• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Cnm gelinlik icin acele et bence.ben de diktiriorum ama ocak basinda basladim provalara gelinlikci bana yaz donemi cok yogun oluo bir an once karar ver baslayalm demsti.cok gecikmeki icine sine sine olsun ☺☺☺
ya bilmiyorum gelinlik keşke kiralayabilcek fiziğim olsaydı... o kadar para vermek beni üzüyor bi gelinlik için.. kuzenim 1. 5 ayda diktirmişti hallolur heralde ya :)

selam arkadaslar evimizi tuttuk eşya telaşım başlıyor benimde:KK49: bindallımı kına gecesinde lazım olan seylerıde hallettık gelinliğiminde 2.provasına gittim astar provasıydı hala gelınlıgı göremedm anlıcanız:KK17:
Hayırlı olsun canım :)

ya bilmiyorum gelinlik keşke kiralayabilcek fiziğim olsaydı... o kadar para vermek beni üzüyor bi gelinlik için.. kuzenim 1. 5 ayda diktirmişti hallolur heralde ya :)
ne
Cnm gelinlik icin acele et bence.ben de diktiriorum ama ocak basinda basladim provalara gelinlikci bana yaz donemi cok yogun oluo bir an once karar ver baslayalm demsti.cok gecikmeki icine sine sine olsun ☺☺☺
canım ne kadara diktiriyorsun gelinliğini :)))

ndn canım kendine hakaret ediyosun gelinliğini satınmı alacaksın tatlım:))

Back
X