Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Günaydın kızlar :) Haftanın son gününden merhaba :) Şafak 15
Şafağını yerim kuzumHayırlı cumalar bugünün cuma olduğunu unutmuşum
günaydınnnnnnlar havayı hiç beğenmedim neyse bu hafta yağsın da önümüzdeki hafta yağmasın inşallah
Hayırlı cumalar canım evet hava çok fena ama bugün öyle gösteriyor yarın yine güneş sıcacıkİnşallah düğünlerimizde mis gibi bir hava olacakBizde yağmur yağar her işimiz yağmurlu oldu
Günaydın hayırlı cumalar canımNe güzel sıcacık oralar pişmezsiniz bence akşam serini diye birşey var

Konuştuk canım. Yağmur yağarsa Haydarpaşa Garı ya da Koç Müzesi'ne gideceğiz biz de :)

Haydarpaşa için önceden randevu almak gerekiyormuş canım bi de +650 dedi onun için o yüzden biz hiç düşünmedik bile onu. inşallah yağmur fln olmaz da dış çekim gibi dış çekim olur yani :)

hayırlı cumalar canım :) valla Antalya dan bahsediyoruz akşamlarıda nemli ve sıcak olur burda hava ama düğün mekanında kenarda büyük dere akıyo belki onun sayesinde serin olabilir öyle umut ediyorum :))

bu arada naptın nasıl gidiyo hazırlıklar ev işini hallettiniz mi ? benim daha koltuklar yapılıyo bitmedi yemek masası için sandalye de yaptırıcaktım tanesine 230 tl dediler vazgeçtim hazır alcam sanırım daha birsürü eksiğim var

Haydarpaşa için önceden randevu almak gerekiyormuş canım bi de +650 dedi onun için o yüzden biz hiç düşünmedik bile onu. inşallah yağmur fln olmaz da dış çekim gibi dış çekim olur yani :)
Bizim fotoğrafçı 300 tl dedi haydarpaşa için canım bilmiyorum duruma göre bakıcaz inşallah hava düzelir de gerek kalmaz :)

Antalya'da bilemiyorum tabi hava nasıl olur canım inşallah ılık bir hava olur rahatça eğlenirsiniz

Evet hallettik çok şükür canım temizledik yavaş yavaş aksesuarlarını alıyorum banyoyu tamamlıyorum eşyalar gelecek nasipse 2 haftaya halı perde bakmaya başlayacağız şimdiden yemek masasını da alacağız bir kaç haftaya sende hazır al bayağı fazlaymış canım ya gerçi hazırlarda 150 den aşağı değil

ayy evet canım ya şimdi internetten baktımda beğendiğim modellerin hazırları daha pahalı şok oldum 6 tanesi 2000 tl falan sanırım yaptırıcam daha ucuza geliyomuş hiç araştırmadan duyunca pahalı gelmişti meğer ucuzmuş

ohh gözün aydın ev tutulduysa senin eşyaların çoğu hazırdı bi tek yerleştirmesi kalmış oda dediğin gibi 2 haftaya biter canım
inşallah hava ılık olur yoksa buranın nemi mahfeder bizi öğlen fotoğraf çekimide var sevdicek yazık takım elbisenin içinde pişer valla

Çok pahalı canım zaten masalar ucuz sandalyeleri para tutuyorSağol canım benim evet topiğime eksiklerimi aldıkça ekliyorum baktıkça görürsün tamamlıyorum ufaktanYanınızda ekstradan gömlek falan bulundurmanız gerekecek canım

aa bakayım hemen topiğine neler almışsın :)) cidden yedek gömlek alsak iyi olur hadi bizim gelinlikler okadar kapalı değil ama damatcıklar yazık kat kat giyiyolar bida sıcakta ceket olcak üstlerinde kıyamam

aa bakayım hemen topiğine neler almışsın :)) cidden yedek gömlek alsak iyi olur hadi bizim gelinlikler okadar kapalı değil ama damatcıklar yazık kat kat giyiyolar bida sıcakta ceket olcak üstlerinde kıyamam
Evet ya erkekler işi zor gerçekten ceketide çıkartamıyorsun çekimlerde düğünde neysede
Gunaydin kizlar son 7 Allahin izniyle ☺
Günaydın hayırlı cumalar canım maşallah şafağına heyecan ne durumda

Ben Bellona aldım :)
Bellonaya hiç bakmadım kuzum nasıl yatak çokmu önermişlerdi ne kadar fiyatı birde yatak alırken nasıl bir özellik aramalıyız sadece bildiğim yıkanabilir yüzeyi o tarz çıkartılabilen kılıf almam gerektiğiçok yüksekte olmasın düşecekmiş gibi hissediyorum

ben yataş aldım canım, wedding premium modeli. yeni evliler için idealmiş, yayları ayrıymış yanındaki dönünce sen hissetmiyosun bile :) yumuş yumuş üstü de ben bayıldım
Yataşın yataklarınıda öneriyor o yüzden baktım modellerine yakından görmek gerek memnunmuşsunuz sizde henüz denemesenizdeSağol canım önerin için

Bellonanın yataklarını da çok öneriyorlar canım. Benim yatağım yüksek ama çok rahat :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…