Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

ama bız belgelerı burdan toplayıp gıdıcez yanı kan tahlılını falan burdan yapıp oyle gıdıcez
 
Samsun'da neden yapıyorsunuz ben orayı kaçırmışım? Şuan nerdesiniz ki?
şuan istanbuldayız eşimin ailesi samsunda dugun samsunda olucaktı nıkahla bırlıkte sımdı nıkah erkene alındı bu sefrde tanıdıkları var dıye oorda olcak zaten buyuk ıhtımalle kalmamıstır gun ıstanbulda bıde ıstanbulda yaparsak ıkımızınde aılesı yanında olamıcak
 
Anladım canım. O zaman dediğiniz gibi yapabilirsiniz, buradan toplayıp gidersiniz.
 
Anladım canım. O zaman dediğiniz gibi yapabilirsiniz, buradan toplayıp gidersiniz.
aynen burdan toplayıp orda basvuru yapıp aksamustune yapılıyomus yıldırım gıbı ıste secım zamanı 6 ay ıkametgah degıstırmek yasakmıs bunu babamda dedı bana nıkah ıslemlerındede ıkametgah ıstıyorlar ya ıkımızınde ıstanbulda oldugundan samsuna aldıramadıgımız ıcın dugunde kıyamıcaz nıkahımızı
 
Kızlar bir şey soracağım size. Şimdi mobilyalarım geldi biliyorsunuz. Gardroptur, şifonyerdir komidinler filan daha bunları temizlemedim. Neyle silmek lazım bunları? Prilli su? Ahşap temizleyici? Temizlik malzemelerinden pek anlamıyorum Bir de mutfak dolaplarını sileceğim onları neyle silmek gerek? Mutfak dolaplarını temizlikçi silmişti ama diğerlerini yapmışken bir kez daha üzerinden geçeyim diyorum.
 
kızlarrrrr bugünde almadık nikah gününü(((( ayyy sinirimden artık gülüyotummm:))))))aile hekimi nişanlıma vermedi rapotu bikaç tahlil daha istedi nbide iki gün sonrasına attı tahlili şaka gbi yaaa ((nişanlımda özel bi hastaneye ggtti ordayaptırcak sağlık ocağı yaptırabilirsin dedii (((
 

Samsunda nikah kıydırmak için ikametgahınızın samsunda olması gerekmiyorki. Siz bağlı olduğunuz belediyeye (sen ya da nişanlın) gidip başvuru yapıp izin belgesi alıyorsun. Sonra Türkiye'nin her yerinde nikah kıydırabilirsin. Tabi Samsun'da istediğiniz güne varsa. Bence onu bir sor canım.
 
canım mobilyaların için nemli bi bez ( beyaz değilse beyazsa ciflerim heralde ben )bide kuru bez yeterli gbi canım:)) mutfak dolaplarını ben domestos ve cifle silerim istediği kadar sıfır olsun :)) ahşap temizleyivci alma canım ya her zamn onamı para vereceksin bide gereksizz:)) kolay gelsin:)))
 
canım mobilyanı deterjanlı suyla yapya tertemiz olsun misss gbiii:)))
 

Hayırlı olsun canım :) Pril gibi deterjanlar değdirme. Toz alma suyu gibi az camsilli suyla olabilir.
 
geç canım üzerinden daha temiz olsun m:)) miss miss:)))
 

Sağlık ocakları ücretsiz yapıyor o testi ya. Ama erkeğin önce yaptırması gerekiyormuş; akdeniz anemisi var mı yok mu diye bakıyorlar. Eğer varsa bayana bir test daha ekliyorlar çünkü. Ciğer filmi de verem savaş ücretsiz çeker.
 
canım öylede nişanlımın vakti yokki doktor iki gün sonraya attı ya şaka gbii( dalgamı geçiyor ne anlamdım((
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…