• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

ya mekanı netleştirirsem onlar neler yapabilir bakıcam ama kafamda resim köşesi var mesela bide kapıda karşılama için güzel bişeyler çay ikramı görmüştüm burda yine çok hoştu dur resimleriyle anlatmaya çalışayım :KK48:

Eki Görüntüle 1264982 Eki Görüntüle 1264983 Eki Görüntüle 1264984

resim köşesi çoook hoooşşş :KK9::KK9:

böyle şeyler gördükçe aklım karışıyor, alternatifler çoğalıyor, hangisini yapacağımı şaşırıyorum :KK51:

çok şanslısın canımm :KK73:
ama benim açımdan böyle birşey mümkün değil :KK43:
zira bizim ailede herkes organizatör(!) :KK69:

yine de kendi çapımda başarabilirim birşeyler diye düşünüyorum :KK51::KK51:
Nasil yani canim her seye karisiyorlar anlaminda soyluyorsan tika kulaklarini gitsin ;) Kendin de yaparsin muhakkak lakin bir oryantel olamazsin davullu zurnali karsilamayla kendini de cikartmazsin misafirlerin karsisina degil mi :)

Nasil yani canim her seye karisiyorlar anlaminda soyluyorsan tika kulaklarini gitsin :KK66: Kendin de yaparsin muhakkak lakin bir oryantel olamazsin davullu zurnali karsilamayla kendini de cikartmazsin misafirlerin karsisina degil mi :)

karışmaktan ziyade iyidirler yani bu konuda hele annem baş organizatördür :KK70:

yine de profesyonel olmasını isterdim bu tarz değişik şeyler için :KK51:

oryantal olsam mı hakkatten acaba :KK70:

kına yakılır yakılmaz duvağı başımdan atıp ohh ohh :KK76::KK49::KK76:

karışmaktan ziyade iyidirler yani bu konuda hele annem baş organizatördür :KK70:

yine de profesyonel olmasını isterdim bu tarz değişik şeyler için :KK51:

oryantal olsam mı hakkatten acaba :KK70:

kına yakılır yakılmaz duvağı başımdan atıp ohh ohh :KK76::KK49::KK76:
Bu islerden anliyorlarsa ne ala tatlim :) kokos kina diye yazsana google a bak neler yapiyorlar :)

Bunlari yapan organizasyon firmalari var ben onlardan biriyle anlasicam :)
benim bulunduğum yerde yok canım organizasyonlar şimdilik neler yapılıyomuş bakıyorum belki yapan birilerini de bulursam işime gelir çok fazla detay istemiyorm aslında bikaç küçük şey yeterli olur

[QUOTE="blue_fairy, post: 37236089, member: 5689eyizi devam ediyor :) düğün yerine halen karar veremedim. Holiday Inn ve Sophia arasında gidip geliyorum :110:

Kına mekanı ayarlamak üzereyim, ev bakıyoruz bi yandan :) öyle... Senin nasıl?
Cengelkoydeki sophia mi bu? Orasiysa ve yemekli dusunuyorsaniz orasi baya tuzlu :) Bizyeri tuttuk ceyizin buyuk kismini hallettim. Kina icin organizasyon firmasini belirledim gidip sozlesme imzalayacagim muhtemelen bir dahaki ay olur gerci benden belli de olmaz. Balayi icin nisanlimi bekliyorum cruise turlari ile gorusecegiz yurt disi dusundugumuz icin. Kina mekanini da tutucaz geldiginde. Fotografciya karar verdik albumlerine bakip orada da begenirsek sozlesme imzalayacagiz. Gelinlik zaten 3 ay kala :)[/QUOTE]

Evet Çengelköy. Ya salon düğünü istemiyorum; diğer türlü de yemekli olacak illa. Otellerde yemek ve organizasyon ayrı yapıldığı için daha pahalıya geliyor. Sophia 90 tl dedi herşey dahil. Bilmiyorum kararsızım :(

Bu islerden anliyorlarsa ne ala tatlim :) kokos kina diye yazsana google a bak neler yapiyorlar :)

gelinin oturduğu kafes hakkatten güzelmiş, yuvadan uçan kuşu temsilen :KK48::KK48:

Pelin Karahan, Asena ve Hayfi'yi de gördüm sanki fotoğraflarda :KK57:
paketlere tıklamaya yüreğim el vermedi :KK76:

benim bulunduğum yerde yok canım organizasyonlar şimdilik neler yapılıyomuş bakıyorum belki yapan birilerini de bulursam işime gelir çok fazla detay istemiyorm aslında bikaç küçük şey yeterli olur
Bu firmalar turkiyenin her yerine gidiyorlar sanirim canım

gelinin oturduğu kafes hakkatten güzelmiş, yuvadan uçan kuşu temsilen :KK48::KK48:

Pelin Karahan, Asena ve Hayfi'yi de gördüm sanki fotoğraflarda :KK57:
paketlere tıklamaya yüreğim el vermedi :KK76:
Onlarin kıyafetleri icin koymuslardir canim. Asena cikmis da olabilir. Tikla tikla asiri pahali degil :)

