- 5 Mart 2014
- 298
- 120
- 83
- 34
- Konu Sahibi okeanoss00
- #5.441
son yorumu ben yapayım ozaman iyice karıştırayımSagolun kizlar kafam iyice karistiYa ahsap temizleyici ya da camsilli su kullanacagim :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
son yorumu ben yapayım ozaman iyice karıştırayımSagolun kizlar kafam iyice karistiYa ahsap temizleyici ya da camsilli su kullanacagim :)
cifff^_domestossss dimison yorumu ben yapayım ozaman iyice karıştırayımahşap temizleyici dolaplarda pek bi dezanfekte etkisi yapmaz ama parlatır. bence ölsün mi
kroplar
Canim.uzulme.bende bi ay kala yerlesecegim eve hic takmiorum insanlar ozellikle ailemdekiler nasil.yetisicek die benim sabrimi tasirmaya calissalarda amann oldugu kadar diyorum cunku eldeN gelen bisey yok hayirlisini iste canim uzme kendini..Hayırlı olsun canım bi ohhh diyorsun gelinlik işi hallolunca
Canım bence domestos ve cif kullanma çok kimyasal kullanma derim. bazı mobilyalar (örneğin: PVC) yapıştırma olduğu için kuru silinmeli. Amway' ve ahşağ temizleyici kullanıyoruz biz evde. bence bunlar daha sağlıklı.
Girip hiçbişi yazamadan geri çıkıyorum canım valla kafam allak bullak. bazen "evlenmeecem vazgeçtim" diyorum.
bugün çok kötü geçiyo bu zamana kadar 10 tane ev baktık, güngören taraflarında (tranvay geçen yerlere) bi ev bulduk tam istediğimiz gibi yeni sayılır ama mutfakta bulaşık makinası koyacak yer yok. mutfak tezgahı desen yok gibi. ama diğer tüm odalarını çok sevdim tam benlik.
Ya kusura bakmayın kızlar ama İstanbulun evleri gerçekten çok kötü. o evlerde nasıl öyle, ev sahipleri de giden kiracının ardından evin içini hiç mi yaptırmaz. wcler desen alafranga. Belki küçük şeylere takılıyorsun diyeceksiniz ama Ankara'da böyle evler görmedim hiç. Ankara'da dolmuş-otobus-metro güzergahına yakın yerde yakın yerlerde 1100 lira kiraya fıstık gibi evde oturursun ama İstanbul'da güngören gibi bir yerde bulamıyorum. Aranızda Güngörende oturan var mı bilmiyorum ama muhit olarakta çok güzel bir yerde değil hani.
3 aydan az kalmış sıfır veya sıfıra yakın temiz kullanılmış ev bulamıyoruz kafayı yiyecem yeminle. sinirden ağlıyorum artık. Dualarınızı bekliyorum
Kızlar bir şey soracağım size. Şimdi mobilyalarım geldi biliyorsunuz. Gardroptur, şifonyerdir komidinler filan daha bunları temizlemedim. Neyle silmek lazım bunları? Prilli su? Ahşap temizleyici? Temizlik malzemelerinden pek anlamıyorumBir de mutfak dolaplarını sileceğim onları neyle silmek gerek? Mutfak dolaplarını temizlikçi silmişti ama diğerlerini yapmışken bir kez daha üzerinden geçeyim diyorum.
günaydııınGünaydın gelinlerim :)
Biz memura bahşiş vermeyeceğiz evlendirme şefi öyle söyledi canım sadece 380 TL aldılar herşey içinde kendi araçlarıyla gelecekler ekstradan bahşiş yol ücreti ödemeyeceksiniz dedi vermeyin dediarkadslar bişe sorcam nikahı düğünde kıyılcak varmı aranızda memura bahşiş ne kadar vermelıyiz?
biz 200 tl ödedik canım:))Biz memura bahşiş vermeyeceğiz evlendirme şefi öyle söyledi canım sadece 380 TL aldılar herşey içinde kendi araçlarıyla gelecekler ekstradan bahşiş yol ücreti ödemeyeceksiniz dedi vermeyin dedi![]()
Sevindim canım gözün aydın bak kalbini ferahtut herşey olacaksa oluyo :)kızlae 2 mayısa nikah gnü alabildk sonunda :)) ama nikah memuru dokuz dokuz buçuk gbi gelebilecek sizce nasıl olsun giriştemi duvağımı kapatim nikah kıyılınca tekrardan kapatmak saçma olur ne yapmam gerekiyor fikri olanlar lütfen yardım etsin ya:))
evet canım öyle olacak zaten salona grdiğimde kapalı olacak eşim açacak öpecek ve dans edilecek böyle düşünüyorum nikahatada olsa saçma olmaz mı nasıl olur ne yapmam gerekyr bilemiyorumSevindim canım gözün aydın bak kalbini ferahtut herşey olacaksa oluyo :)
Nikah salonda mi kiyilacak canım eğer öyleysemasaya oturduğunda kapa genelde öyle gördüm ben
nikahın olma saati biraz ortalara gelecek o yüzden :))evet canım öyle olacak zaten salona grdiğimde kapalı olacak eşim açacak öpecek ve dans edilecek böyle düşünüyorum nikahatada olsa saçma olmaz mı nasıl olur ne yapmam gerekyr bilemiyorum( çok tesekkr ederim canım benim salonda olcak evet:)))
Salona girerken kapalı olmasın canım sooooyle herkes görsün yüzündeki mutluluğu zaten artk çok fazla yok sanırım kapatıp çıkanevet canım öyle olacak zaten salona grdiğimde kapalı olacak eşim açacak öpecek ve dans edilecek böyle düşünüyorum nikahatada olsa saçma olmaz mı nasıl olur ne yapmam gerekyr bilemiyorum( çok tesekkr ederim canım benim salonda olcak evet:)))
kızlae 2 mayısa nikah gnü alabildk sonunda :)) ama nikah memuru dokuz dokuz buçuk gbi gelebilecek sizce nasıl olsun giriştemi duvağımı kapatim nikah kıyılınca tekrardan kapatmak saçma olur ne yapmam gerekiyor fikri olanlar lütfen yardım etsin ya:))
biz 200 tl ödedik canım:))
canım nikahın düğünün ortasında olcaksa ilk girdiğinde yüzün açık olsun nikaha oturdugunda kapat bence ilk çıktıgında gülücükler saç etrafanikahın olma saati biraz ortalara gelecek o yüzden :))
öyle mi diyosun canım ya komik olmaz mı yaHayırlı olsun canım istediğin tarihe bulmanıza çok sevindim ohh rahatladınİlla kapalı çıkmak istiyorsan çık danstan sonra açarsın nikahtada kapatabilirsin ne olacak çok takılmaz kimse böyle şeylere rahatla
![]()
evet canım tarihi aldık ya baya rahatladım :)) canım ya ben bişde düğüne kadar takarım ya nasıl olacak dye çok beterim çokkkkHayırlı olsun canım istediğin tarihe bulmanıza çok sevindim ohh rahatladınİlla kapalı çıkmak istiyorsan çık danstan sonra açarsın nikahtada kapatabilirsin ne olacak çok takılmaz kimse böyle şeylere rahatla
![]()
ayyy canım bilmiyorum bu konuda çok kararsızımcanım nikahın düğünün ortasında olcaksa ilk girdiğinde yüzün açık olsun nikaha oturdugunda kapat bence ilk çıktıgında gülücükler saç etrafa![]()