• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

kızlar ben güne bugün kötü başladım :KK43:( böylede devam etti ya oofff çok siniriliyim nişanlıma ocaktan beri nikah için gün alalım deyip duruyordum hallederiz kolay iş deyip erteliyordu bugünde gttk bütün belediyeler full dolu sadece bizim belediyede yer var ama yarına ne olur bilemeyiz dediler bide düğünün ortasına alabilirler nikah işlemlerini off yaa :KK43:( çokk sinirlendimm nişanlıma kavga edip duruyoruz iyice gerildim bu ne rahatlık yaa:KK43:(( yarın artık bakcam bende düğünün ortasında istemyrm dedim ayrı gün olsun dedim :KK43:( inada bindirdim artık ona ayrı bi masraf çıksın iyi olurr yaa :KK43:( azönce yine rahatlığından dolayı canımı sıkan bi olay olduu küplere bindin yaa:KK43:(
canım olsun ayrı olsun yanii boşver takma bende taktımda şimdi iyikide aynı gn diil diyorum :)

kızlar ben güne bugün kötü başladım :KK43:( böylede devam etti ya oofff çok siniriliyim nişanlıma ocaktan beri nikah için gün alalım deyip duruyordum hallederiz kolay iş deyip erteliyordu bugünde gttk bütün belediyeler full dolu sadece bizim belediyede yer var ama yarına ne olur bilemeyiz dediler bide düğünün ortasına alabilirler nikah işlemlerini off yaa :KK43:( çokk sinirlendimm nişanlıma kavga edip duruyoruz iyice gerildim bu ne rahatlık yaa:KK43:(( yarın artık bakcam bende düğünün ortasında istemyrm dedim ayrı gün olsun dedim :KK43:( inada bindirdim artık ona ayrı bi masraf çıksın iyi olurr yaa :KK43:( azönce yine rahatlığından dolayı canımı sıkan bi olay olduu küplere bindin yaa:KK43:(
Zaten bu dönemler resmen sabır testi illa aksilik olacak illa bi istediğini zorla yaptiriyomus gibi gelecek sabret canım yıpratma kendini

kızlar hepinize çok teşekkr ederim :)) iyiki varsınız vmsjı yazar yazmaz sinirimden uyudum bugün daha çabuk geçsin dye :(((biran önce sabah olsun istedim:(( çok gerginim inanın bu aralar okadar zor ki yolunda gtmeyen bişeyler mutlaka oluyor:(((nişanlımla konuştum nedn hemen sinirleniyorsun dyr bi yarın olsun bakalım ozaman bakarız dyr artık kısmet sinirlenmekten bıktım :(((vala kızlar vücudumda alrejiler başladı; adet düzenim bozuldu bide sabah bunun sıkıntısıyla uyandım ya:((

kızlar hepinize çok teşekkr ederim :)) iyiki varsınız vmsjı yazar yazmaz sinirimden uyudum bugün daha çabuk geçsin dye :KK43:((biran önce sabah olsun istedim:KK43:( çok gerginim inanın bu aralar okadar zor ki yolunda gtmeyen bişeyler mutlaka oluyor:KK43:((nişanlımla konuştum nedn hemen sinirleniyorsun dyr bi yarın olsun bakalım ozaman bakarız dyr artık kısmet sinirlenmekten bıktım :KK43:((vala kızlar vücudumda alrejiler başladı; adet düzenim bozuldu bide sabah bunun sıkıntısıyla uyandım ya:KK43:(
Ahhh al benden de o kadar canım stresten herşey birbirine karıştı bazen iki ayda bazen iki haftada adet oluyorum resmen sivilce çıkmaya başladı ergenlikte yoktu uyku desen hak getire :( patates olduk resmen aman bee kendimden soğudum şimdi :KK14: amaaa şunu da çok iyi biliyorum herşey olacağına variyo bu düğün de olacak eşya da evde kimseden eksik kalmayacak herkes kadar olacak inşallah çokta takip stres yapmıyorum ( aslında stresten fazla uzaklaşmak işime gelmiyor iştahım açılıyor kilo alıyorum :KK53:) özetle canım olanın keyfini çıkar olmayan için sakin kırıcı olma değmez inan güzel şeyleri daha fazla düşün

kızlar hepinize çok teşekkr ederim :)) iyiki varsınız vmsjı yazar yazmaz sinirimden uyudum bugün daha çabuk geçsin dye :KK43:((biran önce sabah olsun istedim:KK43:( çok gerginim inanın bu aralar okadar zor ki yolunda gtmeyen bişeyler mutlaka oluyor:KK43:((nişanlımla konuştum nedn hemen sinirleniyorsun dyr bi yarın olsun bakalım ozaman bakarız dyr artık kısmet sinirlenmekten bıktım :KK43:((vala kızlar vücudumda alrejiler başladı; adet düzenim bozuldu bide sabah bunun sıkıntısıyla uyandım ya:KK43:(
ne dıyosunnn yer mı yokmus ilk defa duydum böyle bıseyı ben sanıyrm 10 gun oncesı gııdysn nıkah memuru düğününe gelıyo..yandık desene:KK43:

Canim malesef cok cabuk bitiyor nikah gunleri. Dur bakalim belki yarina yer kalir. Hem olmasa da dunyanin sonu degil. Benimki once oldu cok da guzel oldu herkes kiyafetimin ve sapkamin guzelliginden bahsediyor hala :)
Böylece aklındaki soru işaretleri de kalktı düzceden kaynaklaniyomus baak :) kredisiz düğün imkansız hale gelmiş durumda canım napalim herşey de baştan oluyo oldu mu
:) Dogru soyluyorsun canim yapacak bir sey yok...

