Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

kızlar ben mi yanlış okuyorum anlamadım 800 liraya mekanmı ayarladınız varmı oralarda bu kadar uygun mekanlar yaa:) buralarda ateş pahası(

Hiçbir bilgim yok öğrenen bildiklerini paylaşsın :) Düğünden sonra da yeni bir topic açar oradan devam ederiz diyorum ben :) Burdan kopmaya hiç niyetim yok :)
ahhh haa düşünsenizesene olmuş 2040 biz hala 2015 mayıs ayında evlenenler topiğindeyizzz

albenden de okadar kendi evime geçiyim başka bişe istemiyorum sonra da durup düünüyorum annemi babamı o zaman frenliyorum kendimi.salon takımlarm geldi bütün eşyalar geldi çokda merak ediyorum annemlere de heyecanımı caktıramıyorum üzülmesinler die

ayy tatlımm yaa bende artık sevincinmi mutluluğumu içime atıyorummm:)))ne güzel gelmiş eşyaların bende çok merak ediyorum nasıl olacak hoş olcakmı dye çok sabırsızlanıyorummama sadece anneme babama değilde evdekilerede çaktırmak istemiyorum yaaama çok güzel bi mutluluk canım ya allah isteyen herkese nasip etsin inşş:))

kesinlikleee içim içime sığmıyooor.hele meraktan çatlıyorum eşyalar geldikçee nasıl varya sabredemiyorum

kızlar ben mi yanlış okuyorum anlamadım 800 liraya mekanmı ayarladınız varmı oralarda bu kadar uygun mekanlar yaa:) buralarda ateş pahası(

evet bilmiyorum orada fiyatlar nasıl ama bu hafta içi fiyatı ve içinde sadece salon var başka hiçbir şey yok :)
çok iyi olur yaa benimde burdan kopmaya hiç niyetim yok artık bu akşam ne yemek yaparız dye strese grerizz

güzel fikir

günaydıııın kızlarrrr dun forumda degıldım cunku nıkah ıslemlerınıı halletmeye gıttııııık :)

kızlar bikaç gündür giremiyorum. stresten sivilce çıkmayan yüzüm kızamık geçiren çocuklara döndü uzağa gitme düşüncesi ağır gelmeye başladı. inşallah herşey hep güzel olur

kızlar bikaç gündür giremiyorum. stresten sivilce çıkmayan yüzüm kızamık geçiren çocuklara döndü uzağa gitme düşüncesi ağır gelmeye başladı. inşallah herşey hep güzel olur
Benim de öyle ya suratım yeni yeni iyileşiyor hiç böyle olmazdı. Zaman yaklaştıkça böyle oluyoruz galiba :) Her şey güzel olacak... Şükredin canım bak ben de sevdiğim adamdan ayrı 1 yıl geçireceğim ben ne yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…