• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Kizlaaarrrr ben cok stresliyim 10 gun kaldi ve afedersiniz ama baska sekilde tarif edemicem ama icime okuz oturdu ya kalkmiooo nefes alamiorum .herkes normal diyo ama cok stresliyim ya

benim de 11 gün :KK17: aşırı stresten kaynaklanan bi rahatlama ve umursamazlık devresine giriyorum bazen, beynim kendini öyle korumaya çalışıyor :))) ama işte ne mutlu ki bu stres de bitecek :KK68:

Kizlaaarrrr ben cok stresliyim 10 gun kaldi ve afedersiniz ama baska sekilde tarif edemicem ama icime okuz oturdu ya kalkmiooo nefes alamiorum .herkes normal diyo ama cok stresliyim ya
fıstığımm sakin ol az kaldı düğününe oyüzden bu stres normal yani :) ama güzel şeyleri düşün yakında sevdiğine kavuşcaksız azcık kaldı mutlu günler seni bekliyo :KK68:

ya canım bence kimsenin istediği gibi olmuyordur, benim de olmuyor :KK43: ya inan az vakit kalınca daha çabuk halledersin her şeyi ben ta ne zaman tuttum 1 ay önce çeyiz gitti ama hala evi düzeltcem kıyafetlerimi yerleştircem vs vakit var diye salıyor insan kendini ama başka h sonu kalmadı benim artık. kına için ben ta ne zaman almıştım elbise, olmadı :) sonra gittik annem ve ablamla yeni bi tane aldık mecbur 2 saat içinde halloldu. erkekler bizlere göre daha umursamazlar çünkü onlar yapmasa biz yapıyoruz bunu biliyolar, halbuki ona da görev vermek gerekiyor. benimki de aynı canım inan, bu işlerden kaçmak için işe veriyolar bence kendilerini. evlendikten 1 hafta sonrayı hayal et, belki öyle rahatlarsın? ben evden hiç çıkmadan avm vs görmeden geçireceğim bir h sonu hayal ediyorummmm :KK68:

İstanbula gelin gideceğim için çok zor oluyo canım, eşyaları artık müstakbel eşim gelecek alacak ama eşyalar tam olmadığı götüremiyoruz. bide evimi yerleştirmeye ablam geleceği kucağında bebesiyle. 5 gün yeni evimizde birlikte kalıcaz. bi traftan onun rahatlığını da dşünüyorum sağolsun ben gelmeden şunları hallet :/ şu kuaförü halletseydim kafam rahatlayacak en azından onu da yarına bırakıcam artık. ama gerçekten gerim gerim geriliyorm. sanki sırtımda 30 kşlo yük varmış gibi sırtım, omuzlarım ağrıyo böyle stres yapınca

Canim hic stres yapma yaparsan hic halledemezsn kendine program yap programli oldu mu halledersin . Damatlik yarim gunluk bse kolay oluo.perdeler icinde gunesliklerin gelsin devami ne zmn gelirse gelsin.ben ceyiz getrme yapmadm eve her gttgmde biseyimi getirdm parca parca .kuaforde hemen git bugun randevunu al hepsi hallolucak sey avizede acele etme 3 odayi hallet sonrasini dugunden sonra halledersin

müstakbel eşimle aynı şehirde olsak canım eminim çok yol kat etmiştik ama hala bir araya gelemedik. isten yıllık izin alıp istanbula gidicem, evimi düzücem, kuaförü de ordan bulmaya çalışıcam artık :/ inşallah dediğin gibi halledebilirim. ama işte evdeki hesap çarşıya uymayacağını biliyorum

İstanbula gelin gideceğim için çok zor oluyo canım, eşyaları artık müstakbel eşim gelecek alacak ama eşyalar tam olmadığı götüremiyoruz. bide evimi yerleştirmeye ablam geleceği kucağında bebesiyle. 5 gün yeni evimizde birlikte kalıcaz. bi traftan onun rahatlığını da dşünüyorum sağolsun ben gelmeden şunları hallet :/ şu kuaförü halletseydim kafam rahatlayacak en azından onu da yarına bırakıcam artık. ama gerçekten gerim gerim geriliyorm. sanki sırtımda 30 kşlo yük varmış gibi sırtım, omuzlarım ağrıyo böyle stres yapınca

evlendikten sonra da tamamlanır eksikler bişeycik olmaz, her şeyin bir anda tam olması mümkün mü sanki.. bu arada istanbul da nerde kuaför arıyorsun canım? ben anadolu yakasında oturuyorum, sana önerebilirim yerine göre? izin ne zaman alcaksın? stres en çok yüze vuruyor canım biliyorum hiç kolay değil stres yapmamak ama çabala :( benim suratım berbat durumda..

Günaydın kızlar ben mobilyalarimi perdelerimi yerleştirmeye gidiyorum bugün evim ev olcak artık :21:

ayyyy hadi hayırlısı :) bitsin artık şu dönemler herkes için bi an önce inşallah :KK68:
Ben de heyecanlı gibiyim :KK70:

Hadi bakalım canım güzel haberlerini bekliyoruz. Buralar çok ıssız sıkılıyorum :)

durup dururken mideme ağrılar giriyor böyle ya bi tuhaf oluyorum :KK17: bu h sonu gelinliğimi alıcam, evin son temizliği vs yapılacak :KK17: önümüzdeki hafta sdce pztsi salı işe gidicem sonra çarşamba balayı bavulu manikür pedikür, perşembe fotoğraf çekimi&kına, cuma imam nikahı, cmtsi kalp kriziyle geçer herhalde :KK70:

ayyyy hadi hayırlısı :) bitsin artık şu dönemler herkes için bi an önce inşallah :KK68:

durup dururken mideme ağrılar giriyor böyle ya bi tuhaf oluyorum :KK17: bu h sonu gelinliğimi alıcam, evin son temizliği vs yapılacak :KK17: önümüzdeki hafta sdce pztsi salı işe gidicem sonra çarşamba balayı bavulu manikür pedikür, perşembe fotoğraf çekimi&kına, cuma imam nikahı, cmtsi kalp kriziyle geçer herhalde :KK70:
Senin iyice yaklaştı canım :) Senden sonraki hafta da aynı şeyleri ben yaşayacağım değil mi :( Off çok fena oluyor insan. Ben de rapor alabilirsem düğün öncesi inşallah en son 15 mayıs'ta işe gidicem :)

Senin iyice yaklaştı canım :) Senden sonraki hafta da aynı şeyleri ben yaşayacağım değil mi :KK43: Off çok fena oluyor insan. Ben de rapor alabilirsem düğün öncesi inşallah en son 15 mayıs'ta işe gidicem :)

ayyy evet :KK17:yaa ne çabuk geldi ben anlamadım ki yaa.. hem istiyorum ki bi an önce olsun bitsin hem ne acelem vardı daha yaşım çok küçük diyorum :KK61:

Ben yıl olarak 26 ama bir dahaki ay ay olarak da 26 olucam :) Daha gencim lafını ben de diyorum kendime :KK70:

öncedenmiş öyle erkenden evlenmeler, annem 20 yaşında evlenmiş 21inde ablamı doğurmuş mesela :KK57: ben o yaşta evlenip bi de üstüne hemen çocuk yaptığımı düşünemiyorum bile :mad: ben yılı da ayı da doldurdum b.k vardı çünkü annem daha geç doğurmamış beni :KK70:

Back