Bu firmalar turkiyenin her yerine gidiyorlar sanirim canım
evet sen dedikten sonra araştırdım biraz fiyat olarak da biraz fazla geldi canım benim istediğim bikaç güzel detay çok şaşalı olsun istemiyorum zaten kına yapma deseler yapmıcam :oops:

Günaydınnn kızlarrr epeydir giremiyorum internetim sıkıntılı oldugu için hatırlatayım kendimi, acelemi ettik bilmiyorum biz bu surecte oturma grubunu ve kose takımını aldık sehpalarıyla bırlıkte arefe günü :)

Onlarin kıyafetleri icin koymuslardir canim. Asena cikmis da olabilir. Tikla tikla asiri pahali degil :)

:KK73:

evet sen dedikten sonra araştırdım biraz fiyat olarak da biraz fazla geldi canım benim istediğim bikaç güzel detay çok şaşalı olsun istemiyorum zaten kına yapma deseler yapmıcam :oops:

aa yap yap kız neden yapmıyorsun bir kere olan birşey:KK51:

Günaydınnn kızlarrr epeydir giremiyorum internetim sıkıntılı oldugu için hatırlatayım kendimi, acelemi ettik bilmiyorum biz bu surecte oturma grubunu ve kose takımını aldık sehpalarıyla bırlıkte arefe günü :)

günaydınnnn:KK25:

yaşayacağınız ev belliyse almakta bir sıkıntı olmaz, son zamana kalmadığı için rahat bile edersiniz :KK14:

Evimiz belli aynen ya aradan çıkmış oldu bide onlarla ugrasmayacam bide beyaz eşyalarınızı hangi marka almayı dusunuyorsunuz bilginiz var mı beyaz esya markalarında biz arçelik diye düşündük ama daha tam karar vermıs degılız

2 yerde de düğün olmayacaksa araya 1 hafta koymaya gerek yok bence; tatilin kısıtlıysa. Mesela bizim bir tanıdık 2 tarafta da düğün olduğu için 1 hafta arayla yaptı ama tatil izni yoktu ve ilk düğünün ertesinde işe gitti :KK43: İkinci düğünden sonra balayına çıktılar. Sadece 1 hafta kullanabildiği için. O yüzden sen mantıklı düşünmüşsün ama sizin tarafta sadece kına olacağı için bütün akrabalar oraya gelecek; çoğunluk çalışıyor mu? 1 Mayıs'ta çoğu yer çalışmaz hem daha iyi olur. Benim kına da haftaiçi olacak zaten ona da haftasonu ayıramam gelen gelsin artık napim :))

günaydınnnnn :KK68: evet 1 mayıs resmi tatil okullar bile kapalı olacak. yani ayenn ben de öyle düşünüyorum gelmek isteyen her türlü gelir. millet gelecek diye kendimizi zora sokmamız yersiz. iki düğün olmayacağı için de böylesi daha mantıklı geldi :) ayyy yine heyecanlandım yaaa :D:oops::KK54::cool::KK68::KK68::KK68:

Evimiz belli aynen ya aradan çıkmış oldu bide onlarla ugrasmayacam bide beyaz eşyalarınızı hangi marka almayı dusunuyorsunuz bilginiz var mı beyaz esya markalarında biz arçelik diye düşündük ama daha tam karar vermıs degılız

günaydın.. bu konuda ben de fikir almak istiyorum :)

[QUOTE="blue_fairy, post: 37236089, member: 5689eyizi devam ediyor :) düğün yerine halen karar veremedim. Holiday Inn ve Sophia arasında gidip geliyorum :110:

Kına mekanı ayarlamak üzereyim, ev bakıyoruz bi yandan :) öyle... Senin nasıl?
Cengelkoydeki sophia mi bu? Orasiysa ve yemekli dusunuyorsaniz orasi baya tuzlu :) Bizyeri tuttuk ceyizin buyuk kismini hallettim. Kina icin organizasyon firmasini belirledim gidip sozlesme imzalayacagim muhtemelen bir dahaki ay olur gerci benden belli de olmaz. Balayi icin nisanlimi bekliyorum cruise turlari ile gorusecegiz yurt disi dusundugumuz icin. Kina mekanini da tutucaz geldiginde. Fotografciya karar verdik albumlerine bakip orada da begenirsek sozlesme imzalayacagiz. Gelinlik zaten 3 ay kala :)[/QUOTE]

senin herşey tamam maşallah :) darısı bize..:KK17:

Cengelkoydeki sophia mi bu? Orasiysa ve yemekli dusunuyorsaniz orasi baya tuzlu :) Bizyeri tuttuk ceyizin buyuk kismini hallettim. Kina icin organizasyon firmasini belirledim gidip sozlesme imzalayacagim muhtemelen bir dahaki ay olur gerci benden belli de olmaz. Balayi icin nisanlimi bekliyorum cruise turlari ile gorusecegiz yurt disi dusundugumuz icin. Kina mekanini da tutucaz geldiginde. Fotografciya karar verdik albumlerine bakip orada da begenirsek sozlesme imzalayacagiz. Gelinlik zaten 3 ay kala :)
bizde balayını ayarladık ama ne yazıkkı düğünden tam 1 ay 4 gun sonraaa:( bizde italyayaaaa gidiyoruzzz

senin herşey tamam maşallah :) darısı bize..:KK17:[/QUOTE]

Back