• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

ben de çok istedim de onun yerine teknede düğünle kandırdılar beni :)) salon benim 800 lira :KK43: hem de perşembe akşamı nişanı da orda yapmıştım o yüzden mecbur orayı tuttuk yine :/ kaftanı da gelinlikçimden kiralıyorum, inşallah malzemeleri ucuza hallederim bari :)
kızlar ben mi yanlış okuyorum anlamadım 800 liraya mekanmı ayarladınız varmı oralarda bu kadar uygun mekanlar yaa:) buralarda ateş pahası:((

Hiçbir bilgim yok öğrenen bildiklerini paylaşsın :) Düğünden sonra da yeni bir topic açar oradan devam ederiz diyorum ben :) Burdan kopmaya hiç niyetim yok :)
ahhh haa düşünsenizesene olmuş 2040 biz hala 2015 mayıs ayında evlenenler topiğindeyizzz:KK70::KK70:

ayy canım ya anlamdım benim daha biçok eksiğim var evde hallolmadı bu ayın sonuna kadar beklemem gerecek mecburen offf yaa bennde tuhaf duygular içerisindeyim anlamadım yaa:KK43:( nasıl bişeydir buuu :KK43:(artık evimize geçince tadını çıkartrız umarımm çok yoğun günlerimiz bunlarrr :))
albenden de okadar kendi evime geçiyim başka bişe istemiyorum sonra da durup düünüyorum annemi babamı :( o zaman frenliyorum kendimi.salon takımlarm geldi bütün eşyalar geldi çokda merak ediyorum :( annemlere de heyecanımı caktıramıyorum üzülmesinler die

albenden de okadar kendi evime geçiyim başka bişe istemiyorum sonra da durup düünüyorum annemi babamı :KK43: o zaman frenliyorum kendimi.salon takımlarm geldi bütün eşyalar geldi çokda merak ediyorum :KK43: annemlere de heyecanımı caktıramıyorum üzülmesinler die
ayy tatlımm yaa bende artık sevincinmi mutluluğumu içime atıyorummm:)))ne güzel gelmiş eşyaların bende çok merak ediyorum nasıl olacak hoş olcakmı dye çok sabırsızlanıyorummama sadece anneme babama değilde evdekilerede çaktırmak istemiyorum yaa:KK70:ama çok güzel bi mutluluk canım ya allah isteyen herkese nasip etsin inşş:))

ayy tatlımm yaa bende artık sevincinmi mutluluğumu içime atıyorummm:)))ne güzel gelmiş eşyaların bende çok merak ediyorum nasıl olacak hoş olcakmı dye çok sabırsızlanıyorummama sadece anneme babama değilde evdekilerede çaktırmak istemiyorum yaa:KK70:ama çok güzel bi mutluluk canım ya allah isteyen herkese nasip etsin inşş:))
kesinlikleee içim içime sığmıyooor.hele meraktan çatlıyorum eşyalar geldikçee nasıl varya sabredemiyorum :kk77:

kızlar ben mi yanlış okuyorum anlamadım 800 liraya mekanmı ayarladınız varmı oralarda bu kadar uygun mekanlar yaa:) buralarda ateş pahası:KK43:(

evet bilmiyorum orada fiyatlar nasıl ama bu hafta içi fiyatı ve içinde sadece salon var başka hiçbir şey yok :)
:KK70::KK70:çok iyi olur yaa benimde burdan kopmaya hiç niyetim yok artık bu akşam ne yemek yaparız dye strese grerizz:KK70::KK70:

güzel fikir :KK48:

günaydıııın kızlarrrr dun forumda degıldım cunku nıkah ıslemlerınıı halletmeye gıttııııık :)

kızlar bikaç gündür giremiyorum. stresten sivilce çıkmayan yüzüm kızamık geçiren çocuklara döndü :KK43: uzağa gitme düşüncesi ağır gelmeye başladı. inşallah herşey hep güzel olur :KK61:

kızlar bikaç gündür giremiyorum. stresten sivilce çıkmayan yüzüm kızamık geçiren çocuklara döndü :KK43: uzağa gitme düşüncesi ağır gelmeye başladı. inşallah herşey hep güzel olur :KK61:
Benim de öyle ya suratım yeni yeni iyileşiyor hiç böyle olmazdı. Zaman yaklaştıkça böyle oluyoruz galiba :) Her şey güzel olacak... Şükredin canım bak ben de sevdiğim adamdan ayrı 1 yıl geçireceğim ben ne yapayım :KK14:

Back
X