Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Hoş geldin canım. Birçok şey hallolmuş çok sevindim :)

hayırlı olsun tatlımmm ne kaldı surdaaa yaa cok heyecanlıı..iş problemlerin çözülmedi mi hala kuzum?hayırlısı olsun kafanı dinle azıcık bi çok şeyi halletmişsin zatenn ohh

hayırlı olsun tatlımmm ne kaldı surdaaa yaa cok heyecanlıı..iş problemlerin çözülmedi mi hala kuzum?hayırlısı olsun kafanı dinle azıcık bi çok şeyi halletmişsin zatenn ohh

canımmm teşekkür ederim bitanem. yıllık iznim haftaya bitiyor. ondan sonra iş yerinden çıkışım olacak. ben de iş bakıyorum bu arada işte. valla iyi oldu benim için de. ama bunda sonrası için iş bulma stresi beni geriyor. hayırlısı olsun artık diyorum. ayyy hepinizi özlemişim. sizler naptınız?

kuzummmmm nasılsın napıyosun? ayyy hepinizi özledim yaaa. nasıl gidiyor hazırlıklar? birazdan çıkmak zorundayım netten. ben nikah elbisesi arıyorum bulamadım daha :/
İyiyim tatlım benim sen nasılsın? Koşturmacaya devam... Bizde seni özledik :) Benim nikah elbisemi herkes çok beğendi. Markafoni de laranor butiği sık sık çıkıyor. Oraya muhakkak bak canım.

sen beni hatırlamışsındır galiba :) hazırlıklar nasıl gidiyor peki?
evet canım hatırladımm tabikiii:)))canım iyi gdyr biraz daha yavaş seninkinden ama:)) önümüzdeki yıllarda dahada hızlanacak buyuk ihtimall:)))eşyalar gelecek 28 martta canım:)) gelinliği hllettim:))ıvır zıvır mutfak eşyalarını önümüzdeki günlerde inş. canım:)) darısı başımıza :))

İyiyim tatlım benim sen nasılsın? Koşturmacaya devam... Bizde seni özledik :) Benim nikah elbisemi herkes çok beğendi. Markafoni de laranor butiği sık sık çıkıyor. Oraya muhakkak bak canım.

tmm bakıcam. ama netten pek alma taraftarı değilim. bedenime uygun tam bulamıyorum. yani M beden bi elbise olmamıştı bana halbuki S beden giyiyorum. ayy kızlar gelin ayakkabımı falan akşam girebilirsem nete paylaşıyım fikir verin bana da :)

olsun canımcım hiiiç sıkma canını bende aysonuna ayrılıorum işten benimde iş telaşım olcak ama sıkma canını rabbim hakkımızda hayırlısını versin heer konuda..koşusturmaca ya devam eşyalarr geliyo yavas yavas ay sonuna evi yerlestırmeye istanbula gidicem bende sonrası telaşş yine :)

ayyy aminn inşallah canım herşey istediğimiz gibi olsun inşallah. Ben de daha kendime yavaşım diyordum :) Ama seninde hallolmuş birçok şey ıvır zıvır mutfak eşyası almayı çok istiyorum ama evlendikten sonra artık. paramı tutmak zorundayım elimde :)

canım ben bide eşyalar geldikten sonra aksesuar fln alcam :)) daha biçok şey var halletmem gereken :)))mobilyalrın hangi tarda canımm:)))

ne güzel telaşlar bunlar dimi? :) dün bi görseniz mutluluktan ağzım kapanmadı bir türlü öpüyorum seni çıkmak zorundayım akşama gelmeye çalışıcam.. <3

canım ben bide eşyalar geldikten sonra aksesuar fln alcam :)) daha biçok şey var halletmem gereken :)))mobilyalrın hangi tarda canımm:)))

mobilyalar spor tercih ettik biz kuzum. köşe takımı aldık mavi renkte renkli yastıkları olan. yatak odam da krem ve pembe tonlarında çok cici ben çok sevdim. ayyy o aksesuarlarda benim de gözüm var evlendikten sonra artık kocişleri ikeaya falan sürükleriz

amin kuzum bızımde dugunumuz 23 mayısta salon tutuldu ama maalesef daha gıdıpde gunumuzu alamadık :)

ayy ben gıcıkm olmuştum bizimkine. sürekli gün alalım gün alalım diye söyleniyorum baa mısın demiyordu. içimden acaba evlenmek mi istemiyor diye bi,le geçti yani! sonra dün izin almış gittik hallettik. ama bir günümüzü aldı çok yorucu işler :) biz farklı bir belediyede kıydırmak için izin belgesi falan aldık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…