- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
Yasitmisiz89luyum bende 3. yılımı bitirdim avukatlıkta
stajını bir an önce kolaylıkla bitirmen dileğiyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yasitmisiz89luyum bende 3. yılımı bitirdim avukatlıkta
stajını bir an önce kolaylıkla bitirmen dileğiyle
Yasitmisiz
Evet ideal yaşlardan biri :) Benim için bekleyecek vakit kalmadı zaten 6 buçuk yıldan sonraevlenmenin tam zamanı bence
Evet ideal yaşlardan biri :) Benim için bekleyecek vakit kalmadı zaten 6 buçuk yıldan sonra
Heyecan konusunda haklısın değişik bir durum oluştu bizde de :) Bir de uzak olmasaydık iyiydievet bizde 7. yılımızı bitirmiştik
ilişkimize yeni bir heyecan geldi adeta
Heyecan konusunda haklısın değişik bir durum oluştu bizde de :) Bir de uzak olmasaydık iyiydi
Biz 5 sene dipdibeydik. Sonra sevdiceğim işe girdi görev yeri değişti zor geliyor çok eskiye nazaran daha sabırlıyım ama yine de koyuyor işte Nişan 16 aguğtosta oldu 20 sinde gitti, o zamandan beri birbirimizi görmedik burnumda tütüyor. Hafta sonu atlayıp gitsem görememe ihtimalim yüzde 90 böyle çakılı kaldım zorahh o yollarr
biz de 4 sene farklı şehirlerdeydik, şimdi de farklı şehirlerdeyiz ama 1 saatlik mesafe
vuslata az kaldı sabredelim
Maalesef görüşemedik Amin teşekkür ederim...ayyy o zamandan beri görüşmüyor musunuzz
ben haftasonlarını zor bekliyorumm
Allah sabır versinn
Rica ederim ne demek her sey bizler için :)
Evet ideal yaşlardan biri :) Benim için bekleyecek vakit kalmadı zaten 6 buçuk yıldan sonra
evet bizde 7. yılımızı bitirmiştik
ilişkimize yeni bir heyecan geldi adeta
sanırım grubun en büyüğü benim 86 lıyım ben de. biliyorum çoooookkk geç kaldım ama hayırlısı böyleymiş demek ki
Hayır canım neden geç kalmış olasın. Ben erkek arkadaşımla üniversiteye hazırlık döneminde çıkmaya başladım artık bekletemeyeceğimiz için evleniyoruz üniversiteden sonra tanışsaydık 30'umu beklerdim ben Kazandığım parayı doya doya harcayamadım hiç hep borç ödüyorum. Ailemin borcu çeyiz borcu, evlendikten sonra da düğün borcu. O parayı tek başıma yemek nasip olmayacak banasanırım grubun en büyüğü benim 86 lıyım ben de. biliyorum çoooookkk geç kaldım ama hayırlısı böyleymiş demek ki
sanırım grubun en büyüğü benim 86 lıyım ben de. biliyorum çoooookkk geç kaldım ama hayırlısı böyleymiş demek ki
Ben kendimi sizlerden küçük hissetmiyorumBen 85'liyim Yok mu arttıran
Ben kendimi sizlerden küçük hissetmiyorum
Nişanlım Ets'yi aramış cruise turları için. En erken kasım ayında açılır rezervasyonları fakat biraz pahalı bir turdur demiş. Normal yurt dışı turları nasıl peki diye sormuş nişanlım. Onlarda da çok ekstralar oluyor kara turları için extra ücretler alınıyor ve cruise turlarıyla aynı fiyata çıkıyor demiş. Kafam karıştı benim. Daha önce yurt dışı turlarına katılan var mı aranızda? Biri beni aydınlatsın
Canım orada yemek sıkıntı olmaz mı? Biz ikimiz için 5000 tl diyoruz en fazla. Avrupayı görmeyi çok istiyorum, ama bir rehber eşliğinde. Nasıl olacak bilmiyorumBence sen de Thailand opsiyonunu değerlendir canım; ben de bakıyorum. Uzakdoğu uygun oluyor. Cruise turlar için kişibaşı bütçeniz neydi?