- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
Fiyatı çok uygunmuş ve çok sıcak bir ortam kına mekanı olarak en sönük benimki kaldı yahu bayıldım bayıldım elmolkına için de burayı düşünüyorum canlar nasıl sizce
Eki Görüntüle 1271439 Eki Görüntüle 1271440
daha geniş çekimini bulamadım kafe gibi bi yer terası da var herkes burayı istiyo hanımlar lokali çokta uygun geçen yıl 250 idi
Çok güzelmiş canım seninki de ferah :) Ben bu ferhalık olayına takmış durumdayım her cümleye ferah diye başlıyorumayyy kızlar çok güzel düğün mekanlarınız var. ben de Kayseri'deki yerden feyste bulduklarımı ekleyim bari :) Eki Görüntüle 1271441 Eki Görüntüle 1271442 Eki Görüntüle 1271443 Eki Görüntüle 1271444 Eki Görüntüle 1271445 Eki Görüntüle 1271446 Eki Görüntüle 1271447 Eki Görüntüle 1271448 Eki Görüntüle 1271449
evet canım başka şehirlerin de baktım çok güzel yerler vardı yaa unuttum şimdi ama istanbulda da bakmıştım bi tane bence bakılabilir güzel mekanlar temiz bide ona da çok dikkat ettimsüperrrr. bizim burdaki hanımlar lokalinde var mıdır acaba?belediyelere ait yerler uygun oluyormuş.
sağol şekerim bence biraz bakın bide öğretmen evi var burda onun toplantı salonu da çok şirin aynalarla duvarları ferah duruyo öyleFiyatı çok uygunmuş ve çok sıcak bir ortam kına mekanı olarak en sönük benimki kaldı yahu bayıldım bayıldım elmol
Benimki de farklı bir tarz organizasyon firmasıyla süslesek adam ederiz gibi geliyor. tekrar koyayım resmini kötüyse kötü deyinsağol şekerim bence biraz bakın bide öğretmen evi var burda onun toplantı salonu da çok şirin aynalarla duvarları ferah duruyo öyle
evet canım başka şehirlerin de baktım çok güzel yerler vardı yaa unuttum şimdi ama istanbulda da bakmıştım bi tane bence bakılabilir güzel mekanlar temiz bide ona da çok dikkat ettim
Meşhur gönül davetin çamlık salonu canım 200-250 kişilik bir mekandı yanlış hatırlamıyorsam, daha benim olmadı ama inşallah olacak kısmetse
Yok şekerim ya isteyen sıraya girsin taksın söyletme bizim adetlerde yokAyyyyy kızlarrrrrr takı olayını nasıl yapacaksınız?bizim nişanda annemin inadı ve ısrarı yüzünden bağırarak söylendi. Bide kışındı nişanımız pek gelen olmadı. Takılan paralar içler acısı idi çok saçma ve gereksizdi. neyseki annem ben düğüne karışmam diyor bizde düğünde bağırttırmayacaz. millet sıraya girsin gelsin taksın
Benimki de farklı bir tarz organizasyon firmasıyla süslesek adam ederiz gibi geliyor. tekrar koyayım resmini kötüyse kötü deyinErkeklere takılmayın ama başka resim bulamadım Eki Görüntüle 1271453
benim nişanımda takı olacağını bile bilmiyoduk son dkka kurdela aldım bizde mendil dağıtırken tepsiye koyulur çeyiz parası denir meğer takı olacakmış tebriğe gelen taktı düğünde de bizde öyle söylenmez müzik olur herkes tebrik edip takar canlı müzik düşünüyoruz eğer ayarlarsak hem gelin beklerken hem takı esnasında müzik yapılacakAyyyyy kızlarrrrrr takı olayını nasıl yapacaksınız?bizim nişanda annemin inadı ve ısrarı yüzünden bağırarak söylendi. Bide kışındı nişanımız pek gelen olmadı. Takılan paralar içler acısı idi çok saçma ve gereksizdi. neyseki annem ben düğüne karışmam diyor bizde düğünde bağırttırmayacaz. millet sıraya girsin gelsin taksın
benim nişanımda takı olacağını bile bilmiyoduk son dkka kurdela aldım bizde mendil dağıtırken tepsiye koyulur çeyiz parası denir meğer takı olacakmış tebriğe gelen taktı düğünde de bizde öyle söylenmez müzik olur herkes tebrik edip takar canlı müzik düşünüyoruz eğer ayarlarsak hem gelin beklerken hem takı esnasında müzik yapılacak
canım bence gayet geniş ve güzel. birkaç dokunuşla harika bir yere çevirilir.
selam canımbu arada selam vermedim ben sana :) bizim kına Ankara'da olacak kuzum. otorduğum yerden bakacam artık belediye falan olsa olur yaa çok ahım şahım olmasına gerek yok diye düşünüyorum...
Amin kuzum cümlemizin inşallahDaha nice 23 nisanlarınız olsun inşallah
Seninkisi de gayet uygunmuş canım nerede tuttunuz resmi varsa sende koy görelimkızlarrr maşallahhhh gerçekten tam düğün yeri olmuş mekanlarınız çoook hoşşşş bayıldımmm
benim düğünüm 700 kişi, 7.700 TL, tabi fiyata göre salon oluyor
Güzel yer canım fiyatıda gayet uygun ahh böyle yerler denk gelse bana dakına için de burayı düşünüyorum canlar nasıl sizce
Eki Görüntüle 1271439 Eki Görüntüle 1271440
daha geniş çekimini bulamadım kafe gibi bi yer terası da var herkes burayı istiyo hanımlar lokali çokta uygun geçen yıl 250 idi
ayyy kızlar çok güzel düğün mekanlarınız var. ben de Kayseri'deki yerden feyste bulduklarımı ekleyim bari :) Eki Görüntüle 1271441 Eki Görüntüle 1271442 Eki Görüntüle 1271443 Eki Görüntüle 1271444 Eki Görüntüle 1271445 Eki Görüntüle 1271446 Eki Görüntüle 1271447
Eki Görüntüle 1271448 Eki Görüntüle 1271449
selam canımöyle tabi yaa kına kaç kişilik olacakki zaten abartmaya gerek yok ben de öyle düşünüyorum tek baktığım temizlik benimki neresi olduğu önemli değil keşke bahçem olsa iki masa sandalyeyle kendim yapsam eski usül çok da güzel :)
Görümce, elti.... ne durumdasınız kızlar? benim 7 görümcem, 1 eltim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?