Canim malesef cok cabuk bitiyor nikah gunleri. Dur bakalim belki yarina yer kalir. Hem olmasa da dunyanin sonu degil. Benimki once oldu cok da guzel oldu herkes kiyafetimin ve sapkamin guzelliginden bahsediyor hala :)

:) Dogru soyluyorsun canim yapacak bir sey yok...
evet canım bakalım hayırlısı olsun :)))

ne dıyosunnn yer mı yokmus ilk defa duydum böyle bıseyı ben sanıyrm 10 gun oncesı gııdysn nıkah memuru düğününe gelıyo..yandık desene:KK43:
yok canım ya bilseydim bugüne bırakırmıydımm:((( vala yarın bakcaz artık özel hastaneden alınan kandı vs. kabul etmyrlar yarına kaldı bizimkide:((( kısmet artıkk üzüldüm ama yapcacak bişey yok:(((

Ahhh al benden de o kadar canım stresten herşey birbirine karıştı bazen iki ayda bazen iki haftada adet oluyorum resmen sivilce çıkmaya başladı ergenlikte yoktu uyku desen hak getire :KK43: patates olduk resmen aman bee kendimden soğudum şimdi :KK14: amaaa şunu da çok iyi biliyorum herşey olacağına variyo bu düğün de olacak eşya da evde kimseden eksik kalmayacak herkes kadar olacak inşallah çokta takip stres yapmıyorum ( aslında stresten fazla uzaklaşmak işime gelmiyor iştahım açılıyor kilo alıyorum :KK53:) özetle canım olanın keyfini çıkar olmayan için sakin kırıcı olma değmez inan güzel şeyleri daha fazla düşün
ciddi misin canım bende yarın hastaneye gtmeyi düşünüyordum nikah işlemlerinden vakit bulursam dye:(( ama yinede gtcem ya böyle olunca daha çok bunalıma grdim :(((

kızlar selam bıraz once nısanlımdann aldıgım son dakkıka haberıne gore bızım nıkah dugun gunu olamıcakmıs bız baska sehırdısında bıyerde kıydrıcagımız ıcın nıkahı ıkametgahın degısmesı lazımmıs fakat secımden enaz 2 once kımsenın ıkametgahı degısmıyormus o yuzden yakın tarhte yldırım nıkahı kıydırıcaz sanırım

kızlar selam bıraz once nısanlımdann aldıgım son dakkıka haberıne gore bızım nıkah dugun gunu olamıcakmıs bız baska sehırdısında bıyerde kıydrıcagımız ıcın nıkahı ıkametgahın degısmesı lazımmıs fakat secımden enaz 2 once kımsenın ıkametgahı degısmıyormus o yuzden yakın tarhte yldırım nıkahı kıydırıcaz sanırım
Hımm hayırlısı olsun canım :) Benim nikahım olmuştu zaten düğünü bekliyorum :)

Hımm hayırlısı olsun canım :) Benim nikahım olmuştu zaten düğünü bekliyorum :)
ya ıkı ayagım bı pabuca gırdı ıste sımdı bıgun ıcınde kıyılıyomus samsunda olcagı ıcın heen sabahında basvuru aksamustune nıkah ama bızımkıler gelır mı bılmıyorum ıste :(

ya ıkı ayagım bı pabuca gırdı ıste sımdı bıgun ıcınde kıyılıyomus samsunda olcagı ıcın heen sabahında basvuru aksamustune nıkah ama bızımkıler gelır mı bılmıyorum ıste :KK43:
O kadar çabuk olmuyor güzelim o işler. En azından bir iki gün sonra oluyor. Benim de acilen kıyıldı nikahım ama 1 hafta sonrasına gün verdiler. Sanmıyorum öyle hemen nikah olacağını. Sağlık raporu filan almanız gerekiyor önce onun için de en az yarım gün gidiyor o da özel hastaneyse.

iyi canım ya:)) hayırlı olsun şimdiden:))

O kadar çabuk olmuyor güzelim o işler. En azından bir iki gün sonra oluyor. Benim de acilen kıyıldı nikahım ama 1 hafta sonrasına gün verdiler. Sanmıyorum öyle hemen nikah olacağını. Sağlık raporu filan almanız gerekiyor önce onun için de en az yarım gün gidiyor o da özel hastaneyse.
evet canım öyle oluyor ya:)) özeli bizde kabul etmediler bu gün gtceğiz gün alamaya dua edin ya :)) şaka bi yanada hayırlısı olsun kısmet bakalımmm :))

Back
X