- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
Teşekkür ederim canım sağolasın, inşallah sen de bulursun gönlüne göre:)tam benim tarzım böyle yerler. inşallah ben de bulabilirim
Görümce, elti.... ne durumdasınız kızlar? benim 7 görümcem, 1 eltim var
Bende sadece 1 tane elti var diğer kardeşi küçük ilerde 2 eltim olacak sadece görümcem yok
Teşekkür ederim canım sağolasın, inşallah sen de bulursun gönlüne göre:)
Bende de henüz hiçbiri yok; ilerde 1 eltim olacak sadece :)
ben baya kalabalığım
inşallah canımmmm
en kıymetli sensin desene
Benim 2 tane görümcem var eltim olmayacak...Görümce, elti.... ne durumdasınız kızlar? benim 7 görümcem, 1 eltim var
Benim 2 tane görümcem var eltim olmayacak...
Şimdilik öylesizin de baya kalabalıkmış maşallah..
benim de iki görümcem var elti yok :)Benim 2 tane görümcem var eltim olmayacak...
Maşallah sana o kadar görümceyle eltiyle ne yapcan kızben baya kalabalığım
hoşgeldin şeker :) mayıs kaç düğünün canım ?merhaba arkadaşlar bende mayıs 2015 geliniyim. bende elti görümce hiç kimse yok ve olmayacak. şu an içinse halimden son derece memnunum
Sen de koy resimlerini canım seninkini de görelim :)
Görümce, elti.... ne durumdasınız kızlar? benim 7 görümcem, 1 eltim var
güzel tarih canım hayırlı olsun :)10 mayıs tatlım .
canım ne sönüğü oranın tek süsü sen olacaksın demekki gelinden daha güzel görüntü mü var zatenakşam eve gidince internetten bulup eklerim ama bu kadar güzel değil benim düğün mekanım
hatta sizinkilerin yanında baya sönük kalır
4 görümce 1 elti
Maşallah sana o kadar görümceyle eltiyle ne yapcan kızHerkes iyi olduktan sonra sorun yok tabi
teşekkür ederim canım. 19 mayıs tatilini de bağlamak istedikgüzel tarih canım hayırlı olsun :)
bizde onun için 16 mayıs istedik amma ve lakin boş değildi günteşekkür ederim canım. 19 mayıs tatilini de bağlamak istedik
elti zaten Amerika'da yaşıyor düğüne bile gelecekleri şüpheli. görümceler ise maşallah iyiler yaa. vatsapta grup kurduk her gün yazışıyoruzkim naptı nerede ne yemek yaptı yazıyorlar eğlenceli insanlar
canım ne sönüğü oranın tek süsü sen olacaksın demekki gelinden daha güzel görüntü mü var zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?