- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #5.921
Niye ya değişiklik olur hem günler de daha çabuk geçer :) Ben bütün gün masa başındayım daha sıkıcıvalla benim de canım sıkılıyor, önümüzdeki hafta fuara katılıyoruz 5 gün orda kalıcam :/ hiç canım istemiyo gözümde büyüyo işler poffff
Niye ya değişiklik olur hem günler de daha çabuk geçer :) Ben bütün gün masa başındayım daha sıkıcı
Bunları o zaman düşünürsün boşver şimdi. Tadını çıkarmaya bak :)ya değişiklik olur olmasına da müdürüm hamile, orda yapılacak bütün koşturma işleri bana bakıyor haliyleaslında kafamı da güzel dinlerim diye düşünüyorum şu evlilik koşturmacasından uzak ben de masa başındayım normalde işte ara sıra böyle fuarlar oluyor, işle evlilik olayı çok sıkıştı benim.. evlenicem 2 hafta sonra işyerimiz taşınıyor, 2 hafta sonra müdürüm doğum iznine ayrılıyor falan yandım ben
Yan yana olduktan sonra halledilmeyecek şey yok. Siparişi verir biraz sıkıştırırsanız kısa sürede eşyalarınız evinize gelir. Hiçbir şey için geç kalmadınız önce bir rahatla tatlım. Ben ne yapayım bak eşim gelsin de kendi yapamayacağım şeyleri yapalım diye bekliyorum. İzin vermiyorlar, komutanlarının iki dudağının arasında hayallerimiz, yapacaklarımız. Hadi bakalım silkelenin. Az koşturmacayla her şey dört dörtlük yapılır. Bana da dua edin de cumartesi eşime izin versinler gelsin :)Of kızlar ya kaç gündür stres altındayım ancak yazabiliyorum. Evi ancak tutabildik kiracı vardı çıktı vs bu haftasonu badanası bitecek inş. Eşyalarda da yatakodasını beğendik haftasonu sipariş veriyoruz ama yemek oası ve koltuklarda kararsızım. Yetişmeyecek diye de çok stres yaptım 2 aydan az kaldı , 9Mayıs benim düğün. Offff içimi ferahlatın yaa((
vala canm bu mobilyacılar genelde dedikleri tarihlerde getirmıyolar beyaz esyacının şu tarihte getirrim diyip getirmemesndn okdar mağdur oldum ki bide ufak bi tavsiye nişanlın baban yani erkekler muhattap olsun onlar sıkıştırsın tarih için nedense kadınları pek ciddiye almıyolar erkek karısınca işin içine pek bi kuzu oluyolarOf kızlar ya kaç gündür stres altındayım ancak yazabiliyorum. Evi ancak tutabildik kiracı vardı çıktı vs bu haftasonu badanası bitecek inş. Eşyalarda da yatakodasını beğendik haftasonu sipariş veriyoruz ama yemek oası ve koltuklarda kararsızım. Yetişmeyecek diye de çok stres yaptım 2 aydan az kaldı , 9Mayıs benim düğün. Offff içimi ferahlatın yaa((
Yan yana olduktan sonra halledilmeyecek şey yok. Siparişi verir biraz sıkıştırırsanız kısa sürede eşyalarınız evinize gelir. Hiçbir şey için geç kalmadınız önce bir rahatla tatlım. Ben ne yapayım bak eşim gelsin de kendi yapamayacağım şeyleri yapalım diye bekliyorum. İzin vermiyorlar, komutanlarının iki dudağının arasında hayallerimiz, yapacaklarımız. Hadi bakalım silkelenin. Az koşturmacayla her şey dört dörtlük yapılır. Bana da dua edin de cumartesi eşime izin versinler gelsin :)
vala canm bu mobilyacılar genelde dedikleri tarihlerde getirmıyolar beyaz esyacının şu tarihte getirrim diyip getirmemesndn okdar mağdur oldum ki bide ufak bi tavsiye nişanlın baban yani erkekler muhattap olsun onlar sıkıştırsın tarih için nedense kadınları pek ciddiye almıyolar erkek karısınca işin içine pek bi kuzu oluyolar
Ayakkabi yaptirdigin zaman prova icin numune ayakkabi veriyorlar aklinda bulunsun. Boylece provaya gidebilirsin. Cok ucuz degil canim 200 tlye yaptiriyorum.
Insallah canim tek dilegim tez zamanda gelmesi.
ayyy canım ne gıcık şeymişşş o öylee burdan ben bile sinir oldum sen söylerken
sabret kuzum elbet her sabrın selametı vardır bosver Allaha havale et demekkı bıseylerın eksıklıgını ezıklıgını yasıyo bosver bende kanımdan canımdan kuzenımle buna benzer seyler yasıyorum suanhazırların fiyatları da öyleydi canım valla en azından benm baktıklarım öyle, yüksekliği 11 cm falan tutmak istiyorum biraz rahat olayım. eşimin boyu 1,73, 11 cmle bende 166 falan olucam bence ideal aradaki fark diye düşünüyorum. evde bi ayakkabım var 11 cm topuklusu belki bulamazsam provaya onunla giderim :))
o kız hayatıma girdiğinden beri uyuz oluyorum. Ben 8 yıldır bekliyorum sevdiceğimi, onlar ise daha 2 yıl falan oldu. nişanlımın ailesi beni isteme arifesinde hemen o kızı istemeye gittiler. ki bizim iş çoktan beri herkes biliyordu. Bahaneleri de neymiş bunlar çok sık görüşüyormuş millet laf söz ediyormuş. bide bize de söylemiyorlar onları ziyaret ettiğimiz sırasında öğreniyoruz. var mı böyle bişi, nyse sonra beni istediler. bi gün sonrasında aile arasında nişan yaptık söz gibi. ardan 6 ay geçtikten sonra kaynımla eltim düğün gibi oynamalı çalgılı çengili nişan yaptı.
