• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Yaşın önemi yok zaten :) Ben evlenmeyi bile düşünmüyordum artık vazgeçmiştim ama işte kısmet :KK15: Önemli olan ruh eşini bulmuş ve bir yuva kuruyor olmak; kendini hazır hissediyor olmak yeni bir hayata başlamak :)
Bu konuda kesinlikle haklısın Allah yanıltmasın, çok mutlu olalım inşallah :KK37:

Canım orada yemek sıkıntı olmaz mı? Biz ikimiz için 5000 tl diyoruz en fazla. Avrupayı görmeyi çok istiyorum, ama bir rehber eşliğinde. Nasıl olacak bilmiyorum :KK43:

WTS sitesine bir bak istersen ordan ayarlayan arkadaşlarım var, ben de ona bakıyorum.
Ancak balayı turunda rehber olmaması lazım sanki. Ya da normal turlara bakacaksın.

sanırım bir tek ben yurtiçi balayı yapıyorum :KK22:

gezdiğiniz gördüğünüz yerleri bizimle de paylaşın kızlarrr :KK50:
şimdiden iyi tatiller hepinizee :KK19:

sanırım bir tek ben yurtiçi balayı yapıyorum :KK22:

gezdiğiniz gördüğünüz yerleri bizimle de paylaşın kızlarrr :KK50:
şimdiden iyi tatiller hepinizee :KK19:
Canım çok pahalıya çıkacaksa vazgeçebiliriz biz. Ama yurt dışı olmasını çok istiyorum. Buarada yurtiçi balayı oteli olarak Voyage otellerini tavsiye ederim henüz bakmadınızsa. Biz kardeşimle bu yaz gittik balayı çiftleri vardı hep hizmet mükemmeldi.

Canım çok pahalıya çıkacaksa vazgeçebiliriz biz. Ama yurt dışı olmasını çok istiyorum. Buarada yurtiçi balayı oteli olarak Voyage otellerini tavsiye ederim henüz bakmadınızsa. Biz kardeşimle bu yaz gittik balayı çiftleri vardı hep hizmet mükemmeldi.

evet biliyorum onları baya bi incelemiştik :KK51:

ama nişanlım iki yer birden ayırttı, oraları da beğendim kaş ve fethiyede :KK60:

artık voyage tatili alternatifini yaza düşünürüz :KK23:

yurtdışı gerçekten güzel olabilir, evlenmek bu kadar pahalı olmasa daha çok para ayırabilirdik biz de, ama artık olduğu kadar :KK51:

yine de resim bekliyoruz sizlerden :KK49:

Hayır canım neden geç kalmış olasın. Ben erkek arkadaşımla üniversiteye hazırlık döneminde çıkmaya başladım artık bekletemeyeceğimiz için evleniyoruz :-) üniversiteden sonra tanışsaydık 30'umu beklerdim ben :D Kazandığım parayı doya doya harcayamadım hiç hep borç ödüyorum. Ailemin borcu çeyiz borcu, evlendikten sonra da düğün borcu. O parayı tek başıma yemek nasip olmayacak bana:KK70:

aynı sıkıntılar bende de var valla. ay kızlar inşallah düğünden sonra hemen borçları bitirip rahat edebiliriz...

Yaşın önemi yok zaten :) Ben evlenmeyi bile düşünmüyordum artık vazgeçmiştim ama işte kısmet :KK15: Önemli olan ruh eşini bulmuş ve bir yuva kuruyor olmak; kendini hazır hissediyor olmak yeni bir hayata başlamak :)

blue kendi yaşıma yakın birini bulmak güzel bir duygu. yalnız değilim :oops:

evet biliyorum onları baya bi incelemiştik :KK51:

ama nişanlım iki yer birden ayırttı, oraları da beğendim kaş ve fethiyede :KK60:

artık voyage tatili alternatifini yaza düşünürüz :KK23:

yurtdışı gerçekten güzel olabilir, evlenmek bu kadar pahalı olmasa daha çok para ayırabilirdik biz de, ama artık olduğu kadar :KK51:

yine de resim bekliyoruz sizlerden :KK49:

bizde yurtiçi yapıcaz... :KK76: amaaa hiç araştırma yapmadık daha :KK51:

bizde yurtiçi yapıcaz... :KK76: amaaa hiç araştırma yapmadık daha :KK51:

ben hiç hayatımda otele tatile gitmedim hep ya dedemin ya da teyzemin yazlığına giderdik :KK51:

ilk defa ailemsiz hem de bir otelde tatil yapıcam :KK22:

bir tatil sitesi var, genelde yabancılar fln yorum yapıyorlar nişanlım ordan buldu otelleri :KK39:
insanın baktıkça kafası karışıyor, en son eleye eleye ikiye düşürdük biz günlerce baktıktan sonra :KK59:

Aslında henüz belirleyemedik bütçeyi de :) Max 8 bin diyoruz ama 7 ye düşecek gibi.
Biz de 7 bin diyoruz o da şöyle 5 bin tur şirketine diğer bizim harcamalarımız 2000 :KK43: Bakalım ne olacak. Nişanlım burada olsa ya da ben onun yanında olsam gidip görüşeceğiz firmalarla da tek başıma hiçbir şey yapmak istemiyorum :cry:

ben hiç hayatımda otele tatile gitmedim hep ya dedemin ya da teyzemin yazlığına giderdik :KK51:

ilk defa ailemsiz hem de bir otelde tatil yapıcam :KK22:

bir tatil sitesi var, genelde yabancılar fln yorum yapıyorlar nişanlım ordan buldu otelleri :KK39:
insanın baktıkça kafası karışıyor, en son eleye eleye ikiye düşürdük biz günlerce baktıktan sonra :KK59:

sanırım bu konuyu nişanlıma bırakıcam o ilgilensin :KK59:

[QUOTEsavukat, post: 37293628, member: 435347"]iki sene ideal borçlarımmız anca biterrr :KK48:[/QUOTE]
Aynen canim azcik da gezelim o zaman olur :)

Back