• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

kızlar hepinize yardımlarınız için tesekkr ederim aradım evraklarınızı hazırlayıp gelin öyle biilgi verelim dediler hani kesin gün dolu demediler bilemyrm pazartesi başvrcaz bizde dua edin kızlarr yaaa umarım ayrı gün olmazz çok üzülürüm çokkk bide ikamet ettğimiz belediyeye başvurmamız gerekiyormuş öylemi bilen varmı kızlar ya:((((

caanım takma kafana yanii olacak bi şeklde ona sürekli anlat şunu yapcaz şunu etcez die en son pes eder hadi yapalım der şekil a resim b bana o şeklde oldu en son canıma tak ddi hadi gidelm ne alıcaksak alalım ddim :63:
iyi yapmışsın canım bende öyle yapıyorum bazen :))

kızlar hepinize yardımlarınız için tesekkr ederim aradım evraklarınızı hazırlayıp gelin öyle biilgi verelim dediler hani kesin gün dolu demediler bilemyrm pazartesi başvrcaz bizde dua edin kızlarr yaaa umarım ayrı gün olmazz çok üzülürüm çokkk bide ikamet ettğimiz belediyeye başvurmamız gerekiyormuş öylemi bilen varmı kızlar ya:KK43:(((

Canım dolmamış demek ki bizde gittiğimizde aynı güne aynı saate 2-3 kişi yazabildiklerini gördüm belediyeden farklı kişilerde kıydırabiliyor yani illa evlendime şefi kıydırmıyor sizinde öyle olabilir yoksa doldu diyebilirlerdir kısaca HoppaGeç kalmadan evraklarınızı hazırlayın gidin için rahatlamış olurHoppaFarklı belediyelere aitseniz yukarıda dediğim gibi düğün mekanınız farklı belediyedeyse sizin kendi belediyelerinizden izin belgesi almanız gerekiyor onların evraklarını sanırım hazırlayıp evrak alıyorsunuz 30-50 TL birşey olması lazım izin belgesi Hoppa

Canım dolmamış demek ki bizde gittiğimizde aynı güne aynı saate 2-3 kişi yazabildiklerini gördüm belediyeden farklı kişilerde kıydırabiliyor yani illa evlendime şefi kıydırmıyor sizinde öyle olabilir yoksa doldu diyebilirlerdir kısaca HoppaGeç kalmadan evraklarınızı hazırlayın gidin için rahatlamış olurHoppaFarklı belediyelere aitseniz yukarıda dediğim gibi düğün mekanınız farklı belediyedeyse sizin kendi belediyelerinizden izin belgesi almanız gerekiyor onların evraklarını sanırım hazırlayıp evrak alıyorsunuz 30-50 TL birşey olması lazım izin belgesi Hoppa
evet canım zaten bayan şimdi dolmadı derim birazdan gün veririm başka birine böyle doğru olmaz dedi umarım öyledir nişanlım okadar yoğunki canım özel sektörde inana perdelerimizi dşiktircez perdeciyi bile iki haftadır bekletiyoruz ölçü alınacak altı üstü onuda pazar gnü yada ctesi halledicez bazen nişanlımın yüzünü grmeyi bırak sesini zor duyduğum zamanlar oluyor bunalıyorum bende artık dün biraz vakit bulduda hemen bikaç parça içgiyim aldımm off off ya bunaldımm:((((

canım düğün mekanımız farklı bi belediyede bunun için izin almamız mı gerekiyor Hoppa

evet canım zaten bayan şimdi dolmadı derim birazdan gün veririm başka birine böyle doğru olmaz dedi umarım öyledir nişanlım okadar yoğunki canım özel sektörde inana perdelerimizi dşiktircez perdeciyi bile iki haftadır bekletiyoruz ölçü alınacak altı üstü onuda pazar gnü yada ctesi halledicez bazen nişanlımın yüzünü grmeyi bırak sesini zor duyduğum zamanlar oluyor bunalıyorum bende artık dün biraz vakit bulduda hemen bikaç parça içgiyim aldımm off off ya bunaldımm:KK43:(((

