• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Canım bunlar hep çevreden duyduklarımız ve gördüklerimiz yüzünden. Önyargıyla yaklaşıyoruz. Çünkü çevredeki eş aileleri hep tü kaka :KK70: İster istemez öyle düşünülüyor. Sana çok büyük bir hataları olmadığı sürece onları da kendi ailen gibi görmeye çalış o zaman söyledikleri ve yaptıkları batmaz sana. İnan ben kötü bir niyet göremedim anlattıklarında.
canım bilmiyorum inşallah başarabilirim onları ailem gibi görmeyi :) evet çevrede önemli gerçekten kaynana hep kötü gösterildi yıllarca belkide annemle babaannem arasındaki çekişmeler beni kaynanadan korkmaya itiyordur ://

canım bilmiyorum inşallah başarabilirim onları ailem gibi görmeyi :) evet çevrede önemli gerçekten kaynana hep kötü gösterildi yıllarca belkide annemle babaannem arasındaki çekişmeler beni kaynanadan korkmaya itiyordur ://
Benim annemle babaannem hiç geçinemezler, kaç kez babamla annem bu yüzden ayrılık noktasına geldiler. Ben yine de iyi niyetle yaklaşmaya çalışıyorum. Öyle de hissediyorum. Bana bir kötülük yaparlarsa o zaman ne yapacağımı düşünüp gardımı alırım. Ama şuan insanlar bana iyi davranırken kötülük yapmazken neden onlara önyargıyla yaklaşayım ki... İyi düşünmeye çalış sen de ortada kötü bir şey şuanlık çünkü.

Benim annemle babaannem hiç geçinemezler, kaç kez babamla annem bu yüzden ayrılık noktasına geldiler. Ben yine de iyi niyetle yaklaşmaya çalışıyorum. Öyle de hissediyorum. Bana bir kötülük yaparlarsa o zaman ne yapacağımı düşünüp gardımı alırım. Ama şuan insanlar bana iyi davranırken kötülük yapmazken neden onlara önyargıyla yaklaşayım ki... İyi düşünmeye çalış sen de ortada kötü bir şey şuanlık çünkü.
evet canım bende bu sebepten bişey olmasını beklemeden önyargılı yaklaşıyorum yanlış olduğunu biliyorum esasen ama dediğim gibi engel olmaya çalışacağım kendime.. yoksa byle üzgün surat :( olurum kendi açımdan kötü olur biliyorum :)

evet canım bende bu sebepten bişey olmasını beklemeden önyargılı yaklaşıyorum yanlış olduğunu biliyorum esasen ama dediğim gibi engel olmaya çalışacağım kendime.. yoksa byle üzgün surat :KK43: olurum kendi açımdan kötü olur biliyorum :)
Bunu farketmen bile güzel. İyi düşünelim iyi olsun tatlım. Böyle şeyleri kafaya takarsak çabuk yaşlanırız :)

Kızlar aslında olay şundan kaynaklanıyor mesela annemiz kardeşimiz söylediğinde tuhaf gelmeyen birşey eşimizin nişanlımızın ailesi söylediğinde tuhaf geliyor çünkü el adı üstünde nişanlımızın annesi kardeşi babası veya ama diğerleri bizim ailemiz birşey ispat etmeye gerek yok beğenmeyebilirler söyleyebilirler falan biraz kızarız sinirleniriz ama can cana kıyamaz barışırız ama diğer taraf öylemi mükemmel görünmek istiyoruz ve nişanlının tarafı etrafta da hep görmüşüz ön yargılıyız bir kayınvalide görümce elti tehlikeli bir bomba gibi olabilir kıskacına alabilir kıskanabilir karışabilir kaynanalık yapabilir falan:KK70:görmeden yaklaşınca öyle olabilir aslında zamana bıraksak yaa ne var benim annemde söylüyor desek biraz daha rahat atlatabiliriz bu süreçleri bizde mesela kimse bulunmadı bulunmuyor nişanlımla ben eşyaları baktık aldık gezdik dolaştık evi bile en son begeneceğiz onay almaya götüreceğiz sadece biz aldığımızdan da kaynaklanıyor olabilir kimse de ses etmiyor az mızıldanıyorlar ama böylesi daha iyi çünkü muhakkak fikirler farklı oluyor ve bu zaman diliminde aileler birbirini naza çekip yanlış anlıyor:KK16:

Ailelerden hiçbir söz laf taşımıyoruz söylemiyoruz yani bana söylenen birşey olmadı benden de ona belki bize söyleniyordur ama yansıtmadık en güzeli böyle tabi ki kültür aile kavramlarının da birbirine yakın olmasından kaynaklanıyor olabilir :nazar:biz beklentiyi az tuttuk herkesten gördük kavgalar dövüşler korktuk düğüne 2-3 ay kalamı nişanlansak ya bizi ayırırlarsa diye:KK17::KK53:ama bir nişanlandık aa hiç öyle tüü kaka değilmiş bu işler :KK70:Biraz fedakarlık anlayış saygı bu işlerin geri kalanı tuzu biberi:KK68:

