- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
Bu konuda kesinlikle haklısın Allah yanıltmasın, çok mutlu olalım inşallahYaşın önemi yok zaten :) Ben evlenmeyi bile düşünmüyordum artık vazgeçmiştim ama işte kısmetÖnemli olan ruh eşini bulmuş ve bir yuva kuruyor olmak; kendini hazır hissediyor olmak yeni bir hayata başlamak :)
Canım orada yemek sıkıntı olmaz mı? Biz ikimiz için 5000 tl diyoruz en fazla. Avrupayı görmeyi çok istiyorum, ama bir rehber eşliğinde. Nasıl olacak bilmiyorum
Siz ne kadar bütçe ayırdınız canım?WTS sitesine bir bak istersen ordan ayarlayan arkadaşlarım var, ben de ona bakıyorum.
Ancak balayı turunda rehber olmaması lazım sanki. Ya da normal turlara bakacaksın.
Canım çok pahalıya çıkacaksa vazgeçebiliriz biz. Ama yurt dışı olmasını çok istiyorum. Buarada yurtiçi balayı oteli olarak Voyage otellerini tavsiye ederim henüz bakmadınızsa. Biz kardeşimle bu yaz gittik balayı çiftleri vardı hep hizmet mükemmeldi.sanırım bir tek ben yurtiçi balayı yapıyorum
gezdiğiniz gördüğünüz yerleri bizimle de paylaşın kızlarrr
şimdiden iyi tatiller hepinizee
Canım çok pahalıya çıkacaksa vazgeçebiliriz biz. Ama yurt dışı olmasını çok istiyorum. Buarada yurtiçi balayı oteli olarak Voyage otellerini tavsiye ederim henüz bakmadınızsa. Biz kardeşimle bu yaz gittik balayı çiftleri vardı hep hizmet mükemmeldi.
Hayır canım neden geç kalmış olasın. Ben erkek arkadaşımla üniversiteye hazırlık döneminde çıkmaya başladım artık bekletemeyeceğimiz için evleniyoruzüniversiteden sonra tanışsaydık 30'umu beklerdim ben Kazandığım parayı doya doya harcayamadım hiç hep borç ödüyorum. Ailemin borcu çeyiz borcu, evlendikten sonra da düğün borcu. O parayı tek başıma yemek nasip olmayacak bana
Yaşın önemi yok zaten :) Ben evlenmeyi bile düşünmüyordum artık vazgeçmiştim ama işte kısmetÖnemli olan ruh eşini bulmuş ve bir yuva kuruyor olmak; kendini hazır hissediyor olmak yeni bir hayata başlamak :)
evet biliyorum onları baya bi incelemiştik
ama nişanlım iki yer birden ayırttı, oraları da beğendim kaş ve fethiyede
artık voyage tatili alternatifini yaza düşünürüz
yurtdışı gerçekten güzel olabilir, evlenmek bu kadar pahalı olmasa daha çok para ayırabilirdik biz de, ama artık olduğu kadar
yine de resim bekliyoruz sizlerden
bizde yurtiçi yapıcaz...amaaa hiç araştırma yapmadık daha
Siz ne kadar bütçe ayırdınız canım?
blue kendi yaşıma yakın birini bulmak güzel bir duygu. yalnız değilim
aynı sıkıntılar bende de var valla. ay kızlar inşallah düğünden sonra hemen borçları bitirip rahat edebiliriz...
Biz de 7 bin diyoruz o da şöyle 5 bin tur şirketine diğer bizim harcamalarımız 2000Aslında henüz belirleyemedik bütçeyi de :) Max 8 bin diyoruz ama 7 ye düşecek gibi.
ben hiç hayatımda otele tatile gitmedim hep ya dedemin ya da teyzemin yazlığına giderdik
ilk defa ailemsiz hem de bir otelde tatil yapıcam
bir tatil sitesi var, genelde yabancılar fln yorum yapıyorlar nişanlım ordan buldu otelleri
insanın baktıkça kafası karışıyor, en son eleye eleye ikiye düşürdük biz günlerce baktıktan sonra
biter dimi ya biter inşallah hemencecik
bitsin ki daha işimiz var
sanırım bu konuyu nişanlıma bırakıcam o ilgilensin
hahaaayyyy aynen öyle valla canımcım :) benim herifimi biran önce kandırmam lazım bebek için yoksa yaşlar iyice geçiyor
Ben iki sene düşünmüyorum çocuk once yapmak isteyip de yapamadiklarimi yapicamama son kararı sen ver bence
hahahahahahha denk getirelim de aynı zaman hamişleri olarak devam ederiz bu başlığa
Ben iki sene düşünmüyorum çocuk once yapmak isteyip de yapamadiklarimi yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?