- 20 Aralık 2012
- 2.746
- 5.182
- 408
- Konu Sahibi okeanoss00
-
ya mekanı netleştirirsem onlar neler yapabilir bakıcam ama kafamda resim köşesi var mesela bide kapıda karşılama için güzel bişeyler çay ikramı görmüştüm burda yine çok hoştu dur resimleriyle anlatmaya çalışayım
Eki Görüntüle 1264982 Eki Görüntüle 1264983 Eki Görüntüle 1264984
Bunlari yapan organizasyon firmalari var ben onlardan biriyle anlasicam :)ya mekanı netleştirirsem onlar neler yapabilir bakıcam ama kafamda resim köşesi var mesela bide kapıda karşılama için güzel bişeyler çay ikramı görmüştüm burda yine çok hoştu dur resimleriyle anlatmaya çalışayım
Eki Görüntüle 1264982 Eki Görüntüle 1264983 Eki Görüntüle 1264984
Bunlari yapan organizasyon firmalari var ben onlardan biriyle anlasicam :)
Nasil yani canim her seye karisiyorlar anlaminda soyluyorsan tika kulaklarini gitsinçok şanslısın canımm
ama benim açımdan böyle birşey mümkün değil
zira bizim ailede herkes organizatör(!)
yine de kendi çapımda başarabilirim birşeyler diye düşünüyorum
Nasil yani canim her seye karisiyorlar anlaminda soyluyorsan tika kulaklarini gitsinKendin de yaparsin muhakkak lakin bir oryantel olamazsin davullu zurnali karsilamayla kendini de cikartmazsin misafirlerin karsisina degil mi :)
Bu islerden anliyorlarsa ne ala tatlim :) kokos kina diye yazsana google a bak neler yapiyorlar :)karışmaktan ziyade iyidirler yani bu konuda hele annem baş organizatördür
yine de profesyonel olmasını isterdim bu tarz değişik şeyler için
oryantal olsam mı hakkatten acaba
kına yakılır yakılmaz duvağı başımdan atıp ohh ohh
benim bulunduğum yerde yok canım organizasyonlar şimdilik neler yapılıyomuş bakıyorum belki yapan birilerini de bulursam işime gelir çok fazla detay istemiyorm aslında bikaç küçük şey yeterli olurBunlari yapan organizasyon firmalari var ben onlardan biriyle anlasicam :)
Cengelkoydeki sophia mi bu? Orasiysa ve yemekli dusunuyorsaniz orasi baya tuzlu :) Bizyeri tuttuk ceyizin buyuk kismini hallettim. Kina icin organizasyon firmasini belirledim gidip sozlesme imzalayacagim muhtemelen bir dahaki ay olur gerci benden belli de olmaz. Balayi icin nisanlimi bekliyorum cruise turlari ile gorusecegiz yurt disi dusundugumuz icin. Kina mekanini da tutucaz geldiginde. Fotografciya karar verdik albumlerine bakip orada da begenirsek sozlesme imzalayacagiz. Gelinlik zaten 3 ay kala :)[/QUOTE][QUOTE="blue_fairy, post: 37236089, member: 5689eyizi devam ediyor :) düğün yerine halen karar veremedim. Holiday Inn ve Sophia arasında gidip geliyorum
Kına mekanı ayarlamak üzereyim, ev bakıyoruz bi yandan :) öyle... Senin nasıl?
