- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #7.861
Bana da o yaşlarda evlilik korkunç geliyor. Daha erteleme şansım olsaydı kesin ertelerdim ama daha fazla evlilikten kaçamadım malum 8 yıl olduöncedenmiş öyle erkenden evlenmeler, annem 20 yaşında evlenmiş 21inde ablamı doğurmuş meselaben o yaşta evlenip bi de üstüne hemen çocuk yaptığımı düşünemiyorum bile ben yılı da ayı da doldurdum b.k vardı çünkü annem daha geç doğurmamış beni
Bana da o yaşlarda evlilik korkunç geliyor. Daha erteleme şansım olsaydı kesin ertelerdim ama daha fazla evlilikten kaçamadım malum 8 yıl olduŞimdiki aklım olsa bu kadar uzun ilişki yaşamazdım :)) 90'lısın sen o zaman. Evlenme yaşımız normal yalnız kendimizi kandırmayalım bence 25 ve üzeri evlenmek için ideal altı küçük oluyor :)
O zamanlar ne kadar kötüymüş yahu :/ Çocukmuşlar resmen. Hepimizin büyükleri o yaşlarda evlenmiş gerçi. Benim annem 22 yaşında evlenmiş 23te beni doğurmuş :)) Napalım canım kısmet bu zamanaymış hakkımızda hayırlısı olsun benim zaten kaçışım kalmadı ocak ayından beri evliyimiyi cesaret gerçekten o yaşlarda evlenmek. gerçi babaannemin söylemine göre - ki kendisi 13 ONÜÇ yaşında evlendirilmiş köyde- ne kadar erken o kadar iyimiş çünkü beraber büyüyomuşsun, hem daha hoşgörülü oluyomuşsun vs vs. eh sen kaçama zaten 8 yıl iyi dayanmışsınız yine :)) 90'lıyım evet. ya işte ideal evlilik yaşı ne zaman hazırsan o zaman, ben hazır değilimben daha bikaç sene gezerdim evlenmeden ama adam yaşlanıyor :)))
O zamanlar ne kadar kötüymüş yahu :/ Çocukmuşlar resmen. Hepimizin büyükleri o yaşlarda evlenmiş gerçi. Benim annem 22 yaşında evlenmiş 23te beni doğurmuş :)) Napalım canım kısmet bu zamanaymış hakkımızda hayırlısı olsun benim zaten kaçışım kalmadı ocak ayından beri evliyim
Hamile olabilmek için aynı evde yaşamak lazım şekerim biz adamı düğüne 5 gün kala görücezbabaannem anlatır öyle arada çok yaşlı ama hafızası maşallah, evlendikten 2 sene sonra regl olmaya başlamış, rahmetli dedemle de aynı yaştalarmış hemen çocukları olmuş 12 çocuk doğurmuş 7si çeşitli sebeplerden vefat etmiş şimdi 5 kardeş var :/ 20li yaşları yine anlayabiliyorum ama 18-19 ne biliyim o dönemlerde insan 1 haftada bile o kadar değişebiliyor ki böyle hayatının tümünü etkileyecek bir kararı vermek çok tehlikeli geliyor. başkaları için ben korkuyorum yani. anneler aynı yalnız, evlenip direkt hamile kalmışlar :)) amin her şeyin hayırlısı. ocak'tan beri evlisin ama hala çocuk haberi almadıkokeanoss00 ? cık cık cık, bi de hemen olmassa kısır da derlermiş ki hala diyenler var sanırsam, ayyyy kadın olmak çok zor
Hamile olabilmek için aynı evde yaşamak lazım şekerim biz adamı düğüne 5 gün kala görücezOf gerçekten çok kötü zamanlarmış hala daha o kabusları yaşayan insanlar var. Kadın olmak bu ülkede zor. Ya erken yaşta evlendiriliriz, ya şiddete uğrarız ya da öldürülürüz. Bence bu konulara girmeyelim çok doluyum kiblerler beni
Çok meraklılar ya. Bir daha konusu açılırsa ben böyle şeyleri konuşmaktan hoşlanmıyorum de, o zaman bir daha konuşamaz. Benim kayınvalidem o kadar meraklı değil. Konusu geçmişti d.k hapının bana uymuyormuş reglim düğüne denk geliyor içmicem filan dedim sağlıksız zaten boşver dedi kapattık konuyu. Kikirdemiyor yani o tarz konularda ama ben vıcık vıcık konuşsam gülsem o da sonuna kadar dalgasını geçer o potansiyel varneyse az kaldı :))) evet çok zor ne yazık ki... neyse konuyu değiştiriyorum :))) dün görümcemin küçük kızının doğum günü vardı ona gittik, geç saatlere kadar oturduk benim hapın saati geldi ben içerken de kv gördü ne içiyosun fln çok meraklı kendisi :))) dedim böyle böyle he aferin iç kızım iç falançok fena bi kadın yaa nişanlımdan çok o sabırsızlanıyor yanii daha önce de babydoll mevzusu olmuştu anlatmıştım onu hatırlarsın belki. ben bu kadına bu konuda nasıl mesafe koycam ya, senin kv de böyle mi?