Anlamadığm nokta madem nişanı uzun tutacaktınız ne diye benden önce koştur koştur istediniznişan için bide benden fotograf makinamla gelmemi istediler. ona da tamam dedik. Ama o eltimin kız kardeşi denen ve daha merhabalığımız olmayan şırfıntı, kızın kuaförde foto çekimine hemen başlamadım diye beni uyarıyo sanki parayla yapıyorum bu işi el insaf ya . insanlardaki bu özgüvene çok şaşırıyorum doğrusu, o çifkef yüzlerini gördükten sonra bir daha eltimi de kaynımıda aramadım. muhattap olmuyorum. ama sülük gibiler. mobilyalarını alır almaz beni arıyorlar. "Biz sizin gibi değiliz ki, fakiriz biz şimdiden taksit ödeyeceğiz" diye açıklama yapıyo. istediğini al kardeşim de niye arıyorsun haber veriyorsun neyn tavrı bu, ne yarıştırmaya çalışıyorsun şimdiden. ya sabır yaa. Kızlar bi akıl verin bana bu eltimin saçını eline vereyim mi bi daha bişi yaparsa :/
pozitifliğine hayranım okeanos bide nedense forumda bi tek seni çok merak edıyorumYan yana olduktan sonra halledilmeyecek şey yok. Siparişi verir biraz sıkıştırırsanız kısa sürede eşyalarınız evinize gelir. Hiçbir şey için geç kalmadınız önce bir rahatla tatlım. Ben ne yapayım bak eşim gelsin de kendi yapamayacağım şeyleri yapalım diye bekliyorum. İzin vermiyorlar, komutanlarının iki dudağının arasında hayallerimiz, yapacaklarımız. Hadi bakalım silkelenin. Az koşturmacayla her şey dört dörtlük yapılır. Bana da dua edin de cumartesi eşime izin versinler gelsin :)
Öyleydi di mi eyvahBenim nişanlım da burda değil ki...
Allah allah neden ki canımpozitifliğine hayranım okeanos bide nedense forumda bi tek seni çok merak edıyorum
Ben de 11.5 yaptırıyorum canım. Öyle çok uzun olmaya gerek yok. Seçtiğin topuk boyu ideal aranızdaki fark da gayet iyi oluyor bu durumda hiiiç canını sıkma :) E provaya öyle gideceksen içine sinen bir şey bulamazsan yaptırırsın ayakkabını.hazırların fiyatları da öyleydi canım valla en azından benm baktıklarım öyle, yüksekliği 11 cm falan tutmak istiyorum biraz rahat olayım. eşimin boyu 1,73, 11 cmle bende 166 falan olucam bence ideal aradaki fark diye düşünüyorum. evde bi ayakkabım var 11 cm topuklusu belki bulamazsam provaya onunla giderim :))
o kız hayatıma girdiğinden beri uyuz oluyorum. Ben 8 yıldır bekliyorum sevdiceğimi, onlar ise daha 2 yıl falan oldu. nişanlımın ailesi beni isteme arifesinde hemen o kızı istemeye gittiler. ki bizim iş çoktan beri herkes biliyordu. Bahaneleri de neymiş bunlar çok sık görüşüyormuş millet laf söz ediyormuş. bide bize de söylemiyorlar onları ziyaret ettiğimiz sırasında öğreniyoruz. var mı böyle bişi, nyse sonra beni istediler. bi gün sonrasında aile arasında nişan yaptık söz gibi. ardan 6 ay geçtikten sonra kaynımla eltim düğün gibi oynamalı çalgılı çengili nişan yaptı.
Anlamadığm nokta madem nişanı uzun tutacaktınız ne diye benden önce koştur koştur istediniznişan için bide benden fotograf makinamla gelmemi istediler. ona da tamam dedik. Ama o eltimin kız kardeşi denen ve daha merhabalığımız olmayan şırfıntı, kızın kuaförde foto çekimine hemen başlamadım diye beni uyarıyo sanki parayla yapıyorum bu işi el insaf ya . insanlardaki bu özgüvene çok şaşırıyorum doğrusu, o çifkef yüzlerini gördükten sonra bir daha eltimi de kaynımıda aramadım. muhattap olmuyorum. ama sülük gibiler. mobilyalarını alır almaz beni arıyorlar. "Biz sizin gibi değiliz ki, fakiriz biz şimdiden taksit ödeyeceğiz" diye açıklama yapıyo. istediğini al kardeşim de niye arıyorsun haber veriyorsun neyn tavrı bu, ne yarıştırmaya çalışıyorsun şimdiden. ya sabır yaa. Kızlar bi akıl verin bana bu eltimin saçını eline vereyim mi bi daha bişi yaparsa :/
Beni niye merak etmiyorsunpozitifliğine hayranım okeanos bide nedense forumda bi tek seni çok merak edıyorum
Yerim kız seniBeni niye merak etmiyorsunBende okeanossuma hayranım
Yerim kız seniSenin hayran kitlen çok fazla zaten başı da ben çekiyorum
Ozelden mesaj atiyolar ya :)))Bende seni yerimKim kız hayranım ben göremiyorum
KK da çok takılmaktanOzelden mesaj atiyolar ya :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?