- 21 Ocak 2015
- 920
- 428
- 73
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #5.901
bu arada dilersen özelden yazabilirsin canımm:))ayy canım sorması ayıptır düğün mekanınıza ne kadar ödeyceksinizz( benimde bu aralar mekanla alakalı sinirlerim bozuk birazzz ((
kızlar ben mi yanlış okuyorum anlamadım 800 liraya mekanmı ayarladınız varmı oralarda bu kadar uygun mekanlar yaa:) buralarda ateş pahasıben de çok istedim de onun yerine teknede düğünle kandırdılar beni :)) salon benim 800 lirahem de perşembe akşamı nişanı da orda yapmıştım o yüzden mecbur orayı tuttuk yine :/ kaftanı da gelinlikçimden kiralıyorum, inşallah malzemeleri ucuza hallederim bari :)
2015 mayıs ayında evlenenler diyeilk kavgalarımızı fln paylaşırız
ahhh haa düşünsenizesene olmuş 2040 biz hala 2015 mayıs ayında evlenenler topiğindeyizzzHiçbir bilgim yok öğrenen bildiklerini paylaşsın :) Düğünden sonra da yeni bir topic açar oradan devam ederiz diyorum ben :) Burdan kopmaya hiç niyetim yok :)
albenden de okadar kendi evime geçiyim başka bişe istemiyorum sonra da durup düünüyorum annemi babamıayy canım ya anlamdım benim daha biçok eksiğim var evde hallolmadı bu ayın sonuna kadar beklemem gerecek mecburen offf yaa bennde tuhaf duygular içerisindeyim anlamadım yaa( nasıl bişeydir buuu (artık evimize geçince tadını çıkartrız umarımm çok yoğun günlerimiz bunlarrr :))
ayy tatlımm yaa bende artık sevincinmi mutluluğumu içime atıyorummm:)))ne güzel gelmiş eşyaların bende çok merak ediyorum nasıl olacak hoş olcakmı dye çok sabırsızlanıyorummama sadece anneme babama değilde evdekilerede çaktırmak istemiyorum yaaalbenden de okadar kendi evime geçiyim başka bişe istemiyorum sonra da durup düünüyorum annemi babamıo zaman frenliyorum kendimi.salon takımlarm geldi bütün eşyalar geldi çokda merak ediyorum annemlere de heyecanımı caktıramıyorum üzülmesinler die
kesinlikleee içim içime sığmıyooor.hele meraktan çatlıyorum eşyalar geldikçee nasıl varya sabredemiyorumayy tatlımm yaa bende artık sevincinmi mutluluğumu içime atıyorummm:)))ne güzel gelmiş eşyaların bende çok merak ediyorum nasıl olacak hoş olcakmı dye çok sabırsızlanıyorummama sadece anneme babama değilde evdekilerede çaktırmak istemiyorum yaaama çok güzel bi mutluluk canım ya allah isteyen herkese nasip etsin inşş:))
çok heyecanlı canım ya:)) sanırım başka şehirdesin eşyalarını ne zamn göreceksin:))kesinlikleee içim içime sığmıyooor.hele meraktan çatlıyorum eşyalar geldikçee nasıl varya sabredemiyorum
aynen canım martın 27 si gidicem istanbula ev yerlestırmeyeçok heyecanlı canım ya:)) sanırım başka şehirdesin eşyalarını ne zamn göreceksin:))
kızlar ben mi yanlış okuyorum anlamadım 800 liraya mekanmı ayarladınız varmı oralarda bu kadar uygun mekanlar yaa:) buralarda ateş pahası(
çok iyi olur yaa benimde burdan kopmaya hiç niyetim yok artık bu akşam ne yemek yaparız dye strese grerizz
Benim de öyle ya suratım yeni yeni iyileşiyor hiç böyle olmazdı. Zaman yaklaştıkça böyle oluyoruz galiba :) Her şey güzel olacak... Şükredin canım bak ben de sevdiğim adamdan ayrı 1 yıl geçireceğim ben ne yapayımkızlar bikaç gündür giremiyorum. stresten sivilce çıkmayan yüzüm kızamık geçiren çocuklara döndüuzağa gitme düşüncesi ağır gelmeye başladı. inşallah herşey hep güzel olur
ben burdayımÇok ıssız buralar
Hiç ses etmiyosun ama canım sıkıldıben burdayım
Hiç ses etmiyosun ama canım sıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?