- 17 Eylül 2014
- 153
- 120
- 63
- Konu Sahibi okeanoss00
Kesinlikle çok haklısın :)ayyy düğün yapılacak mekanla anlaşmak büyük bir yük kaldırıyor insanın omzundan
darısı diğer gelinlerimizin başına
Aminnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle çok haklısın :)ayyy düğün yapılacak mekanla anlaşmak büyük bir yük kaldırıyor insanın omzundan
darısı diğer gelinlerimizin başına
Seni ayırır mıyım hiç güzel gelinim benimAyy bende varım bir tuhaf oldum Teşekkürler kuzu
günaydın kızlaarrrr
Günaydın güzel gelinler
Seni ayırır mıyım hiç güzel gelinim benim
Teşekkürlerrrr :)))Eee kızlar ne var ne yok hazırlıklar ne alemde? Çeyizdir, düğün mekanıdır anlatın bakalım hem bana da vakit geçsin yahu
O konuda çok haklısın :) Hangi ildeydin sen? Yeri tutunca tarih kolay, onu halledince üzerinden büyük bir yük kalkacak :) Tarih kesinleşince söyle seni de şafak panomuza ekleyelim :)Teşekkürlerrrr :)))
Biz yeri ayarlamaya çalışıyoruz hala yer ayarlansa tarih alıcaz valla hep bi stress :)
Günaydın canım nasılsın?günaydın kızlaaaarrrrrrrrrrrrrrrr
O konuda çok haklısın :) Hangi ildeydin sen? Yeri tutunca tarih kolay, onu halledince üzerinden büyük bir yük kalkacak :) Tarih kesinleşince söyle seni de şafak panomuza ekleyelim :)
Ben İstanbul'dayım canım ama Muğla'ya gelin gideceğim canım İstanbulumda son aylarımTamam canım söylerım ben izmirdeyımmm sen :))
Ben İstanbul'dayım canım ama Muğla'ya gelin gideceğim canım İstanbulumda son aylarım
Günaydın canım nasılsın?
Canım biran önce bakın ve halledin. Ben istediğim tarihte alamadım tutulmuştu...stresli canım yaa. burada daha mekan bakamadık. istediğimiz tarihe bulabiliriz inşallah :/
Güzelliği konusunda hemfikiriz zaten de büyükşehire alışana zor canım ya bir de aileyi geride bırakınca...mugla cok guzel bıyer hıc uzulme ben muglalıyım :)
Eee kızlar ne var ne yok hazırlıklar ne alemde? Çeyizdir, düğün mekanıdır anlatın bakalım hem bana da vakit geçsin yahu
haklısın cnm senın hazırlıklar nasıl gıdıyoCanım biran önce bakın ve halledin. Ben istediğim tarihte alamadım tutulmuştu...
Güzelliği konusunda hemfikiriz zaten de büyükşehire alışana zor canım ya bir de aileyi geride bırakınca...
tabi istemeye gelmeden bir şey yapamazsın :) Neyi bekliyorsunuz canım?Gunaydin canim bende henuz bir hazirlik yok sanki bu mayista evlenecek olan ben degilim
Dugun salonunu tutarsak bi huzura erecegim artik :)
Ama once isteme olmasi lazim tabi bi istemeye gelsinler :)
Valla yapmak istediklerim hazır ama sözleşmelerini imzalayamadık hiçbirinin düğün mekanı dışında onu da kayınpederim imzaladı nişanlım burada olmadığı için. Ben de onun gelmesini bekliyorum. Fotoğrafçıyı seçtim sözleşme imzalanacak, kına organizasyonu için sözleşme imzalanacak. Balayı muamma. Çeyiz dışında pek bir şey yapmıyorum ben de aslındahaklısın cnm senın hazırlıklar nasıl gıdıyo
tabi istemeye gelmeden bir şey yapamazsın :) Neyi bekliyorsunuz canım?