Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

evet sen dedikten sonra araştırdım biraz fiyat olarak da biraz fazla geldi canım benim istediğim bikaç güzel detay çok şaşalı olsun istemiyorum zaten kına yapma deseler yapmıcam
Sen bilirsin kuzum :) Hayatta bir kez olacak unu da unutma

Oturacağınız ev belli ise en doğrusunu yapmışsınız canım aradan çıkmış düğüne kadar da büyük bir kısmı ödenir süper olmuş valla :)

Beyaz eşya için ben çok araştırma yaptım, piyasada en iyi beyaz eşya için Siemens diyorlar, kullananlar da memnun. Arçelik kullanan arkadaşım var hiç memnun değil yine de sen bilirsin canım...

senin herşey tamam maşallah :) darısı bize..[/QUOTE]
Yok canım benim nerede tamam. Hiçbiri hallolmadı ki daha sözleşmeler imzalanmadı nişanlım gelse bi Benim daha büyük sorunlarım var gideceğim yerde oturacağım ev gibi. Ev olmayınca eşya da alınması muallak, ocak şubat gibi belli olacak evlendikten sonra 3-4 ay eşyalı evde oturma ihtimalim var hayırlısı artık...

bizde balayını ayarladık ama ne yazıkkı düğünden tam 1 ay 4 gun sonraaa bizde italyayaaaa gidiyoruzzz

senin herşey tamam maşallah :) darısı bize..
Ben de yurt dışı istiyorum tatlım ama cruise tur, siz normal tur mu ayarladınız?

bizde balayını ayarladık ama ne yazıkkı düğünden tam 1 ay 4 gun sonraaa bizde italyayaaaa gidiyoruzzz

senin herşey tamam maşallah :) darısı bize..
[/QUOTE]

Ben de yurt dışı istiyorum tatlım ama cruise tur, siz normal tur mu ayarladınız?

Biz de henüz ayarlamadık balayı ama soruşturuyorum Thailand olacak gibi duruyor.

bugün o kadar çok işim var ki hiç bakamadım daha internette alışveriş sitelerine

ben balayı konusunda sıkıntı yaşıyorum biraz mayısın hemen başında olduğu için

bir de rezervasyon yaptırdığımız otellerin sayfalarına girip bakıyorum her gün, yeni yorum yapan birileri var mı diye

Bizim farklı kızlar nısanlımın abısı orda onun vasıtasıyla gidecez kızlar,şimdilik beyaz eşyaya yogunlastım arastırmaya basladım ,

Biz de aynı durumdayız canım ikimiz yapıyoruz her şeyi. Bizimki gelemediği için kenara atmaya çalışacak oradan kendi başına alsın istemiyorum satıcılar kandırır bunu tek başına alıverir sonra Para atcakmış göreceğiz

Atar canım artık sorumluluk almaya başlayacaklar

Buralardayım fıstığım beniiim :)
Ne yapıyorsu bakiiim
Korkmazın Shadow çatal bıçak setini çok beğendim kuzum, yakından da görmüştüm. Tam setini almak istemiyorum misafir takımının kepçelerini filan kullanırım diyorum. 24 parçalık setlerine baktım da yemek çatalı, kaşık, bıçak ve tatlı kaşığı var tatlı çatalı ve çay kaşığı yok napsam bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…