Anladım canım özel sektör böyle maalesef yoğunsan yoğunsun kimse halinden anlamaz inşallah rahatlar da biraz işleri halledersiniz hemen inan 2 gün sabahları izin alsanız bir sabah kan vermek için diğer gün öğleden sonra da sonu alıp tarih almak için hemen halleder işlerinize geri dönersiniz bizim ikisini toplasan 3 saat etmez Hoppa

canım düğün mekanımız farklı bi belediyede bunun için izin almamız mı gerekiyor Hoppa
Evet canım mekanın bağlı olduğu belediye kıyıyor diye biliyorum bir sorun ama sizin belediyenizin gitmesi daha pahalıya patlayabilir siz belediyelerinizden izin belgesi alıp öyle gideceksiniz ikinizde belediyelerinizi arayıp sorun derim :KK36:

Anladım canım özel sektör böyle maalesef yoğunsan yoğunsun kimse halinden anlamaz inşallah rahatlar da biraz işleri halledersiniz hemen inan 2 gün sabahları izin alsanız bir sabah kan vermek için diğer gün öğleden sonra da sonu alıp tarih almak için hemen halleder işlerinize geri dönersiniz bizim ikisini toplasan 3 saat etmez Hoppa
ben evdeyim canım ya nişanlımın izin sorunu yok sorumlu kendisi vakti olsa kendisine izin verecek zaten sürekli şehir dışınada çıkmak zorunda kalıyor:((:cry::cry:

ben evdeyim canım ya nişanlımın izin sorunu yok sorumlu kendisi vakti olsa kendisine izin verecek zaten sürekli şehir dışınada çıkmak zorunda kalıyor:KK43::-)cry::cry:

Anladım canım o zaman zaman yaratmaya çalışacak kolay olur hemen 2 dakikasını almaz eşyadır falan halledilir ama zamanla alakalı şeyler halledilmeli bence uzatılmamalı :KK59:

Anladım canım o zaman zaman yaratmaya çalışacak kolay olur hemen 2 dakikasını almaz eşyadır falan halledilir ama zamanla alakalı şeyler halledilmeli bence uzatılmamalı :KK59:
haklısın cnm bakalım bi pazartesi olsunda sabırsızlanyrm şimdiden:KK73::KK73::KK73: çok teşekkür ederim cnm bya bilgilendim vala sayende :)) sen nelr yaptın canım hazırlıklar ne aşamada:)):KK6::KK6:

Evet canım mekanın bağlı olduğu belediye kıyıyor diye biliyorum bir sorun ama sizin belediyenizin gitmesi daha pahalıya patlayabilir siz belediyelerinizden izin belgesi alıp öyle gideceksiniz ikinizde belediyelerinizi arayıp sorun derim :KK36:
canım bu arada ben aradımda farklı bi belediyeyi mekan önemli dğl dediler ikinizden birinizin bulunduğu bir belediye olmalı dediler:))

haklısın cnm bakalım bi pazartesi olsunda sabırsızlanyrm şimdiden:KK73::KK73::KK73: çok teşekkür ederim cnm bya bilgilendim vala sayende :)) sen nelr yaptın canım hazırlıklar ne aşamada:)):KK6::KK6:

canım bu arada ben aradımda farklı bi belediyeyi mekan önemli dğl dediler ikinizden birinizin bulunduğu bir belediye olmalı dediler:))

Ne demek canım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana:KK68:Bizim şuanlık sakin inşallah Martta başlıyoruz:21:

Çok güzel o zaman içinizden birinin belediyesini seçin hanginizinki en basit belgeleri istiyorsa o olsun:KK49:

bıraz once annemle konustum anneme dedım kı anne dedım bı haftasonu gelde dedım nisandan önce dedım gelınlık bakalım dedım deemez olaydım ya nısanlık gbı degıl mı bu 15 gunde dıkılır nısan ayında gıder bakarız dedı zaten gerdege benimle gırmıceksın neden ben secıyorum dedı nasıl bır anne boyle bı cevap verır kızına anlayabılmıs degılım ???

bıraz once annemle konustum anneme dedım kı anne dedım bı haftasonu gelde dedım nisandan önce dedım gelınlık bakalım dedım deemez olaydım ya nısanlık gbı degıl mı bu 15 gunde dıkılır nısan ayında gıder bakarız dedı zaten gerdege benimle gırmıceksın neden ben secıyorum dedı nasıl bır anne boyle bı cevap verır kızına anlayabılmıs degılım ???
canım ya kusura bakma ama annen çok kırıcı konuşmuş ben çok hassasım bu konularda içime çok batar ya:(((bu arada özelden msja kapalısın sanırım özelden yazacaktım:((((

Back
X