• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Canım birtanesi yataklıysa yeterli bence o kadar kişi gelip kalıp ne yapacak kalırlarsa da 2li de bile tek olarak yatılır mesela :KK59:Siz daha iyi bilirsiniz tabi ki canım hangisi kullanımına uygunsa öyle olsun ben tipe daha çok önem veriyorum sanırım ya da önce bizi düşünüyorum insanlar yatmak istiyorsa istedikleri yerde yatabilirler diye bakıyorum olaya:KK53:

Aynen canım, yastıkları kaldırdığında kıvrılıp uyuyabilirsin :) bende senin gibi önce görselliğe önem veriyorum sürekli bizde akrabaların bizde kalacak hali yok ya dmi ama nişanlımın evine gelen giden çok olduğu için onlar yatak sıkıntısı çok yaşıyorlar. o yüzden bizde de olmasın diye yataklı bakıyoruz. önerilerin çin çok tşekkür ederim canım benim sağolasın en azından ne yapacağıma karr verdim sonunda :)

Aynen canım, yastıkları kaldırdığında kıvrılıp uyuyabilirsin :) bende senin gibi önce görselliğe önem veriyorum sürekli bizde akrabaların bizde kalacak hali yok ya dmi ama nişanlımın evine gelen giden çok olduğu için onlar yatak sıkıntısı çok yaşıyorlar. o yüzden bizde de olmasın diye yataklı bakıyoruz. önerilerin çin çok tşekkür ederim canım benim sağolasın en azından ne yapacağıma karr verdim sonunda :)
İçine sindiyse önemli olan bu canım hayırlısı olsun:KK68:

Bursa'dan buldum canım 500 tl. Ben İstanbul'dayım bu arada :)
Ev konusuna gelince, evet sürekli kalmayız sonuçta kira ama nişanlımın burdan ev almak isteyip istemediğinden emin değilim. Kendi memleketine dönmek istiyor ilerde :-/

Kiralıktı demi canım, herhalde gösterişli bir şey seçtiniz hayırlı uğurlu olsun canım. varsa bi fotosu alırız valla. :) eşin nerede mutlu olacaksa ve o mutluluğu sana nerede yaşatacaksa orda yaşayın canım. Herkes kayınvalidenin bulunduğu şehirde yaşama der bilmiyorum sizde durum nedir ama eğer çok karışan bir ailesi yoksa eşinin güler yüzü, maddi durumu rahatsa sana mutluluk verir huzur verir.
Bende Ankara'dan İstanbula gelin gideceğim o yüzden böyle diyorum, sana söylerken bi nevi kendimi avutuyorum aslında :)

Oyyy oyyy 15 cm mi :KK57: nası üzerinde durcan kızz düğünde. ben hiç alışık değil incecik topukların üzerinde yükseklerde olmaya:KK70:

dolgu topuk düşünüyom valla hem rahat hem yükseklerdeyim risksiz gibi geliyo. belki çok şık durmuyo ama olsun rahat olayım istiyom.
vala canım gelinliği denerken 15 cm ayakkabıyla denedim hatta ölçtüm boyunu kısaltmayı istemediğim için ayyy canım ben nişanımda bile yorulmadım bu kadar yüksek dğldi belki ama dolgu topukta olabilir 15 cm olsunda ayyy boya çok takıntılıyım çokkk canım şöylee bi düğünde upzuzun olim istiyorum yaaa kısa durmiyimmm:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

aynen ccanım çok kötü bi durum ya o günlere dönelim istemediğim için korkuyorum bu yüzden de küs kalmak zor geliyo :KK43:
canını hiçç sıkma canım biz nişanlımla çok kavgalar ettik 11 yıl içerisinde çok ayrılıp barıştık hani öyle bi defa ayrı falan kalmadık atlatırsın bugünleride hatta daha geçen güne kadar ayrılma noktasın a geldik normalmiş gbi anlatıyorum aslında normal olmadığını biliyorum ama canım nişanlılık zor süreççç bi atlatalım en kısa zamanda inş hyaırlısıyla hepimiz rahatlarız:)):KK61::KK61:

vala canım gelinliği denerken 15 cm ayakkabıyla denedim hatta ölçtüm boyunu kısaltmayı istemediğim için ayyy canım ben nişanımda bile yorulmadım bu kadar yüksek dğldi belki ama dolgu topukta olabilir 15 cm olsunda ayyy boya çok takıntılıyım çokkk canım şöylee bi düğünde upzuzun olim istiyorum yaaa kısa durmiyimmm:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Canım nişanlın uzun mu, uzun değilse düğünde ondan uzun durma bak bozulur sonra. bende uzun gelinleri çok severim, uzun gelinlere gelinlik dha çok yakışıyo gerçekten.
Benim nişanlımın boyu 173 boyunda o yüzden 10 cmlık topuklu giysem bile yeter, zaten topuz yaptırcam, bide tepeden duvak olacak o yüzden nişanlıma yakın durmak istemiyorum.