Bende yaa hakikaten sıkıcı gündü ama geçti neysekiPek bir sıkıldım bugün ben yahu
Bu islerden anliyorlarsa ne ala tatlim :) kokos kina diye yazsana google a bak neler yapiyorlar :)
Bu firmalar turkiyenin her yerine gidiyorlar sanirim canımbenim bulunduğum yerde yok canım organizasyonlar şimdilik neler yapılıyomuş bakıyorum belki yapan birilerini de bulursam işime gelir çok fazla detay istemiyorm aslında bikaç küçük şey yeterli olur
Onlarin kıyafetleri icin koymuslardir canim. Asena cikmis da olabilir. Tikla tikla asiri pahali degil :)gelinin oturduğu kafes hakkatten güzelmiş, yuvadan uçan kuşu temsilen
Pelin Karahan, Asena ve Hayfi'yi de gördüm sanki fotoğraflarda
paketlere tıklamaya yüreğim el vermedi
evet sen dedikten sonra araştırdım biraz fiyat olarak da biraz fazla geldi canım benim istediğim bikaç güzel detay çok şaşalı olsun istemiyorum zaten kına yapma deseler yapmıcamBu firmalar turkiyenin her yerine gidiyorlar sanirim canım
Onlarin kıyafetleri icin koymuslardir canim. Asena cikmis da olabilir. Tikla tikla asiri pahali degil :)
evet sen dedikten sonra araştırdım biraz fiyat olarak da biraz fazla geldi canım benim istediğim bikaç güzel detay çok şaşalı olsun istemiyorum zaten kına yapma deseler yapmıcam
Günaydınnn kızlarrr epeydir giremiyorum internetim sıkıntılı oldugu için hatırlatayım kendimi, acelemi ettik bilmiyorum biz bu surecte oturma grubunu ve kose takımını aldık sehpalarıyla bırlıkte arefe günü :)
2 yerde de düğün olmayacaksa araya 1 hafta koymaya gerek yok bence; tatilin kısıtlıysa. Mesela bizim bir tanıdık 2 tarafta da düğün olduğu için 1 hafta arayla yaptı ama tatil izni yoktu ve ilk düğünün ertesinde işe gittiİkinci düğünden sonra balayına çıktılar. Sadece 1 hafta kullanabildiği için. O yüzden sen mantıklı düşünmüşsün ama sizin tarafta sadece kına olacağı için bütün akrabalar oraya gelecek; çoğunluk çalışıyor mu? 1 Mayıs'ta çoğu yer çalışmaz hem daha iyi olur. Benim kına da haftaiçi olacak zaten ona da haftasonu ayıramam gelen gelsin artık napim :))
Evimiz belli aynen ya aradan çıkmış oldu bide onlarla ugrasmayacam bide beyaz eşyalarınızı hangi marka almayı dusunuyorsunuz bilginiz var mı beyaz esya markalarında biz arçelik diye düşündük ama daha tam karar vermıs degılız
Cengelkoydeki sophia mi bu? Orasiysa ve yemekli dusunuyorsaniz orasi baya tuzlu :) Bizyeri tuttuk ceyizin buyuk kismini hallettim. Kina icin organizasyon firmasini belirledim gidip sozlesme imzalayacagim muhtemelen bir dahaki ay olur gerci benden belli de olmaz. Balayi icin nisanlimi bekliyorum cruise turlari ile gorusecegiz yurt disi dusundugumuz icin. Kina mekanini da tutucaz geldiginde. Fotografciya karar verdik albumlerine bakip orada da begenirsek sozlesme imzalayacagiz. Gelinlik zaten 3 ay kala :)[/QUOTE][QUOTE="blue_fairy, post: 37236089, member: 5689eyizi devam ediyor :) düğün yerine halen karar veremedim. Holiday Inn ve Sophia arasında gidip geliyorum
Kına mekanı ayarlamak üzereyim, ev bakıyoruz bi yandan :) öyle... Senin nasıl?
bizde balayını ayarladık ama ne yazıkkı düğünden tam 1 ay 4 gun sonraaaCengelkoydeki sophia mi bu? Orasiysa ve yemekli dusunuyorsaniz orasi baya tuzlu :) Bizyeri tuttuk ceyizin buyuk kismini hallettim. Kina icin organizasyon firmasini belirledim gidip sozlesme imzalayacagim muhtemelen bir dahaki ay olur gerci benden belli de olmaz. Balayi icin nisanlimi bekliyorum cruise turlari ile gorusecegiz yurt disi dusundugumuz icin. Kina mekanini da tutucaz geldiginde. Fotografciya karar verdik albumlerine bakip orada da begenirsek sozlesme imzalayacagiz. Gelinlik zaten 3 ay kala :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?