK70:

oooo 1 ay izin süpermiş yaa :rolleyes: eşin de duracak mı o zamana kadar?
Evet canım duracak :) En azından 20 günü biraradayız sonrasında da rapor almayı düşünüyor :)
ohh ohh süpermiş valla 1 ay dinlenmek okadar iyi gelir ki keşke benimde öyle olsa ben 2 hafta izin alabilcem sanırım :KK43:
Kamu kurumundayım canım ben zaten 7 gün evlilik iznim var gerisini de yıllık iznimden aldım :)

Back