Canım nişanlın uzun mu, uzun değilse düğünde ondan uzun durma bak bozulur sonra. bende uzun gelinleri çok severim, uzun gelinlere gelinlik dha çok yakışıyo gerçekten.
Benim nişanlımın boyu 173 boyunda o yüzden 10 cmlık topuklu giysem bile yeter, zaten topuz yaptırcam, bide tepeden duvak olacak o yüzden nişanlıma yakın durmak istemiyorum.
canım boyu 1 82 nişanlımın evet bende uzun gelinleri çok seviyorum bide çok kabarık değilse gelinlik çok hoş duruyor canım saç modeline karar verdinmi ben çok kararsızım ya acaba diyorumki salaş bi modell mi olsun derli toplu mu çok kararsız kaldığım konulatrdan bi tanesi saçlarım düz sarı nasıl yaptrsam acaba durmadan buna takılıyorum bende:((:cry::cry:

canım boyu 1 82 nişanlımın evet bende uzun gelinleri çok seviyorum bide çok kabarık değilse gelinlik çok hoş duruyor canım saç modeline karar verdinmi ben çok kararsızım ya acaba diyorumki salaş bi modell mi olsun derli toplu mu çok kararsız kaldığım konulatrdan bi tanesi saçlarım düz sarı nasıl yaptrsam acaba durmadan buna takılıyorum bende:KK43::-)cry::cry:

Canım gelinliğin eğer straplez ise açık bırakabilirsin, açık modellere yönel derim. ama yarım kol falan ise topla. benim ki uzun kollu olacak muhtemelen o yüzden toplatmayı düşünüyorum. gelinliğini görsek bi çok kolay yorum yapacam ama tam bişi diyemiyorum. Bence saçlarının röfle yaptır. hem çok şık bi ışıltı verir hemde canlı durur, saçlar duz renklerde saç modelleri kendini göstermiyor

Canım gelinliğin eğer straplez ise açık bırakabilirsin, açık modellere yönel derim. ama yarım kol falan ise topla. benim ki uzun kollu olacak muhtemelen o yüzden toplatmayı düşünüyorum. gelinliğini görsek bi çok kolay yorum yapacam ama tam bişi diyemiyorum. Bence saçlarının röfle yaptır. hem çok şık bi ışıltı verir hemde canlı durur, saçlar duz renklerde saç modelleri kendini göstermiyor
canım röfle kullandım aslında yoğun bi röflede yaptırabilirim altındaki ton kahve tonlarında zaten bilmiyorum ya ne bilim hani duvakta hoş durur mu ben hiç aksesuar takmayıp duvağı öyle kullancam canım gelinliğimi atcam provadan sonra düz sarı ama röfle yaptırıyorum direk öyle hiç saç bırakmadan yoksa çok çiğ duruyor canım düz sarı şimdi benim bu konudada kafam fena karıştı arada kahve tonlarıda bıraksammı offfff:((((

evet gelinliğim straplez ve sırt dekoltesi de var biraz duvakla açık saç nasıl olur ki canım hoş dururmu acaba:(((

selam arkadaslar evimizi tuttuk eşya telaşım başlıyor benimde:KK49: bindallımı kına gecesinde lazım olan seylerıde hallettık gelinliğiminde 2.provasına gittim astar provasıydı hala gelınlıgı göremedm anlıcanız:KK17:

selam arkadaslar evimizi tuttuk eşya telaşım başlıyor benimde:KK49: bindallımı kına gecesinde lazım olan seylerıde hallettık gelinliğiminde 2.provasına gittim astar provasıydı hala gelınlıgı göremedm anlıcanız:KK17:
hayırlııı uğurluu olsunn...darısı da bana olsun:-)

canım hayırlı olsunnnmaşallah biçok şeyi halletmişsin tatlımm eşyalar belli mi peki bide gelinliğinin fotosunu bekliyoruz canım :)))

iyi canım hayırlı olsun tekrar hoş geldin eşyaların evin gelinliğin faln hazr mı neler yapıyorsn:)))
beyaz eşyalar ıvır zıvırlar hazır çok minik takıl tukullar eksik zamanla tamamlancak mobiya kaldı en büyük dert olarak o da ev belli olunca alınacak gelinlik de belli değil henüz şubat bitince gidicem diktirmek için :) şu aralar ev arıyoruz

beyaz eşyalar ıvır zıvırlar hazır çok minik takıl tukullar eksik zamanla tamamlancak mobiya kaldı en büyük dert olarak o da ev belli olunca alınacak gelinlik de belli değil henüz şubat bitince gidicem diktirmek için :) şu aralar ev arıyoruz
Cnm gelinlik icin acele et bence.ben de diktiriorum ama ocak basinda basladim provalara gelinlikci bana yaz donemi cok yogun oluo bir an once karar ver baslayalm demsti.cok gecikmeki icine sine sine olsun ☺☺☺

Back
X