Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Hayırdır inşallah?
kuzum tansıyonum dustu ya baya kotu oldum ısyerınde dustu sonra eve gıderken bıdaha dustu benmkıyle hemen hastaneye gttık serum falan taktılar öyle ıste bıde tetkıkler falan ıstedıler onuda yarın yaptırcaz sanırm

Geçmiş olsun canım. Koşturmaktan kendimize bakamıyoruz ki bir de yorgunluk. Dikkat et kendine...

canım biz Ankarada oturucaz. düğün kayseride. düğün bittikten sonra kaynanamın evinde ya da başka birinde kalmak yerine otelde olmayı tercih ediyorum o yüzden :)

Kızlar selam. Upuzun bir aradan sonra nasılsınıız? bir çok sohbeti kaçırdım ama malum iş problemlerim devam ediyor. şimdilik yıllık izindeyim. dün nikah günümüzü aldık çok mutluyum :) 18 Nisan 2015 saat 15:20 Vedat Dalokay nikah salonu. bu arada beyaz eşyamızı falan aldık. sadece evimiz kaldı sayılır. onu da bu ayın sonu gibi halletmeye çalışıcaz. öpüyorum sizi.

hayırlıı olsuuuuunnn :)

hayırlı olsun canımm:)) bi çok şeyini halletmişsin az kalmışşş :))

hayırlı olsun canımm:)) bi çok şeyini halletmişsin az kalmışşş :))

evet öyle oldu. Allah bir kapı açıyor valla. Çok şükür şimdilik istikrarlı bir şekilde gidiyoruz bakalım. teşekkür ederim bu arada. tanışmamış olabiliriz belki bayadır girmiyordum forma. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…