• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

günaydınnn :KK25:

gerçi birazdan öğle arasına çıkacağım ben ama yine de günaydın :KK48:

hoşgeldin canım :) nasıl gidiyo hazırlıkların ?
hoşbulduk cnm. şuan için bi hazırlı yok:( çünkü yeni bir iş yeni bir hayat yeni bir şehir ve eve geçtim uzun süredir onlarla ugrasıyorm. bi taraftanda başlamak istiyorm ama nerden başlayacagımı bilmiyorm :( senin nasıl gidiyor

hoşbulduk cnm. şuan için bi hazırlı yok:KK43: çünkü yeni bir iş yeni bir hayat yeni bir şehir ve eve geçtim uzun süredir onlarla ugrasıyorm. bi taraftanda başlamak istiyorm ama nerden başlayacagımı bilmiyorm :KK43: senin nasıl gidiyor
Neden yeni bir yere geçtiniz ? Aslında ben de çok bir şey yapmıyorum arada bir ufak tefek çeyize bir şeyler alıyorum dert etmeyin bence.

Neden yeni bir yere geçtiniz ? Aslında ben de çok bir şey yapmıyorum arada bir ufak tefek çeyize bir şeyler alıyorum dert etmeyin bence.
daha önce calıstıgım işimden ayrıldım ve çok istedigim şey olan üniversitede arastırma görevlisi oldum :) oyüzden başka bir şehire taşındım. şimdi taşınma telaşı faln baya uzaklaştırdı bni hazırlıklardan. bohça faln hazırladınmı neler koydun içine. kızların paylaşımlarını görünce panik oldum nekadar güzel şeyler yapmışlar öyle. nasıl vakit buluyorlar böyle şeylere :KK20:

daha önce calıstıgım işimden ayrıldım ve çok istedigim şey olan üniversitede arastırma görevlisi oldum :) oyüzden başka bir şehire taşındım. şimdi taşınma telaşı faln baya uzaklaştırdı bni hazırlıklardan. bohça faln hazırladınmı neler koydun içine. kızların paylaşımlarını görünce panik oldum nekadar güzel şeyler yapmışlar öyle. nasıl vakit buluyorlar böyle şeylere :KK20:
Nişan bohçasından bahsediyorsun sanırım canım. Ben bohça yapmadım yapmalarını da istemedim. Onlarla uğraşacak malesef vaktim yok bir yandan iş bir yandan yüksek lisans... Giyilmeyecek şeyler için de tonla para vermeye karşıyım. İhtiyacım olan şeyleri biz alırız nişanlımla dedim tamam dediler :)

Nişan bohçasından bahsediyorsun sanırım canım. Ben bohça yapmadım yapmalarını da istemedim. Onlarla uğraşacak malesef vaktim yok bir yandan iş bir yandan yüksek lisans... Giyilmeyecek şeyler için de tonla para vermeye karşıyım. İhtiyacım olan şeyleri biz alırız nişanlımla dedim tamam dediler :)

aynennn :KK5:

bizim Ankara-Kayseri canım. 5 saatlik yol var. Ben Ankara'da yaşıyorum nişanlımın ailesi Kayseri. Kına burda olacak düğün orada. Ben dün düşündüm taşındım 1 mayıs resmi tatil cuma gününe denk geliyoır o gün kına olsa, ve 3 mayıs günü de düğün olsa daha iyi gibi olur. Bizde bir hafta olsun diye isteyen annem ve isteme nedeni de haftasonu olursa kınaya herkes gelebilir düşüncesi. Fakat iş yerinden zaten balayı için 1 hafta izin aldık. düğün ve kına da bir hafta ara olursa izin alma şansım olmayacak :KK43:( bu şartlar altında sence hangisi doğru?

2 yerde de düğün olmayacaksa araya 1 hafta koymaya gerek yok bence; tatilin kısıtlıysa. Mesela bizim bir tanıdık 2 tarafta da düğün olduğu için 1 hafta arayla yaptı ama tatil izni yoktu ve ilk düğünün ertesinde işe gitti :( İkinci düğünden sonra balayına çıktılar. Sadece 1 hafta kullanabildiği için. O yüzden sen mantıklı düşünmüşsün ama sizin tarafta sadece kına olacağı için bütün akrabalar oraya gelecek; çoğunluk çalışıyor mu? 1 Mayıs'ta çoğu yer çalışmaz hem daha iyi olur. Benim kına da haftaiçi olacak zaten ona da haftasonu ayıramam gelen gelsin artık napim :))

hoşbulduk cnm. şuan için bi hazırlı yok:KK43: çünkü yeni bir iş yeni bir hayat yeni bir şehir ve eve geçtim uzun süredir onlarla ugrasıyorm. bi taraftanda başlamak istiyorm ama nerden başlayacagımı bilmiyorm :KK43: senin nasıl gidiyor
canım aynı aslında pek bişey yaptığım yok sadece araştırma kısmındayım şu sıralar kına organizasyonu için düşündüklerim var önce bi mekanı netleştirmeliyim çeyiz işi daha çok anneme kalmış durumda zamana yaydık bakalım

[QUOTE="blue_fairy, post: 37236089, member: 5689eyizi devam ediyor :) düğün yerine halen karar veremedim. Holiday Inn ve Sophia arasında gidip geliyorum :110:

Kına mekanı ayarlamak üzereyim, ev bakıyoruz bi yandan :) öyle... Senin nasıl?[/QUOTE]
Cengelkoydeki sophia mi bu? Orasiysa ve yemekli dusunuyorsaniz orasi baya tuzlu :) Bizyeri tuttuk ceyizin buyuk kismini hallettim. Kina icin organizasyon firmasini belirledim gidip sozlesme imzalayacagim muhtemelen bir dahaki ay olur gerci benden belli de olmaz. Balayi icin nisanlimi bekliyorum cruise turlari ile gorusecegiz yurt disi dusundugumuz icin. Kina mekanini da tutucaz geldiginde. Fotografciya karar verdik albumlerine bakip orada da begenirsek sozlesme imzalayacagiz. Gelinlik zaten 3 ay kala :)

canım aynı aslında pek bişey yaptığım yok sadece araştırma kısmındayım şu sıralar kına organizasyonu için düşündüklerim var önce bi mekanı netleştirmeliyim çeyiz işi daha çok anneme kalmış durumda zamana yaydık bakalım
Nasil bir organizasyon dusunuyosun canim?

Nasil bir organizasyon dusunuyosun canim?
ya mekanı netleştirirsem onlar neler yapabilir bakıcam ama kafamda resim köşesi var mesela bide kapıda karşılama için güzel bişeyler çay ikramı görmüştüm burda yine çok hoştu dur resimleriyle anlatmaya çalışayım :KK48:

1380730_208536752660728_1799317249_n.jpg 1384090_208537105994026_2141649913_n.jpg 1383634_208536659327404_1344965849_n.jpg

Back