Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

ahh o yollarr
biz de 4 sene farklı şehirlerdeydik, şimdi de farklı şehirlerdeyiz ama 1 saatlik mesafe

vuslata az kaldı sabredelim
Biz 5 sene dipdibeydik. Sonra sevdiceğim işe girdi görev yeri değişti zor geliyor çok eskiye nazaran daha sabırlıyım ama yine de koyuyor işte Nişan 16 aguğtosta oldu 20 sinde gitti, o zamandan beri birbirimizi görmedik burnumda tütüyor. Hafta sonu atlayıp gitsem görememe ihtimalim yüzde 90 böyle çakılı kaldım zor

ayyy o zamandan beri görüşmüyor musunuzz

ben haftasonlarını zor bekliyorumm

Allah sabır versinn

sanırım grubun en büyüğü benim 86 lıyım ben de. biliyorum çoooookkk geç kaldım ama hayırlısı böyleymiş demek ki

hayırlısı tabi kiii

benim erkek arkadaşımla baya uzun sürdü ilişkim yoksa üniversitede fln bulmuş olsaydım bir iki yıl daha bekleyebilirdim sanırım

ama kendi ilişkimde en ideal yaşım bu evlenmek için

sanırım grubun en büyüğü benim 86 lıyım ben de. biliyorum çoooookkk geç kaldım ama hayırlısı böyleymiş demek ki
Hayır canım neden geç kalmış olasın. Ben erkek arkadaşımla üniversiteye hazırlık döneminde çıkmaya başladım artık bekletemeyeceğimiz için evleniyoruz üniversiteden sonra tanışsaydık 30'umu beklerdim ben Kazandığım parayı doya doya harcayamadım hiç hep borç ödüyorum. Ailemin borcu çeyiz borcu, evlendikten sonra da düğün borcu. O parayı tek başıma yemek nasip olmayacak bana

Nişanlım Ets'yi aramış cruise turları için. En erken kasım ayında açılır rezervasyonları fakat biraz pahalı bir turdur demiş. Normal yurt dışı turları nasıl peki diye sormuş nişanlım. Onlarda da çok ekstralar oluyor kara turları için extra ücretler alınıyor ve cruise turlarıyla aynı fiyata çıkıyor demiş. Kafam karıştı benim. Daha önce yurt dışı turlarına katılan var mı aranızda? Biri beni aydınlatsın

Bence sen de Thailand opsiyonunu değerlendir canım; ben de bakıyorum. Uzakdoğu uygun oluyor. Cruise turlar için kişibaşı bütçeniz neydi?

Bence sen de Thailand opsiyonunu değerlendir canım; ben de bakıyorum. Uzakdoğu uygun oluyor. Cruise turlar için kişibaşı bütçeniz neydi?
Canım orada yemek sıkıntı olmaz mı? Biz ikimiz için 5000 tl diyoruz en fazla. Avrupayı görmeyi çok istiyorum, ama bir rehber eşliğinde. Nasıl olacak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…