• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

sabret kuzum elbet her sabrın selametı vardır bosver Allaha havale et demekkı bıseylerın eksıklıgını ezıklıgını yasıyo bosver bende kanımdan canımdan kuzenımle buna benzer seyler yasıyorum suan

Ben pek sabırlı biri değilim yaa bir susarım iki susarım üçüncüce çok fena patlarım kalp kırarım maalesef. böyle insanlarla uğraşmak zor gerçekten. neyi çekemiyorlar neyi alıp veremiyorlar anlamıyorum. oda çalışıyor, bende. o hergün nişanlısını görüyor ben göremiyorum. bence bunun için benim onu kıskanmam lazım ama akılsız ki benim uğraşmayı seçiyor. Allah onlara uğraşacak işler nasip etsin.

Ben de 11.5 yaptırıyorum canım. Öyle çok uzun olmaya gerek yok. Seçtiğin topuk boyu ideal aranızdaki fark da gayet iyi oluyor bu durumda hiiiç canını sıkma :) E provaya öyle gideceksen içine sinen bir şey bulamazsan yaptırırsın ayakkabını.

Elti mevzusuna gelince kuma gemisi yürür, elti gemisi yürümez diye boşa dememişler. Ama sen hanımlığını bozma bence. Onun kıskançlıklarına uyarsan ondan bir farkın kalmaz ki. Mesafeni koyarsın olur biter. Çok yüz vermeye gelmez bunlar :) Baktın kayınvalidenler de evlat ayırıyor onlara da mesafe koyarsın. Fakirseler biraz bekleyip para biriktirselermişkim demiş onlara koştur koştur nişanlansınlar diye. Hiiiç kafana takma sen ne kadar umursamazsan o kadar sinir olur. Ha tabiki sana bir şey söylediğinde de cevabını ver.

Ayakkabı işini sesin dediğin gibi yapıcam. olmadı nasıl olsa gelinliğin boyu için hemen ayakkabı bakıyorum aynı boyda bi ayakkabıyla giderim provalara sorun kalmaz. Sen çok yaşa emi kızz hiç aklıma gelmedi bu :))

Elti konusunda çok sert konuştum dimi kusura bakma biraz terbiyesizce oldu. :KK42:özellikle arayıp sormuyorum farkına varsın diye. Kayınvalidemin kçük oğlu olduğu için küçük kaynımı ayrı seviyo. Bu süreçte maddi anlamda da bana duyurmadan eşyalara yardım bile yapabilir gibi geliyor. kaynımda bunu bildiğinde oldukça rahat maşallah. Eşim ise ailesini ayrımını bilse bile oralı olmaz, görmezden gelir ben gördüm diye de bana kızar. (yaşadım o yüzden söylüyorum)
umursama konusunda haklısın canım. takmıyacam. kendi yoluma bakıcam. ama bişi dersede kendimi kimsenin gözünde düşürmeden gerekli cevabı vericem bundan sonra. onun ekmeğine yağ sürüpte canımı sıkmayacam.

Sen benim akıl hocamsın biliyon dimi önünde saygıyla eğiliyorum, güzin abla :)):KK52::KK15:

hazırların fiyatları da öyleydi canım valla en azından benm baktıklarım öyle, yüksekliği 11 cm falan tutmak istiyorum biraz rahat olayım. eşimin boyu 1,73, 11 cmle bende 166 falan olucam bence ideal aradaki fark diye düşünüyorum. evde bi ayakkabım var 11 cm topuklusu belki bulamazsam provaya onunla giderim :))