Yine yine çenem düşmüş :KK57::KK70:

Son düzenleme:
Kızlar aslında olay şundan kaynaklanıyor mesela annemiz kardeşimiz söylediğinde tuhaf gelmeyen birşey eşimizin nişanlımızın ailesi söylediğinde tuhaf geliyor çünkü el adı üstünde nişanlımızın annesi kardeşi babası veya ama diğerleri bizim ailemiz birşey ispat etmeye gerek yok beğenmeyebilirler söyleyebilirler falan biraz kızarız sinirleniriz ama can cana kıyamaz barışırız ama diğer taraf öylemi mükemmel görünmek istiyoruz ve nişanlının tarafı etrafta da hep görmüşüz ön yargılıyız bir kayınvalide görümce elti tehlikeli bir bomba gibi olabilir kıskacına alabilir kıskanabilir karışabilir kaynanalık yapabilir falan:KK70:görmeden yaklaşınca öyle olabilir aslında zamana bıraksak yaa ne var benim annemde söylüyor desek biraz daha rahat atlatabiliriz bu süreçleri bizde mesela kimse bulunmadı bulunmuyor nişanlımla ben eşyaları baktık aldık gezdik dolaştık evi bile en son begeneceğiz onay almaya götüreceğiz sadece biz aldığımızdan da kaynaklanıyor olabilir kimse de ses etmiyor az mızıldanıyorlar ama böylesi daha iyi çünkü muhakkak fikirler farklı oluyor ve bu zaman diliminde aileler birbirini naza çekip yanlış anlıyor:KK16:

Ailelerden hiçbir söz laf taşımıyoruz söylemiyoruz yani bana söylenen birşey olmadı benden de ona belki bize söyleniyordur ama yansıtmadık en güzeli böyle tabi ki kültür aile kavramlarının da birbirine yakın olmasından kaynaklanıyor olabilir :nazar:biz beklentiyi az tuttuk herkesten gördük kavgalar dövüşler korktuk düğüne 2-3 ay kalamı nişanlansak ya bizi ayırırlarsa diye:KK17::KK53:ama bir nişanlandık aa hiç öyle tüü kaka değilmiş bu işler :KK70:Biraz fedakarlık anlayış saygı bu işlerin geri kalanı tuzu biberi:KK68:

Yine yine çenem düşmüş :KK57::KK70:
olsun canım sen konuşunca ben pozitife bağlıyorum konuşş :) dediklerinde çok haklısın canım benim eksikliklerim var illaki hatalarımı kabul ediyorum sadece zamana ihtiyacım var hemen herşeyi kabul edemiyorum yadırgıyorum ama anlayışlı olan tarafında her zaman ben ben ben olmasını istemiyorum bunu başaramıyorum .. ama inanıyorumki bu günlerde geçecek bu korkularda bitecek.. dilerim rabbimden "keşke" dedirtmesin "keşke evlenmeseydim" dedirtmesin o günleri göstermesin beni okuduğunuz için yorumlarda bulunduğunuz için teşekkür ederim :KK36: okeanoss00 okeanoss00 nehirnil111 nehirnil111 @lostbuthopeful :KK25:

olsun canım sen konuşunca ben pozitife bağlıyorum konuşş :) dediklerinde çok haklısın canım benim eksikliklerim var illaki hatalarımı kabul ediyorum sadece zamana ihtiyacım var hemen herşeyi kabul edemiyorum yadırgıyorum ama anlayışlı olan tarafında her zaman ben ben ben olmasını istemiyorum bunu başaramıyorum .. ama inanıyorumki bu günlerde geçecek bu korkularda bitecek.. dilerim rabbimden "keşke" dedirtmesin "keşke evlenmeseydim" dedirtmesin o günleri göstermesin beni okuduğunuz için yorumlarda bulunduğunuz için teşekkür ederim :KK36: okeanoss00 okeanoss00 nehirnil111 nehirnil111 @lostbuthopeful :KK25:

Canım hepimizin eksikleri hataları olabilir hatasız kul olmaz demişler önemli olan düşünmek anlamak ona göre hareket etmek kendini suçlama hepimiz güzel olsun istiyoruz hayalimizdeki gibi bir gelin damat düğün evlilik olsun istiyoruz ailelerimizde öyle iyi olsun istiyorlar herkesin yapısı farklı kimisi akıl vermeyi sever kimisi karışmaz yargılayamayız ki mesela ben kardeşimden tut nişanlıma anneme bile akıl veririm dışarı çıkarken sıkı giyin şöyle yap böyle yap falan yapım bu belki sevgiden belki sahiplenmeden geliyor bilemeyiz değişmez insanlar :KK53:kolay değil bekliyoruz çaba sarfediyoruz gerilmemiz normal önemli olan aşkla sevgiyle aşmak ki başaracağız inanıyorum Rabbim büyük elbet herşeyin üstesinden geleceğiz :nazar::KK60:Sende oldukça pozitif ılıman bir insansın anlaşacağını herkesle uyumu sürdüreceğine eminim yadırgaman normal zamanla oturacak herşey dediğin gibi inşallah hiçbir zaman seçimlerimizden pişman olmayız Rabbim önce sağlık sonra huzur mutluluk nasip etsin hepimize:nazar::KK68:

