• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

kızlaaaaaaaar bişey sorucamm. düğün gecesi nerede kalacaksınız? otelde mi? evinizde mi? daha doğrusu çift düğün yapacaklara bu sorum :D bizimki annemlerde kalırız sabah yola çıkarız dedi kabul etmedim. düğün gecemde annenlerde niye kalayım ben gider otelde kalırım bir geceliğine dedim. tmm dedi ama askıda yani bu durum :s

kızlaaaaaaaar bişey sorucamm. düğün gecesi nerede kalacaksınız? otelde mi? evinizde mi? daha doğrusu çift düğün yapacaklara bu sorum :D bizimki annemlerde kalırız sabah yola çıkarız dedi kabul etmedim. düğün gecemde annenlerde niye kalayım ben gider otelde kalırım bir geceliğine dedim. tmm dedi ama askıda yani bu durum :s
Benim evim Mugla'da olacak dugunum Istanbul bu yuzden biz de otelde kalacagiz

Canım 3 tane kına kızı oluyor. 2 tanesi kapıda lokumlarla misafirlerini karşılıyor. Kına tahtı ve cibinliği kuruyorlar. Sonra davul zurna eşliğinde seni içeri alıyorlar. Kendileri dans gösterisi yapıyorlar. Dj bayan tüm gece müzikleri çalıyor. Kına bindallını onlar veriyor, ayrıca arkadaşların için 10 adet kaftan veriyorlar. Bunun yanı sıra kına taçları, mendilleri, shakira kemerleri, tefler dağıtıyorlar misafirlere. Kına için güzel bir tepsileri var ve misafirlere kuru kına dağıtıyorlar. Bu saydıklarımın hepsi organizasyon şirketine ait. Ha en önemlisini unuttum bir de dansöz var :rolleyes:
bunu kım yapıyor :)

Kızlar konuyu değiştirelim hadi bakalım Balayı için nereleri düşünüyorsunuz o kadar çok otel seçeneği var ki artık şehir olarak da karar vermekte zorlanıyorum o_OFethiye dedim öncelikle doğayla birleşen bir yer harika görünüyor resimlerde merak etmişimdir hep ama otel seçeneği sınırlı ve sıkıcı geçebilir bu yüzden Antalya-Alanya kısımlarında daha çok seçenek var ve herkes orayı tercih ediyor gibi acaba oralardan mı bakmalıyım önerebileceğiniz otel mevcut mu :cool:Bodrumu eledik başka zaman tercih edeceğiz arkadaşlarımız oraya yerleşecekler o zaman gider görürüz gezeriz diyoruz:KK53:Didim,Çeşme gibi yerleri de merak etmiyor değilim ama sanki balayı için basit gibi geliyor gözüme bilemedim:KK70:

günaydın gelinlerrr :KK54:

otel konusu gerçekten sıkıntılı, çok alternatif var :KK43:
bir de en özel tatil olacağı için insan daha detaylı inceliyor :KK22:

bizim rotamız kaş-fethiye-eve dönüş şeklinde :KK55:

Kaş- Nur Otel (Deniz manzaralı suit :oops: )
Fethiye- Tiryaki Otel (Club Suit :oops:)

inşallah resimlerde görüldüğü gibidir :KK51:
rezervasyon yaptırdığımız sitede gerçekten güzel yorumlar vardı:KK60:

anlaşılan hepimiz Akdenizdeyiz o tarihlerde :KK9:

günaydın gelinlerrr :KK54:

otel konusu gerçekten sıkıntılı, çok alternatif var :KK43:
bir de en özel tatil olacağı için insan daha detaylı inceliyor :KK22:

bizim rotamız kaş-fethiye-eve dönüş şeklinde :KK55:

Kaş- Nur Otel (Deniz manzaralı suit :oops: )
Fethiye- Tiryaki Otel (Club Suit :oops:)

inşallah resimlerde görüldüğü gibidir :KK51:
rezervasyon yaptırdığımız sitede gerçekten güzel yorumlar vardı:KK60:

anlaşılan hepimiz Akdenizdeyiz o tarihlerde :KK9:
Nereden rezervasyon yaptırdınız canım daha sitelerde erken rezervasyon başlamamış sanki? Buarada biz de sizin gibi kaş ve fethiye düşünüyoruz iki yer :)

Kızlar konuyu değiştirelim hadi bakalım Balayı için nereleri düşünüyorsunuz o kadar çok otel seçeneği var ki artık şehir olarak da karar vermekte zorlanıyorum o_OFethiye dedim öncelikle doğayla birleşen bir yer harika görünüyor resimlerde merak etmişimdir hep ama otel seçeneği sınırlı ve sıkıcı geçebilir bu yüzden Antalya-Alanya kısımlarında daha çok seçenek var ve herkes orayı tercih ediyor gibi acaba oralardan mı bakmalıyım önerebileceğiniz otel mevcut mu :cool:Bodrumu eledik başka zaman tercih edeceğiz arkadaşlarımız oraya yerleşecekler o zaman gider görürüz gezeriz diyoruz:KK53:Didim,Çeşme gibi yerleri de merak etmiyor değilim ama sanki balayı için basit gibi geliyor gözüme bilemedim:KK70:

Antalya side voyage sorgun oteli ve seçenekleri beğendim bende şimdilik.. :KK66:

Back