- 20 Aralık 2012
- 2.746
- 5.182
- 408
- Konu Sahibi okeanoss00
Çeyiz meselesi :) Ben biraz ara verdim ama alışveriş yapasım var :))
ahh bizi bu alışveriş yapasım'lar bitirdi zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çeyiz meselesi :) Ben biraz ara verdim ama alışveriş yapasım var :))
ay ben de işi gücü bitirip bakabildiğim için günaydınla başlıyorumgünaydınnn
gerçi birazdan öğle arasına çıkacağım ben ama yine de günaydın
hoşbulduk cnm. şuan için bi hazırlı yok çünkü yeni bir iş yeni bir hayat yeni bir şehir ve eve geçtim uzun süredir onlarla ugrasıyorm. bi taraftanda başlamak istiyorm ama nerden başlayacagımı bilmiyorm senin nasıl gidiyorhoşgeldin canım :) nasıl gidiyo hazırlıkların ?
Neden yeni bir yere geçtiniz ? Aslında ben de çok bir şey yapmıyorum arada bir ufak tefek çeyize bir şeyler alıyorum dert etmeyin bence.hoşbulduk cnm. şuan için bi hazırlı yok çünkü yeni bir iş yeni bir hayat yeni bir şehir ve eve geçtim uzun süredir onlarla ugrasıyorm. bi taraftanda başlamak istiyorm ama nerden başlayacagımı bilmiyorm senin nasıl gidiyor
daha önce calıstıgım işimden ayrıldım ve çok istedigim şey olan üniversitede arastırma görevlisi oldum :) oyüzden başka bir şehire taşındım. şimdi taşınma telaşı faln baya uzaklaştırdı bni hazırlıklardan. bohça faln hazırladınmı neler koydun içine. kızların paylaşımlarını görünce panik oldum nekadar güzel şeyler yapmışlar öyle. nasıl vakit buluyorlar böyle şeylereNeden yeni bir yere geçtiniz ? Aslında ben de çok bir şey yapmıyorum arada bir ufak tefek çeyize bir şeyler alıyorum dert etmeyin bence.
Nişan bohçasından bahsediyorsun sanırım canım. Ben bohça yapmadım yapmalarını da istemedim. Onlarla uğraşacak malesef vaktim yok bir yandan iş bir yandan yüksek lisans... Giyilmeyecek şeyler için de tonla para vermeye karşıyım. İhtiyacım olan şeyleri biz alırız nişanlımla dedim tamam dediler :)daha önce calıstıgım işimden ayrıldım ve çok istedigim şey olan üniversitede arastırma görevlisi oldum :) oyüzden başka bir şehire taşındım. şimdi taşınma telaşı faln baya uzaklaştırdı bni hazırlıklardan. bohça faln hazırladınmı neler koydun içine. kızların paylaşımlarını görünce panik oldum nekadar güzel şeyler yapmışlar öyle. nasıl vakit buluyorlar böyle şeylere
Nişan bohçasından bahsediyorsun sanırım canım. Ben bohça yapmadım yapmalarını da istemedim. Onlarla uğraşacak malesef vaktim yok bir yandan iş bir yandan yüksek lisans... Giyilmeyecek şeyler için de tonla para vermeye karşıyım. İhtiyacım olan şeyleri biz alırız nişanlımla dedim tamam dediler :)
Hazırlıklar ne alemde canım neler yapıyosun?
bizim Ankara-Kayseri canım. 5 saatlik yol var. Ben Ankara'da yaşıyorum nişanlımın ailesi Kayseri. Kına burda olacak düğün orada. Ben dün düşündüm taşındım 1 mayıs resmi tatil cuma gününe denk geliyoır o gün kına olsa, ve 3 mayıs günü de düğün olsa daha iyi gibi olur. Bizde bir hafta olsun diye isteyen annem ve isteme nedeni de haftasonu olursa kınaya herkes gelebilir düşüncesi. Fakat iş yerinden zaten balayı için 1 hafta izin aldık. düğün ve kına da bir hafta ara olursa izin alma şansım olmayacak ( bu şartlar altında sence hangisi doğru?
canım aynı aslında pek bişey yaptığım yok sadece araştırma kısmındayım şu sıralar kına organizasyonu için düşündüklerim var önce bi mekanı netleştirmeliyim çeyiz işi daha çok anneme kalmış durumda zamana yaydık bakalımhoşbulduk cnm. şuan için bi hazırlı yok çünkü yeni bir iş yeni bir hayat yeni bir şehir ve eve geçtim uzun süredir onlarla ugrasıyorm. bi taraftanda başlamak istiyorm ama nerden başlayacagımı bilmiyorm senin nasıl gidiyor
Nasil bir organizasyon dusunuyosun canim?canım aynı aslında pek bişey yaptığım yok sadece araştırma kısmındayım şu sıralar kına organizasyonu için düşündüklerim var önce bi mekanı netleştirmeliyim çeyiz işi daha çok anneme kalmış durumda zamana yaydık bakalım
Hos geldiniz aramiza :) insallah dilediginiz gibi olur yas kac taniyalim sizi?Selam kızlar bende Allah nasip ederse bi ihtimal Mayıs gelini olacağım 20 Eylül'de nişanlandım, izmitlim
Selam kızlar bende Allah nasip ederse bi ihtimal Mayıs gelini olacağım 20 Eylül'de nişanlandım, izmitlim