o kız hayatıma girdiğinden beri uyuz oluyorum. Ben 8 yıldır bekliyorum sevdiceğimi, onlar ise daha 2 yıl falan oldu. nişanlımın ailesi beni isteme arifesinde hemen o kızı istemeye gittiler. ki bizim iş çoktan beri herkes biliyordu. Bahaneleri de neymiş bunlar çok sık görüşüyormuş millet laf söz ediyormuş. bide bize de söylemiyorlar onları ziyaret ettiğimiz sırasında öğreniyoruz. var mı böyle bişi, nyse sonra beni istediler. bi gün sonrasında aile arasında nişan yaptık söz gibi. ardan 6 ay geçtikten sonra kaynımla eltim düğün gibi oynamalı çalgılı çengili nişan yaptı.
Anlamadığm nokta madem nişanı uzun tutacaktınız ne diye benden önce koştur koştur istediniz :KK62: nişan için bide benden fotograf makinamla gelmemi istediler. ona da tamam dedik. Ama o eltimin kız kardeşi denen ve daha merhabalığımız olmayan şırfıntı, kızın kuaförde foto çekimine hemen başlamadım diye beni uyarıyo sanki parayla yapıyorum bu işi el insaf ya :KK62:. insanlardaki bu özgüvene çok şaşırıyorum doğrusu, o çifkef yüzlerini gördükten sonra bir daha eltimi de kaynımıda aramadım. muhattap olmuyorum. ama sülük gibiler. mobilyalarını alır almaz beni arıyorlar. "Biz sizin gibi değiliz ki, fakiriz biz şimdiden taksit ödeyeceğiz" diye açıklama yapıyo. istediğini al kardeşim de niye arıyorsun haber veriyorsun neyn tavrı bu, ne yarıştırmaya çalışıyorsun şimdiden. ya sabır yaa. Kızlar bi akıl verin bana bu eltimin saçını eline vereyim mi bi daha bişi yaparsa :/
Ayy canm allah yardmcn olsn telden gryrm fazla yazamycm cok sey sylmk isterdm ama bilgusayarmda kuck bi srn vr uzuldm ya bu ne byle neyse cnm canini skma kaynin ne is yapyrki oyle sylyr

Kizlaaaar mujdelerle geldim sinavimi kazandım artık memurum çok şükür yılların emeği sonunda nasip oldu :KK73:evlilikte keramat var inaniyorummm
Canım A grubundan kazandın heralde ne oldun şimdi? Çok sevindim kendim kazanmış gibi. Bundan sonra da bütün işlerin rast gitsin inşallah :KK9:

Kizlaaaar mujdelerle geldim sinavimi kazandım artık memurum çok şükür yılların emeği sonunda nasip oldu :KK73:evlilikte keramat var inaniyorummm
Canım çok sevindim hayırlı olsun çok şükür emeklerinin karşılığını almışsın :KK68:Rabbim evlenene ev kurana yardım edermiş :KK60:

Ben pek sabırlı biri değilim yaa bir susarım iki susarım üçüncüce çok fena patlarım kalp kırarım maalesef. böyle insanlarla uğraşmak zor gerçekten. neyi çekemiyorlar neyi alıp veremiyorlar anlamıyorum. oda çalışıyor, bende. o hergün nişanlısını görüyor ben göremiyorum. bence bunun için benim onu kıskanmam lazım ama akılsız ki benim uğraşmayı seçiyor. Allah onlara uğraşacak işler nasip etsin.

Ayakkabı işini sesin dediğin gibi yapıcam. olmadı nasıl olsa gelinliğin boyu için hemen ayakkabı bakıyorum aynı boyda bi ayakkabıyla giderim provalara sorun kalmaz. Sen çok yaşa emi kızz hiç aklıma gelmedi bu :))

Elti konusunda çok sert konuştum dimi kusura bakma biraz terbiyesizce oldu. :KK42:özellikle arayıp sormuyorum farkına varsın diye. Kayınvalidemin kçük oğlu olduğu için küçük kaynımı ayrı seviyo. Bu süreçte maddi anlamda da bana duyurmadan eşyalara yardım bile yapabilir gibi geliyor. kaynımda bunu bildiğinde oldukça rahat maşallah. Eşim ise ailesini ayrımını bilse bile oralı olmaz, görmezden gelir ben gördüm diye de bana kızar. (yaşadım o yüzden söylüyorum)
umursama konusunda haklısın canım. takmıyacam. kendi yoluma bakıcam. ama bişi dersede kendimi kimsenin gözünde düşürmeden gerekli cevabı vericem bundan sonra. onun ekmeğine yağ sürüpte canımı sıkmayacam.

Sen benim akıl hocamsın biliyon dimi önünde saygıyla eğiliyorum, güzin abla :)):KK52::KK15:
Yok estagfurullah ne terbiyesizliği güzelim. Ben senin için söylüyorum böyleleri için kendini üzmeye değmez. Sevsin kaynını daha çok boşver. Yardım ederse de etsin. Sizden para istemedikten sonra kime ne veriyorsa versin. Kısacası size zararı dokunmasın. Eşinle de bunlar için sakın kavga etme. İş sizin paranızla sizin hakkınıza girmeye başlandığında müdahale edersin. Kesinlikle takmamalısın.
Akıl hocası olamam ama arkadaşlarıma yardım etmeyi seviyorum biraz olsun içini rahatlatabildiysem ne mutlu bana :KK60:

Back
X