- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.728
- 248
- 32
- Konu Sahibi okeanoss00
-
Kac kisi icin bu fiyat canim? Bir de yukarida sorumu guncelledim bir daha bakar misin? Ucakla gidilen Italya turu satin alsak o da cok pahali olur mu biz iki kisi en fazla tum harcamalar dahil 7bin ayirdik da. Bir de cok mu yoruluruz?
Ucak derken normal yurtdışı turunu kastetmistim canim gemiyle degil. Bizim paramiz bunlara yetmeyecek sanırım yurt içine bakmak.zorunda kalacagiz gibiuçakla zor olur İstanbul ya da İzmirden binin uçak fiyatları pahalı olur
iç kabin senin psikolojine bağlı sonuçta hava alayım cam açayım yok cam yok güneş yok
dış kabin balkonsuz olursa cam olur hiç değilse
yorulursunuz her gün her tura katılırsanız
offff Yunan adalarında asker gibi sabah 5te kalkıyorduk düşün
çünkü ora gezilcek dee diğer adaya geçilecek
italyada 8-9da uyanıyorduk sanırım
yorucu ama hiç tura katılmayıp sadece tadını da çıkarabilirsiniz
büyük gemilerde havuz da olur ve limanlarda denize girme imkanı verirler (paralı tabii seni sahile götaürüyor)
Ucak derken normal yurtdışı turunu kastetmistim canim gemiyle degil. Bizim paramiz bunlara yetmeyecek sanırım yurt içine bakmak.zorunda kalacagiz gibi
Kayinvalidemler 2 sene once polis teşkilatının organizasyonuyla ege adriyatik turuna msc divina ile iki kisi 1500 euro ya gittiler keske bizim sansimiza da oyle bir sey olsa :)denize girmek istiyorsan bulaşma canım inan ki akşama enerjiniz kalmaz birbiriniz için tüm gün gezmekten
balayı için ben de pek tercih etmem gibi
böyle uzun soluklu ilişkilerden sonra balayında kafa dinlemek lazım aslında :)
sonra gidersiniz normal tura da gemiye de :)
ben gemi ayarlarsam daha önce gittiğim ülkeyi ayarlayacam ki sadece gemide takılıp turlara katılmayalım :)
gemi tatili bambaşka çünkü düşünsene 18 katlı mıydı neydi msc divina tam hatırlamıyorum
kaydıraklı havuz bile vardii
Kayinvalidemler 2 sene once polis teşkilatının organizasyonuyla ege adriyatik turuna msc divina ile iki kisi 1500 euro ya gittiler keske bizim sansimiza da oyle bir sey olsa :)
Ic kabinmis ama katini bilmiyorum uluslararası bir seye uyeler onun organizasyonuyla gittiler biz de cok şaşırmıştik :)aha biz de ege adriyatik yaptık
iç kabin miydi nasil 1.500 yaa kaçınca kat
Ic kabinmis ama katini bilmiyorum uluslararası bir seye uyeler onun organizasyonuyla gittiler biz de cok şaşırmıştik :)
Aklımda bulunsun canim. Bu gidişle gidemeyecegiz zaten baksana cok pahalisüper olmuş yaaa :)
aman costa gemilerine binmeyin bencee
costa concordia battı ya italyada
Aklımda bulunsun canim. Bu gidişle gidemeyecegiz zaten baksana cok pahali
Aklımda bulunsun canim. Bu gidişle gidemeyecegiz zaten baksana cok pahali
Cok tatlisin ya :)) 23 Mayıs düğün 24 mayisda gideriz diyoruz :) Bulursan cok buyuk sevaba girersin :) diğer yerleri de kendimiz gezeriz nolcak :dış kabin balkonsuz iyi bi gemi bulcam ben tarih ver sen :)
ben de gidecem yaa aciiiiip romantik olur yaaa Turlardan sadece venedike katılın bir de katakolon du sanırım orada denize girin yeter bence :)
Çok sağol tatlım ben simdi yatıyorum yarin görüşürüz öpüyorum cok7 bin haydi haydi yeter :) balkonlu bile alırsınız 12-13. kat değil de 4-5. kat olsun zaten altta odalar olmayan katlar var direk zeminden sayılmıyorr dünyaya bi daha mı geleceniz :) venedk ve katakolon plaj turu yapın yeter :)
Cok tatlisin ya :)) 23 Mayıs düğün 24 mayisda gideriz diyoruz :) Bulursan cok buyuk sevaba girersin :) diğer yerleri de kendimiz gezeriz nolcak :
Çok sağol tatlım ben simdi yatıyorum yarin görüşürüz öpüyorum cok
Tamam tatlım senin de yardımlarınla halledicez bu işi inşallah :)rehbersiz de gezebilirsiniz sadece shuttle (ulaşım) parası ödersiniz kafaniza göre takılın :)
msc ler her salı izmirde mubarek :) :)
MSC Preziosa da güzel bak :)
Çok romantik olur cidden partiler fln da süper oluyoo akşam gösterileri de süper oluyooo offf kocamla da gidecem :)
ztn divina da hep onunla da gelsek diye hayal etmişkim
gemi tatili otelden çoooooooook farklı
aşırı kaliteli oluyor ya
Sana yollar serbest sağdan sağdan içeri alalımben mayıs değilim ama temmuzda geçerlimi kızlar
Günaydıınnnnnn :))))))
Merhaba kızlar... Kısmetse 2015 Mayıs ayında evleneceğim, şuan nişanlıyım. İstedimki çeyizdir, gelinliktir, düğün telaşıdır burada heyecanlarımızı paylaşalım, birbirimize destek olalım
Var mı benim gibi olanlar? Hadi bakalım şimdiden hoş geldiniz
Şafak Panomuzu yapmadan olmaz dedik, atladığım var ise söyleyin ekleyelim güzel gelinler :)
@canan can : 10.04.2015, 12.04.2015
missERE : 02.05.2015
PembeLokum : 02.05.2015
@monarkkk : 03.05.2015, 10.05.2015
@alininmervesi : 09.05.2015
@blue_fairy : 09.05.2015, 16.05.2015
@xxHasretimsinxx : 10.05.2015
@dilem49 : 10.05.2015
@modaliza : 19.05.2015
okeanoss00 : 23.05.2015
@elmol : 23.05.2015
@Ozgee_34 : 31.05.2015
@mecan35 :06.06.2015
nehirnil111 : 14.06.2015
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?