- 20 Aralık 2012
- 2.746
- 5.182
- 408
- Konu Sahibi okeanoss00
-
ama son kararı sen ver bence
hahahahahahha denk getirelim de aynı zaman hamişleri olarak devam ederiz bu başlığa
Tebrik ederim canim hayirli olsun :) mobilyalar için araştırmaya devam daha vaktimiz var. Yalniz aldigin halilar alacagin mobilyalara uyacak mi acele etmissin sanki?Kızlarrrrr! Bende nihayet mekanımla anlaştımmm! Sözleşme yaptık :) Allahım huzur doldum resmen! Bu arada boş durmadım home sweet home'dan yatak odası ve giyinme odası için halı aldım :) Bir ikide küçük ev eşyası... :) Veee kütahya porselende gidip gelip baktığım yemek takımını :) :) Ama sizlerinde en çok kafasını karıştıran sorunla uğraşıyoruz ev eşyaları hangi marka olacak206 gün kaldıııııııı!
Canım benim giyinme odam ve yatak odamın eşyaları alındı zaten hazır mobilyalarım :)Tebrik ederim canim hayirli olsun :) mobilyalar için araştırmaya devam daha vaktimiz var. Yalniz aldigin halilar alacagin mobilyalara uyacak mi acele etmissin sanki?
Aaa öyle mi mobilyalarin resimleri varsa koyar misin bize de fikir olur :)Canım benim giyinme odam ve yatak odamın eşyaları alındı zaten hazır mobilyalarım :)
Malesef resimleri yok çünkü kartonlu kutularında ama ikea ürünlerini biliyosan hemen tanırsın yatak odası birkeland serisi giyinme odasıda onun takım dolabı ama aşırı eklentili 10 kapılı köşeli şekilde ve makyaj aynası :) bizim biraz fazla eşyamız varda :)Aaa öyle mi mobilyalarin resimleri varsa koyar misin bize de fikir olur :)
Ben de ikeadan begendim yatak odasini ama kalitesi nasil olur bilemedigimden kararsizim bir de bazali degil yatagin degil mi? Yatak odasi takimi kaca mal oldu canim?Malesef resimleri yok çünkü kartonlu kutularında ama ikea ürünlerini biliyosan hemen tanırsın yatak odakeland serisi giyinme odasıda onun takım dolabı ama aşırı eklentili 10 kapılı köşeli şekilde ve makyaj aynası :) bizim biraz fazla eşyamız varda :)
Yok canım bazalı değil. Dolabın ortasında geniş bir bölüm var orayı kullanıcam ben baza niyetine. Ama illa baza görevi diyorsan çekmeceli modelleride var. Canım ben aldığımda dolap indirimdeydi her şey dahil iç gözler dolap içi düzenlemesiyle 4 bin liraydı karyolam bin lira komodinler 250şer liraydı. Makyaj aynası 550 idi ama şuan ney bilmiyorum. Biz kalitesinden emin olduğumuz için aldık ama tabi tercih meselesi bizim hayallerimizin eşyası buydu :) Diğer eşyalarıda ikeadan beğendik bakalım hayırlısı :)Ben de ikeadan begendim yatak odasini ama kalitesi nasil olur bilemedigimden kararsizim bir de bazali degil yatagin degil mi? Yatak odasi takimi kaca mal oldu canim?
Şeyide yazayım canım benim dolabım gerçekten çok parçalı yani biliyosundur bütün parçalar ayrı fiyatlandırılıyor sen parçaları farklı seçersen daha uygun fiyatlı yada daha ihtişamlı bi şeye dönüşebilir :)Ben de ikeadan begendim yatak odasini ama kalitesi nasil olur bilemedigimden kararsizim bir de bazali degil yatagin degil mi? Yatak odasi takimi kaca mal oldu canim?
Kızlarrrrr! Bende nihayet mekanımla anlaştımmm! Sözleşme yaptık :) Allahım huzur doldum resmen! Bu arada boş durmadım home sweet home'dan yatak odası ve giyinme odası için halı aldım :) Bir ikide küçük ev eşyası... :) Veee kütahya porselende gidip gelip baktığım yemek takımını :) :) Ama sizlerinde en çok kafasını karıştıran sorunla uğraşıyoruz ev eşyaları hangi marka olacak206 gün kaldıııııııı!
