• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

aa niye canım zarar verir mi bak ben öyle yaparım heralde bide mobilyam beyazz arada ciflerim bile yaa:)))

Çizik va olunca güzel çıkarıyor cif haklısın :) Ama rutin temizlik için deterjanı ben pek kullanma taraftarı değilim o sonuçta bulaşık deterjanı. Yağ çözmeye programlı ve durulanmadığı için kalıntı olur diye düşünüyorum. Bi de durulamaya girersen iş uzar gider :) Hijyen açısından rahat edeyim diyorsan bir damla domestos ;)

Çizik va olunca güzel çıkarıyor cif haklısın :) Ama rutin temizlik için deterjanı ben pek kullanma taraftarı değilim o sonuçta bulaşık deterjanı. Yağ çözmeye programlı ve durulanmadığı için kalıntı olur diye düşünüyorum. Bi de durulamaya girersen iş uzar gider :) Hijyen açısından rahat edeyim diyorsan bir damla domestos :KK66:
tabi canım domestos olmazsa olmazım zaten dediğin gbi de olabilir ama şimdi ilkd efa yapacaksa domestos ciff miss miss:))))

Çok saçmaymış gerçekten; birşey yapmayacak ki sana kağıt verip bu testleri yaptır gel diyecek. Ne uzatırlar ki anlamıyorum....
evet ya işimiz daha çok zora sokuyorlar zaten gün mün kalmadı nikahta :)) işimizz zorr artıkk çok zorr:(((

İyiyim tatlimm sizleri sormali? Bi kosusturmadir gidiyo
Bende iyiyim canım çok şükür:KK68:
kızlarrrrr bugünde almadık nikah gününü:KK43:(((( ayyy sinirimden artık gülüyotummm:))))))aile hekimi nişanlıma vermedi rapotu bikaç tahlil daha istedi nbide iki gün sonrasına attı tahlili şaka gbi yaaa :KK43:((nişanlımda özel bi hastaneye ggtti ordayaptırcak sağlık ocağı yaptırabilirsin dedii :KK43:(((

Canım vardır her işte bir hayır stres olma lütfen yarın alırsınız inşallah sonuçlar hemen çıkarsa:KK51:

merhaba arkadslar yatak odam ve mutfak masamı siiznle paylaşmak istedm yorumlarınızı beklıyrm:KK22:
yatak 10 cm daha aşagıda olcak
sandalyede düz beyaz olucak

Eklentiler

• 20150228_172634.webp
    20150228_172634.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 78
  • 20150303_110500.webp
    20150303_110500.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 79
  • 20150303_110509.webp
    20150303_110509.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 96
  • 2015-03-03 15.45.35.webp
    2015-03-03 15.45.35.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 71
Bende iyiyim canım çok şükür:KK68:

Canım vardır her işte bir hayır stres olma lütfen yarın alırsınız inşallah sonuçlar hemen çıkarsa:KK51:
inş. canım ya :)) artık stres olmuyorum vala :)) herşeyde bi hayır vardır :)) bundada vardr bi hayır elbet canım:)))

merhaba arkadslar yatak odam ve mutfak masamı siiznle paylaşmak istedm yorumlarınızı beklıyrm:KK22:
yatak 10 cm daha aşagıda olcak
sandalyede düz beyaz olucak
hayırlı olsun canım byulmuşsun sonunda istediğin gbi yatak modelini çok güzel hayırlı olsun :)))))

hayırlı olsun canım byulmuşsun sonunda istediğin gbi yatak modelini çok güzel hayırlı olsun :)))))
çok tesekkur ederm canm:KK60: aslında beyaz yatak odası istıyodm ama bunu görunce vazgectım bişeyde tutturmamayı öğrendim artık:KK20:

Canım iyi değilim moralim bozuk :KK43: sen nasılsın canım
canım ne oldu
çok tesekkur ederm canm:KK60: aslında beyaz yatak odası istıyodm ama bunu görunce vazgectım bişeyde tutturmamayı öğrendim artık:KK20:
zaten canım görünce fikirler inanılmaz değişiyor herşeyde böyle zaten:)) rengide çok hoş çok beğendim model zaten süperr:))) iyi günlerde kullan tatlım :)))

canım mobilyanı deterjanlı suyla yapya tertemiz olsun misss gbiii:)))

Hayırlı olsun canım :) Pril gibi deterjanlar değdirme. Toz alma suyu gibi az camsilli suyla olabilir.
Sağolun kızlar. Cif gerektirecek bir kiri olduğunu sanmıyorum bence cif çizer ya. Camsilli su mantıklı onunla yapayım :) Mutfak dolapları için de aynı şeyi mi yapayım?

Sağolun kızlar. Cif gerektirecek bir kiri olduğunu sanmıyorum bence cif çizer ya. Camsilli su mantıklı onunla yapayım :) Mutfak dolapları için de aynı şeyi mi yapayım?
canımcamsilli suda olur :)) hani biraz cif biraz domestoss karışık olunca azda dökünce çizermiki bilemedim :)) sen için rahat etsin canım camsiili suyla yap:)))

bide canım cifin domestosla karışık olanı var onlar çizmez aklımdayken yazim dedim:)))

canımcamsilli suda olur :)) hani biraz cif biraz domestoss karışık olunca azda dökünce çizermiki bilemedim :)) sen için rahat etsin canım camsiili suyla yap:)))
bende merak ettim şimdi bembeyaz benm dolaplarım onu çamaşır suyuyla silersem sararır mı merak ediyorum bilgisizliğime verin :D

Back
X