- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #7.881
Buradan devam ederiz tabisiaynen canım yaa okadar destek olduk birbirimize düğün nasıl geçti balayı nasıl geçti falan konuşuruz ilerdede hamile topiklerinde oluruz artık
Maşallah canım az kaldıgünaydın kızlarrrrrhaftaya bugün kınam var
Ufak tefek şeyler var :) Onları da bitti sayıyorum ben :)
Nereye gidiyosunuz? Benim topiğimi bırakıp bir de
Buradan devam ederiz tabisi
Maşallah canım az kaldı
Değilmi kuzum buradan devam edebiliriz sonuçta bence de buradan devam edelim kızma hemen gel bir sarılayım
Topiğin adını değiştiririm olur size yeni topic. Buradan gideni afaroz ederim ona göreben burdayım canım gitmem biyere
Mobilyalar da gelmiş ohh miss :) Yerleştirirken öyle olur canım. Bir daha temzileyeceksin mecbur. Benim evim de toz olmuş, yağmur yağmıştı camlar batmış, son temizliği yapacağız biz de :/ Telefon da tam zamanında bozulmuş yani, tamir edilmiyor mu?Kızlar dün mobilyam yerleşti küçük odama bi koltuk ve berjer aldım boş kalsın istemedim ama ev ayakta resmen bi daha temizlik şart oldu. Bu arada tlfnum da bozuldu
Ufak tefek şeyler var :) Onları da bitti sayıyorum ben :)
Nereye gidiyosunuz? Benim topiğimi bırakıp bir de
Azcık kaldı :) senden bir sonraki hafta bugün de benim kınam var yani tam 2 hafta sonra
Buradan devam ederiz tabisi
Maşallah canım az kaldı
Değilmi kuzum buradan devam edebiliriz sonuçta bence de buradan devam edelim kızma hemen gel bir sarılayım
Kızlar dün mobilyam yerleşti küçük odama bi koltuk ve berjer aldım boş kalsın istemedim ama ev ayakta resmen bi daha temizlik şart oldu. Bu arada tlfnum da bozuldu
Canım hayırlı olsun güle güle oturun ağız tadıyla kullanın eşyalarınızı inşallahKızlar dün mobilyam yerleşti küçük odama bi koltuk ve berjer aldım boş kalsın istemedim ama ev ayakta resmen bi daha temizlik şart oldu. Bu arada tlfnum da bozuldu
Kızma kuzum hiç seni bırakıp bir yere gider miyim daha neler yapacağız beraberTopiğin adını değiştiririm olur size yeni topic. Buradan gideni afaroz ederim ona göre
Heyecan olması normal canım atlatacağız herşey güzel olacak inşallahevettt durup dururken kalbim sıkışıyor gibime geliyor artık, bitse de rahatlasam :))
ayyy evetyaa ne çabuk geldi ben anlamadım ki yaa.. hem istiyorum ki bi an önce olsun bitsin hem ne acelem vardı daha yaşım çok küçük diyorum
selaaam beni de ekler misiniz :) 24.05.2015
Ben istanbulda evlenip başka bir şehire yerleşeceğim ailemden ve herkesten uzak olacağım. Duygularmı bu aralar hep en uç noktada yaşıyorum. Gardrobum bomboş 20 günlük giyecek kıyafetim var artık. Fazla fazla fazla hüzünlü...
Kizlar iyi geceler herkese ☺ son 10 insallah allahin izniyle ☺ kac gununuz kaldi ??? Heycan ne dorukta ben donuk yasiorum
bu arada cuma kinam var
ayynısını bende dün gece dedim ben daha çoçuğum ne evliliği yaa :/
Günaydın canlar bugün işteki son günüm,
17 gün kaldı bende :/ bende aynıyım canım durgunluk var üzerimde. Herkese çatıyorum
evlendikten sonra da tamamlanır eksikler bişeycik olmaz, her şeyin bir anda tam olması mümkün mü sanki.. bu arada istanbul da nerde kuaför arıyorsun canım? ben anadolu yakasında oturuyorum, sana önerebilirim yerine göre? izin ne zaman alcaksın? stres en çok yüze vuruyor canım biliyorum hiç kolay değil stres yapmamak ama çabalabenim suratım berbat durumda..
Kızlar dün mobilyam yerleşti küçük odama bi koltuk ve berjer aldım boş kalsın istemedim ama ev ayakta resmen bi daha temizlik şart oldu. Bu arada tlfnum da bozuldu
sen kaç yaşındasın canım?
24 yaşındayım canım küçüğüz biz yaaa geri anamızın evine gidelim boşverelim düğünü faan İstemiyom ben evlenmek
izne mi çıkıyorsun yoksa işten mi ayrılıyorsun canım? gerginlikten ben de herkese sinir oluyorumama biraz önce nişanlımdan çiçek geldi geçti şimdilik
Benim çekim günü ara ara sağnağa çevirmiş :) Çok şanslıyımgünaydınnnnnnlarhavayı hiç beğenmedim neyse bu hafta yağsın da önümüzdeki hafta yağmasın inşallah
Benim çekim günü ara ara sağnağa çevirmiş :) Çok şanslıyım
Konuştuk canım. Yağmur yağarsa Haydarpaşa Garı ya da Koç Müzesi'ne gideceğiz biz de :)hadi yaa.. bizim de öyle gösteriyodu değişiyor havalar canım. inşallah yağmazama her ihtimali de düşünmek gerekir. biz eğer yağarsa Rahmi Koç Müzesi'ne gideceğiz, +400 vereceğiz onun için ama napalım siz de fotoğrafçınızla görüşün bence canım, hatta imkanınız varsa başka güne aldırabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?