- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
- #5.701
Günaydın kızlar hayırlı Cumalar :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzum naber nasılsınGünaydın kızlar hayırlı Cumalar :)
İyiyim canım seni sormalı?kuzum naber nasılsın
eh işte kuzum dun bı hastane gecemız oldu onun dısında ıyı olmaya calısıyorum :)İyiyim canım seni sormalı?
Hayırdır inşallah?eh işte kuzum dun bı hastane gecemız oldu onun dısında ıyı olmaya calısıyorum :)
teşşkrler canım:)) bende çok severek dinlyrm :))Guzel sarkiymis canim turkcesine baktim sozleri de guzel :)
kuzum tansıyonum dustu ya baya kotu oldum ısyerınde dustu sonra eve gıderken bıdaha dustu benmkıyle hemen hastaneye gttık serum falan taktılar öyle ıste bıde tetkıkler falan ıstedıler onuda yarın yaptırcaz sanırmHayırdır inşallah?
Geçmiş olsun canım. Koşturmaktan kendimize bakamıyoruz ki bir de yorgunluk. Dikkat et kendine...kuzum tansıyonum dustu ya baya kotu oldum ısyerınde dustu sonra eve gıderken bıdaha dustu benmkıyle hemen hastaneye gttık serum falan taktılar öyle ıste bıde tetkıkler falan ıstedıler onuda yarın yaptırcaz sanırm
günaydınn canımm:))))))))))))))bende varım kısa saçlıı:))))))günaydın uzun saçlı kızlarbi ben miyim kısa saçlı
![]()
evet canım :) gelinlikçi seni soruyor bana. gitmedin sanırım :)Canım güzel günlerde otur inşallah, açık mavi çok güzel olur, arka kısmı bu şekilde bol yastıklı mı olacak canım??
Canım kına nikah arasına en az bi gün vermeniz daha iyi olur, arka arkaya çok yorulmamış olursunuz. ayrıca nişanlına katılıyorum, seni gelinlik içinde ilk kez düğünde görsün o heyecanı o an yaşasın daha güzel bence :)
düğünden sonra neden otele gideceksiniz onu merak ettim. Yani biz eve geçicez, dinlendikten 2 gün sonra foto çekimimiz olacak ve akşamına balayı için yola çıkacağız.
günaydınn canımm:))))))))))))))bende varım kısa saçlıı:))))))
benimde öyle canım :)) daha fazlası değil değiyor ama çok dğl hatta dip boyasına gttiğimde kısaltacaktım biraz daha kuaförüm izin vermediiine kadar kısa? benim omzuma değdi değecek![]()
hayırlıı olsuuuuunnn :)Kızlar selam. Upuzun bir aradan sonra nasılsınıız? bir çok sohbeti kaçırdım ama malum iş problemlerim devam ediyor. şimdilik yıllık izindeyim. dün nikah günümüzü aldık çok mutluyum :) 18 Nisan 2015 saat 15:20 Vedat Dalokay nikah salonu. bu arada beyaz eşyamızı falan aldık. sadece evimiz kaldı sayılır. onu da bu ayın sonu gibi halletmeye çalışıcaz. öpüyorum sizi.
hayırlı olsun canımm:)) bi çok şeyini halletmişsin az kalmışşş :))Kızlar selam. Upuzun bir aradan sonra nasılsınıız? bir çok sohbeti kaçırdım ama malum iş problemlerim devam ediyor. şimdilik yıllık izindeyim. dün nikah günümüzü aldık çok mutluyum :) 18 Nisan 2015 saat 15:20 Vedat Dalokay nikah salonu. bu arada beyaz eşyamızı falan aldık. sadece evimiz kaldı sayılır. onu da bu ayın sonu gibi halletmeye çalışıcaz. öpüyorum sizi.
hayırlı olsun canımm:)) bi çok şeyini halletmişsin az kalmışşş :))