• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

ayy ben gıcıkm olmuştum bizimkine. sürekli gün alalım gün alalım diye söyleniyorum baa mısın demiyordu. içimden acaba evlenmek mi istemiyor diye bi,le geçti yani! :KK70: sonra dün izin almış gittik hallettik. ama bir günümüzü aldı çok yorucu işler :) biz farklı bir belediyede kıydırmak için izin belgesi falan aldık.
aaa o nasıl oluyo bzde burdan halletcz samsunda kıydırcazda nıkahı :) ya sorma kuzum bende bı suphelendım hep ertelıyo falan dedım kesın ıstemıyo ne gelınlık var ortada ne nıkah gunu ne de esya :)

aaa o nasıl oluyo bzde burdan halletcz samsunda kıydırcazda nıkahı :) ya sorma kuzum bende bı suphelendım hep ertelıyo falan dedım kesın ıstemıyo ne gelınlık var ortada ne nıkah gunu ne de esya :)
hahaaaaahaaa:)))herkes aynı düşünceye kapılmışş desenee:)9 bi benimki mi böyle dyordumm bende:)))):KK70:

olsun canım alalh yardım edyr bi şekilde herlşey olur canını sıkma:)):KK68:
evet Allah büyük ne demişler //
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, “Benim büyük bir derdim var!” deme, derdine dönüp “Benim büyük bir Rabbim var!”de... // :)

Back
X