- 2 Ekim 2013
- 2.065
- 710
- 178
- Konu Sahibi okeanoss00
- #5.741
kızlar ben kaçtım. akşama görüşürüz nasip olurs. hayırlı cumalar öpüyorum sizi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaa o nasıl oluyo bzde burdan halletcz samsunda kıydırcazda nıkahı :) ya sorma kuzum bende bı suphelendım hep ertelıyo falan dedım kesın ıstemıyo ne gelınlık var ortada ne nıkah gunu ne de esya :)ayy ben gıcıkm olmuştum bizimkine. sürekli gün alalım gün alalım diye söyleniyorum baa mısın demiyordu. içimden acaba evlenmek mi istemiyor diye bi,le geçti yani!sonra dün izin almış gittik hallettik. ama bir günümüzü aldı çok yorucu işler :) biz farklı bir belediyede kıydırmak için izin belgesi falan aldık.
hahaaaaahaaa:)))herkes aynı düşünceye kapılmışş desenee:)9 bi benimki mi böyle dyordumm bende:))))aaa o nasıl oluyo bzde burdan halletcz samsunda kıydırcazda nıkahı :) ya sorma kuzum bende bı suphelendım hep ertelıyo falan dedım kesın ıstemıyo ne gelınlık var ortada ne nıkah gunu ne de esya :)
yoook kız bızım bu mustakbel kocişlerin hepsi boyle :)hahaaaaahaaa:)))herkes aynı düşünceye kapılmışş desenee:)9 bi benimki mi böyle dyordumm bende:))))![]()
evet canım yaa aynıymış hepsiiyoook kız bızım bu mustakbel kocişlerin hepsi boyle :)![]()
grşrzz canımmmmmmkızlar ben kaçtım. akşama görüşürüz nasip olurs. hayırlı cumalar öpüyorum sizi
evet canım yaa aynıymış hepsii![]()
olsun canım alalh yardım edyr bi şekilde herlşey olur canını sıkma:))elimdeki tek çeyizim nişanda en yakın arkadasımın getırdıgı mıkseerr
hahahahaha
evet Allah büyük ne demişler //olsun canım alalh yardım edyr bi şekilde herlşey olur canını sıkma:))![]()
Hos bulduk canım. Sorma ne rahatlıkk . Düğüne kadar yat deme düğüne kadar kavga et deehayırlı olsunnn hosgeldinnn anaacımm ohhh ne rahatlık maşallahhh ev de yerleşmiş düğüne kadar yattt![]()
Merhaba aramıza hoş geldin :) Benden 1 hafta sonra evleniyorsun :)
bencede bıan once gecsıııın su gıbı gecsın :)![]()
zaman cabucak gecsin o zamann insllah
Benim organizasyon firması yakar heralde hiç düşünmedim :)kızlarrr kınanızı kim yakacak? kim yakmalı?
Bence de geçsin artık :) 77 Yalova :)bencede bıan once gecsıııın su gıbı gecsın :)
ben dayımın hanımını düşünüyorum tatlım yengemi annem gibi severim en basından beri o var aklımdakızlarrr kınanızı kim yakacak? kim yakmalı?
hadiya o zaman benimkine kaç gun vaarr benımkıde 23 mayısta ??Bence de geçsin artık :) 77 Yalova :)
E seninkine de 77 var o zamanhadiya o zaman benimkine kaç gun vaarr benımkıde 23 mayısta ??
hadi yaa :) telefondakı program yanlıs hesap yapmıs o zamanE seninkine de 77 var o zaman![]()