- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #5.381
Hadi bakalım inşallah gönlünüze göre olur :)evet canım öyle oluyor ya:)) özeli bizde kabul etmediler bu gün gtceğiz gün alamaya dua edin ya :)) şaka bi yanada hayırlısı olsun kısmet bakalımmm :))
Canım iyi değilim moralim bozukNasılsın canım
Rabbim gönlüne göre versin canımkızlarr bugün hayırlısıyla sağlık raporunu alıp nikah için gün almaya gtcezzz dua edin yaa:))
Ne oldu canım hayırdırCanım iyi değilim moralim bozuksen nasılsın canım
Hoşgeldin canım nasılsınSelamm canlarr
ama bız belgelerı burdan toplayıp gıdıcez yanı kan tahlılını falan burdan yapıp oyle gıdıcezO kadar çabuk olmuyor güzelim o işler. En azından bir iki gün sonra oluyor. Benim de acilen kıyıldı nikahım ama 1 hafta sonrasına gün verdiler. Sanmıyorum öyle hemen nikah olacağını. Sağlık raporu filan almanız gerekiyor önce onun için de en az yarım gün gidiyor o da özel hastaneyse.
Samsun'da neden yapıyorsunuz ben orayı kaçırmışım? Şuan nerdesiniz ki?ama bız belgelerı burdan toplayıp gıdıcez yanı kan tahlılını falan burdan yapıp oyle gıdıcez
şuan istanbuldayız eşimin ailesi samsunda dugun samsunda olucaktı nıkahla bırlıkte sımdı nıkah erkene alındı bu sefrde tanıdıkları var dıye oorda olcak zaten buyuk ıhtımalle kalmamıstır gun ıstanbulda bıde ıstanbulda yaparsak ıkımızınde aılesı yanında olamıcakSamsun'da neden yapıyorsunuz ben orayı kaçırmışım? Şuan nerdesiniz ki?
Anladım canım. O zaman dediğiniz gibi yapabilirsiniz, buradan toplayıp gidersiniz.şuan istanbuldayız eşimin ailesi samsunda dugun samsunda olucaktı nıkahla bırlıkte sımdı nıkah erkene alındı bu sefrde tanıdıkları var dıye oorda olcak zaten buyuk ıhtımalle kalmamıstır gun ıstanbulda bıde ıstanbulda yaparsak ıkımızınde aılesı yanında olamıcak
aynen burdan toplayıp orda basvuru yapıp aksamustune yapılıyomus yıldırım gıbı ıste secım zamanı 6 ay ıkametgah degıstırmek yasakmıs bunu babamda dedı bana nıkah ıslemlerındede ıkametgah ıstıyorlar ya ıkımızınde ıstanbulda oldugundan samsuna aldıramadıgımız ıcın dugunde kıyamıcaz nıkahımızıAnladım canım. O zaman dediğiniz gibi yapabilirsiniz, buradan toplayıp gidersiniz.
İyiyim tatlimm sizleri sormali? Bi kosusturmadir gidiyoRabbim gönlüne göre versin canım
Ne oldu canım hayırdır
Hoşgeldin canım nasılsın
aynen burdan toplayıp orda basvuru yapıp aksamustune yapılıyomus yıldırım gıbı ıste secım zamanı 6 ay ıkametgah degıstırmek yasakmıs bunu babamda dedı bana nıkah ıslemlerındede ıkametgah ıstıyorlar ya ıkımızınde ıstanbulda oldugundan samsuna aldıramadıgımız ıcın dugunde kıyamıcaz nıkahımızı
canım mobilyaların için nemli bi bez ( beyaz değilse beyazsa ciflerim heralde ben )bide kuru bez yeterli gbi canım:)) mutfak dolaplarını ben domestos ve cifle silerim istediği kadar sıfır olsun :)) ahşap temizleyivci alma canım ya her zamn onamı para vereceksin bide gereksizz:)) kolay gelsin:)))Kızlar bir şey soracağım size. Şimdi mobilyalarım geldi biliyorsunuz. Gardroptur, şifonyerdir komidinler filan daha bunları temizlemedim. Neyle silmek lazım bunları? Prilli su? Ahşap temizleyici? Temizlik malzemelerinden pek anlamıyorumBir de mutfak dolaplarını sileceğim onları neyle silmek gerek? Mutfak dolaplarını temizlikçi silmişti ama diğerlerini yapmışken bir kez daha üzerinden geçeyim diyorum.
canım mobilyanı deterjanlı suyla yapya tertemiz olsun misss gbiii:)))canım mobilyaların için nemli bi bez ( beyaz değilse beyazsa ciflerim heralde ben )bide kuru bez yeterli gbi canım:)) mutfak dolaplarını ben domestos ve cifle silerim istediği kadar sıfır olsun :)) ahşap temizleyivci alma canım ya her zamn onamı para vereceksin bide gereksizz:)) kolay gelsin:)))
Kızlar bir şey soracağım size. Şimdi mobilyalarım geldi biliyorsunuz. Gardroptur, şifonyerdir komidinler filan daha bunları temizlemedim. Neyle silmek lazım bunları? Prilli su? Ahşap temizleyici? Temizlik malzemelerinden pek anlamıyorumBir de mutfak dolaplarını sileceğim onları neyle silmek gerek? Mutfak dolaplarını temizlikçi silmişti ama diğerlerini yapmışken bir kez daha üzerinden geçeyim diyorum.
geç canım üzerinden daha temiz olsun m:)) miss miss:)))Kızlar bir şey soracağım size. Şimdi mobilyalarım geldi biliyorsunuz. Gardroptur, şifonyerdir komidinler filan daha bunları temizlemedim. Neyle silmek lazım bunları? Prilli su? Ahşap temizleyici? Temizlik malzemelerinden pek anlamıyorumBir de mutfak dolaplarını sileceğim onları neyle silmek gerek? Mutfak dolaplarını temizlikçi silmişti ama diğerlerini yapmışken bir kez daha üzerinden geçeyim diyorum.
kızlarrrrr bugünde almadık nikah gününü(((( ayyy sinirimden artık gülüyotummm:))))))aile hekimi nişanlıma vermedi rapotu bikaç tahlil daha istedi nbide iki gün sonrasına attı tahlili şaka gbi yaaa ((nişanlımda özel bi hastaneye ggtti ordayaptırcak sağlık ocağı yaptırabilirsin dedii (((
aa niye canım zarar verir mi bak ben öyle yaparım heralde bide mobilyam beyazz arada ciflerim bile yaa:)))Hayırlı olsun canım :) Pril gibi deterjanlar değdirme. Toz alma suyu gibi az camsilli suyla olabilir.
canım öylede nişanlımın vakti yokki doktor iki gün sonraya attı ya şaka gbiiSağlık ocakları ücretsiz yapıyor o testi ya. Ama erkeğin önce yaptırması gerekiyormuş; akdeniz anemisi var mı yok mu diye bakıyorlar. Eğer varsa bayana bir test daha ekliyorlar çünkü. Ciğer filmi de verem savaş ücretsiz çeker.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?