kızzzlarrr ben geldiiimm
yazdıklarınızı tek tek okudum ve hepinize katılıyorum beklentiyi az tutarsak hayal kırıklıklarımız da en az olucaktır hep buna inandım bende
şimddiiii size bişey sormak istiyorumm ben gelin başı duvak konusunda işin içinden bi türlü çıkamyorum aşağıdaki gibi yaptırmak istiyorum aslında ama kararsızım :KK14: böyle yapıldıgı zaman duvağı kapatabiliyomuyuz bi bilgisi olan var mı??

Eklentiler

• $duvak_modelleri_2014 (5).webp
    $duvak_modelleri_2014 (5).webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 78
kızzzlarrr ben geldiiimm
yazdıklarınızı tek tek okudum ve hepinize katılıyorum beklentiyi az tutarsak hayal kırıklıklarımız da en az olucaktır hep buna inandım bende
şimddiiii size bişey sormak istiyorumm ben gelin başı duvak konusunda işin içinden bi türlü çıkamyorum aşağıdaki gibi yaptırmak istiyorum aslında ama kararsızım :KK14: böyle yapıldıgı zaman duvağı kapatabiliyomuyuz bi bilgisi olan var mı??
Bence bu şekilde kapatılmaz canım ama yine böyle takılıp iki katlı olursa kapatılır yine uçlarında dantel olacak şekilde ama bu sefer üst kısmına dantel gelmez :KK51:

kızzzlarrr ben geldiiimm
evet canım benimde duvağım böyle olacak bende saç modelini bu tarz düşünüyorum :)) merak etme bende senini gbi nasıl olcak diye düşünüyordum bunu canım arkadan çarpaz yapıp duvağı yüzünü kapatıyorlar adını unuttum bişe diyorlardı ama şuan aklıma gelmiyor provaya gdince kapatılma modelinin adını alır sanada yazarım:)))

kızzzlarrr ben geldiiimm
çünkü bende saç modelini böyle bişe yaptırcam çok güzel ama dimi ya:))) kafanı karıştırma kapatmasıda çok basit oluyor:))

evet canım benimde duvağım böyle olacak bende saç modelini bu tarz düşünüyorum :)) merak etme bende senini gbi nasıl olcak diye düşünüyordum bunu canım arkadan çarpaz yapıp duvağı yüzünü kapatıyorlar adını unuttum bişe diyorlardı ama şuan aklıma gelmiyor provaya gdince kapatılma modelinin adını alır sanada yazarım:)))
yaaaa nasıl iyi olur anlatamamm..içinden çıkamıyorum.aslında ensede istiyodum ama o zamanda sırtımı kapatıcak en güzeli bu ama kapanıyosa nasıl güzel oluurrrr

yaaaa nasıl iyi olur anlatamamm..içinden çıkamıyorum.aslında ensede istiyodum ama o zamanda sırtımı kapatıcak en güzeli bu ama kapanıyosa nasıl güzel oluurrrr
canım arkadan çapraz yapıp kapattılar sanki gelinlik almaya gttiğimde :)) düğüne daha var dye pek dikkat etmemiştim bu gittiğimde iyice öğrenr söylerim sana sen saç modelini falan belirle yani bu şekildeyse bi hafta on güne kadar sana sylerim:)))

kızzzlarrr ben geldiiimm
ayyy çok hoş ve çok zarif duruyorr yaa:)))

Ben nazara çok inanırım aman bana nazar değmesin :nazar: Biz nişanlımla annen bunu dedi yok baban şunu dedi diye hiç tartışmadık. Para onlardan çıkmayınca karışmıyorlar galiba :KK70:Bir tek oturacağımız eve karışmaya kalktılar onu da nişanlım söyledikleriyle halletti bize kavga edecek durum kalmadı zaten benim karışacağım raddeye gelmedi olay :nazar:
evet canım benimde nişanlım biçok şeyi hallettği için hiçkimseyi karıştırmadı:)) para yı kendisi ödeyince şu fazla bu fazla olayı olamdı hiç:)))aileler maalesef parayı ödedikleri zaman çok müdahale ediyorlar olaylara:(((

Yerim ben seni :rolleyes: Çevremi düşünüyorum ben aval aval bakacaklar ne yapıyor bunlar diye :) Hem kendi sevdiğim hem onlar eğlenebileceği bir şey olsun dedim iyi de oldu di mi :))))
canım böyl edüşünme yaa:)) ne krosu:(( vala burcu güneşin şarkıları çıok güzel çokta güzel bi seçim yapmışsın :))))deminden beri dinleyip dinleyip duruyorum bende :)) çok eğlenceli :)))

Back
X