89luyum bende 3. yılımı bitirdim avukatlıkta
stajını bir an önce kolaylıkla bitirmen dileğiyle
Evet ideal yaşlardan biri :) Benim için bekleyecek vakit kalmadı zaten 6 buçuk yıldan sonra
evet bizde 7. yılımızı bitirmiştik
ilişkimize yeni bir heyecan geldi adeta
Nişanlım Ets'yi aramış cruise turları için. En erken kasım ayında açılır rezervasyonları fakat biraz pahalı bir turdur demiş. Normal yurt dışı turları nasıl peki diye sormuş nişanlım. Onlarda da çok ekstralar oluyor kara turları için extra ücretler alınıyor ve cruise turlarıyla aynı fiyata çıkıyor demiş. Kafam karıştı benim. Daha önce yurt dışı turlarına katılan var mı aranızda? Biri beni aydınlatsın
teşekkür ederim
sanırım bildirimi görmemişim geç yazdım kusura bakma olur mu :)
ooo maşallahnasıl gidiyor memnun musun peki :)
Cok mu pahalıya patlar diyorsun? Ne kadara malolur bu turlar bize? Cruise turu yerine normal yurtdışı turuna mı gitsek acaba? Ben yurt dışına çıkmadim daha once beni biraz bilgilendirir misin iyi ve kötü yönleriyle?oooo hepimizin maşallahı var ilişkilerimiz uzun soluklu
2 kere cruise ve bir çok kere yurtdışı turuna katıldım canım sorularını sorabilirsin.
Gemide fiyatlar odaya göre çok farkediyor iç kamara/dış kamara/balkonlu/balkonsuz/geminin sağı-solu-burnu-kıçıhepsi ayrı fiyat veeee sadece gemi parası bu... Ülkelere varınca rehberle gezmek hep paralı ve ucuz da değil bi gemi parası da turlara ve içeceklere veriyorsun su bile paralı çünkü
'
evet severek yapıyorum işimi
uzun soluklu ilişki olunca bu evlilik hazırlıkları falan ayrı bir heyecan katıyor bence
Cok mu pahalıya patlar diyorsun? Ne kadara malolur bu turlar bize? Cruise turu yerine normal yurtdışı turuna mı gitsek acaba? Ben yurt dışına çıkmadim daha once beni biraz bilgilendirir misin iyi ve kötü yönleriyle?
Peki küçük gemilerde de büyük gemilerdeki olanaklar var mi? Bir de ic kabinlerde ruhu sıkılır mi insanin? Yunanistan bana hic yurtdisi gibi gelmiyor Italya'yi görmeyi cok istiyorum aslinda :)her ikisinde de turlar ekstra paralı zaten
Yunan adaları turları pahalı olmuyor iç kabin seçerseniz normal tatil parası olur :)
çünkü Yunan adaları turu yapan gemiler küçük daha uzak yerlere giden gemiler daha büyük daha pahalo oluyor
kişi başı en az 1.5000 euro tutar diye düşünüyorum 800 gemi olur 700 de turlar içecekler olur
Peki küçük gemilerde de büyük gemilerdeki olanaklar var mi? Ya Yunanistan bana hic yurtdisi gibi gelmiyor Italya'yi görmeyi cok istiyorum aslinda :)
Kac kisi icin bu fiyat canim? Bir de yukarida sorumu guncelledim bir daha bakar misin? Ucakla gidilen Italya turu satin alsak o da cok pahali olur mu biz iki kisi en fazla tum harcamalar dahil 7bin ayirdik da. Bir de cok mu yoruluruz?büyük gemi daha iyi oluyor tabi ama bu gemilerin küçükleri bile çok kaliteli :)
İtalya gemileri büyük olur :) MSC DIVINA ile gittik İtalyaya 15.000 tuttu her şeyiyle 3 kişi balkonlu dış kabin ve 12. kattı (kat yükseldikçe de artıyor fiyat)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?