Çok meraklılar ya. Bir daha konusu açılırsa ben böyle şeyleri konuşmaktan hoşlanmıyorum de, o zaman bir daha konuşamaz. Benim kayınvalidem o kadar meraklı değil. Konusu geçmişti d.k hapının bana uymuyormuş reglim düğüne denk geliyor içmicem filan dedim sağlıksız zaten boşver dedi kapattık konuyu. Kikirdemiyor yani o tarz konularda ama ben vıcık vıcık konuşsam gülsem o da sonuna kadar dalgasını geçer o potansiyel var
Hoş geldiniz :) Benden 1 gün sonra evleniyorsunuz :)selaaam beni de ekler misiniz :) 24.05.2015
Çok az kaldı ya hakkımızda hayırlısı olsun :) Benim de 16 kaldı :)Kizlar iyi geceler herkese ☺ son 10 insallah allahin izniyle ☺ kac gununuz kaldi ??? Heycan ne dorukta ben donuk yasiorum
bu arada cuma kinam var
canım günaydın ben varım merak etme 14 haziran beraber bekleriz artıkGünaydın güzel gelinler nasılsınızSiz evlenip balayına gidince ben kiminle konuşacağım ya benim daha 36 günüm rahat var
Ev tamam mi eksikler fln var mi .bende sanki eksik daha cokmus gbi gelioHoş geldiniz :) Benden 1 gün sonra evleniyorsunuz :)
Çok az kaldı ya hakkımızda hayırlısı olsun :) Benim de 16 kaldı :)
Ayy evet canım seni nasıl unuttum ben yacanım günaydın ben varım merak etme 14 haziran beraber bekleriz artık
aynen canım yaa okadar destek olduk birbirimize düğün nasıl geçti balayı nasıl geçti falan konuşuruz ilerdede hamile topiklerinde oluruz artıkAyy evet canım seni nasıl unuttum ben yaBizimde zaten o 2 hafta çabuk geçer büyük koşuşturmayla yoklukları pek fark etmeyiz herhalde düğünden balayından sonra bir topik oluşturalım ya da vardı 2014-2015 gelinleri diye oraya gidelim birbirimizden kopmayalım daha çok konuşulacaklar var
Ufak tefek şeyler var :) Onları da bitti sayıyorum ben :)Ev tamam mi eksikler fln var mi .bende sanki eksik daha cokmus gbi gelio
Nereye gidiyosunuz? Benim topiğimi bırakıp bir deAyy evet canım seni nasıl unuttum ben yaBizimde zaten o 2 hafta çabuk geçer büyük koşuşturmayla yoklukları pek fark etmeyiz herhalde düğünden balayından sonra bir topik oluşturalım ya da vardı 2014-2015 gelinleri diye oraya gidelim birbirimizden kopmayalım daha çok konuşulacaklar var
Azcık kaldı :) senden bir sonraki hafta bugün de benim kınam var yani tam 2 hafta sonragünaydın kızlarrrrrhaftaya bugün kınam var
ben burdayım canım gitmem biyereUfak tefek şeyler var :) Onları da bitti sayıyorum ben :)
Nereye gidiyosunuz? Benim topiğimi bırakıp bir de
Azcık kaldı :) senden bir sonraki hafta bugün de benim kınam var yani tam 2 hafta sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?