- 2 Ekim 2013
- 2.065
- 710
- 178
- Konu Sahibi okeanoss00
-
yeni evlenen bi arkadaşım hotpoint aldı eşyaları. kendisi elektrikçi olduğu için bu beyaz eşyaların bazı parçalarının her zaman bulunmama durumları mı ne varmış. hotpoitntte bunlar kolaylıkla bulunuyormuş. valla ben kararsızım. biz evde arçelik kullanıyoruz yıllardır hiçbir sıkıntı yaşamadık. kuzenim de elektrik teknisyeni o da illa arçelik ya da bosh alın diyor :s
bu arada özgeeeeeeeeeeeeeeee napıyosun kız?
Aaaaaayyyyyy Monarkcımmmmmm canım benm messajımı beğendiğini görünce çok sevndm bayadır konuşmadğımızı hissettim.
İyi olmaya çalışıyorum hamdolsun canım benm sen nasılsın?
Yavrucum ben günlük olanları almadım karacada uyguna görmştüm hemde güzeldi.Sende bi bak istersen.Korkmazın Shadow çatal bıçak setini çok beğendim kuzum, yakından da görmüştüm. Tam setini almak istemiyorum misafir takımının kepçelerini filan kullanırım diyorum. 24 parçalık setlerine baktım da yemek çatalı, kaşık, bıçak ve tatlı kaşığı var tatlı çatalı ve çay kaşığı yok napsam bilemedim
iyiyim kuzum. ben de mayıs geliniyimsenin ismini de görünce çok sevindim hemen ne çabuk dedim. evet bayadır görüşmüyoruz. site değiştiğinden beri tapicleri takip edemedim uzun süre sadece dua topiği hariç. arkadaş aktiviteleri de uğraştırıcı geldi bana :/ yeni yeni siteye daha sıkı bakmaya başladım anlayacağın. bide malum gün belli olunca burada güzel sohbetler olacağı için :) ben de senin adına sevindim yaaa. çok iyi olmuş. hazırlıklar ne durumda?
Canım benim o forumun değişme sendromunu hepimiz yaşadık valla bi süre bende girmek istemedim :)
benim gün 31 mayıs, senin hangi tarih yavrucum
iyi yapmışsınız canım eşya düğün zamanı külfet olurdu ne güzel keşke ben de alsam artık çok sabırsızımEvimiz belli aynen ya aradan çıkmış oldu bide onlarla ugrasmayacam bide beyaz eşyalarınızı hangi marka almayı dusunuyorsunuz bilginiz var mı beyaz esya markalarında biz arçelik diye düşündük ama daha tam karar vermıs degılız
3 mayıs canım. 1 mayıs Ankara'da kına, 3 Mayıs Kayseri'de düğün. sizin de iki şehirde olmayacak mı? Nişanlının ailesi Yalova'da oturuyor diye biliyorum.
Evet öyle kuzucum fakat biz 1 düğün yapacağız.
Kına bizim orada olacak düğün yalovada tatlışş.
Sen bizden erken gidiyorsun bizimki 31 mayıs :)
30 mayıs kına bebeğim :)Günaydınnn :) araya kaç gün bıraktınız canım?
GunaydinMayıs gelinleri günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
Gunaydin
bugün o kadar çok işim var ki hiç bakamadım daha internette alışveriş sitelerine
ben balayı konusunda sıkıntı yaşıyorum biraz mayısın hemen başında olduğu için
bir de rezervasyon yaptırdığımız otellerin sayfalarına girip bakıyorum her gün, yeni yorum yapan birileri var mı diye
Rica ederim ne demek her sey bizler için :)liste güzel olmuş eline sağlık :) :)
selam miss :)
düğün tarihlerimiz aynı gün
bu arada ben de hukukçuyumm stajyerim :)
balayı işi beni de düşündürüyor :)
Merhaba canımm
hangi şehirde yapıyorsun stajını?
hukukla uğraşmaktan gelin olmaya hiç hazırlanamadım ben
balayı resmen kumar gibi oldu ama yapacak birşey yok umalım da yağmurlar sonbaharda yağsın yağsın mayısa kalmasın bişeycikler
bu arada iyi aksamlar gelinciklerrrr
haftasonu pek uğrayamıyorum foruma,
pazartesi bilgisayar başında gelsin forum cevapları gitsin çeyiz kampanyaları
ekimde denize girilebildiğine göre mayısta da hemencecik havalar ısınır umarım :)
anadolunun küçük bir şehrindeyim
hiç forumda nerede yaşadığımı söylemedim daha önce
özelden yazabilirim istersen
sen kaç dogumlusun :)
92liyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?