- 27 Mart 2014
- 928
- 1.090
- 133
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #4.921
Hayatın değişeceği için böyle düşünüyor olabilirsin ben normal karşılıyorum. Nişanlınla ne kadar süredir birliktesiniz? Yani ne kadar zamandır tanıyorsun onu?kızlar bir şey sormak istiyorum ama yanlış anlaşılmaktan da korkmuyor değilim. nikah tarihi yaklaştıkça beni sıkıntı basıyor, her gün acaba doğru mu karar verdim diye kendimi sorguluyorum, nişanlımın en ufak bir hareketine uyuz olmaya başladım. sanki üstümde bir ağırlık var da ayrılsam kurtulacakmışım gibi hissediyorum. hiçbir şey beni heveslendirmiyor, içimden hazırlıklarla ilgili bir şey yapmak gelmiyor, düşününce bile içim daralıyor. nişanlımı seviyorum ve ilk zamanlar böyle düşüncelerim çok az olurdu ve beni bu kadar çok etkilemezdi, ama yaklaşık bir haftadır nişanlımla doğru düzgün konuşmadım. o da durumun farkında ve ne olduğunu anlamak çözmek istiyor. siz de bu tarz şeyler düşünüp endişeleniyor musunuz?
Hayatın değişeceği için böyle düşünüyor olabilirsin ben normal karşılıyorum. Nişanlınla ne kadar süredir birliktesiniz? Yani ne kadar zamandır tanıyorsun onu?
Normal bence. Ben de nikah öncesi kendimi çok sorguladım. Doğru mu yapıyorum hayat bu adamla geçer mi diye. Ki bizim de hiçbir problemimiz yoktu 7 yıldır beraberiz. İmzayı atınca geçti1 sene 2 aydır beraberiz, 2 buçuk sene önce falan tanıştık.. kendisiyle ilgili hiçbir problemim yok, evet kökten değişim korkutuyor olabilir, evlilik öncesi depresyon fln olabilir belki de, adını koyamadım henüz :)
Normal bence. Ben de nikah öncesi kendimi çok sorguladım. Doğru mu yapıyorum hayat bu adamla geçer mi diye. Ki bizim de hiçbir problemimiz yoktu 7 yıldır beraberiz. İmzayı atınca geçti
Amin :) Merak etme gecer. Sadece artik her seyi iki kisilik dusunecek ve sorumluluk alacak olmak korkutucu ondan oyle hissediyoruzeh darısı başıma o zaman inşallah
benim gelinliğimde fulll dantellll:)))çok merak ettm sanırım çok güzel tam benim tarzım full dantel :)
canım iki taraftada olabilir bu stresss canını sıkmaaa:)))kızlar bir şey sormak istiyorum ama yanlış anlaşılmaktan da korkmuyor değilim. nikah tarihi yaklaştıkça beni sıkıntı basıyor, her gün acaba doğru mu karar verdim diye kendimi sorguluyorum, nişanlımın en ufak bir hareketine uyuz olmaya başladım. sanki üstümde bir ağırlık var da ayrılsam kurtulacakmışım gibi hissediyorum. hiçbir şey beni heveslendirmiyor, içimden hazırlıklarla ilgili bir şey yapmak gelmiyor, düşününce bile içim daralıyor. nişanlımı seviyorum ve ilk zamanlar böyle düşüncelerim çok az olurdu ve beni bu kadar çok etkilemezdi, ama yaklaşık bir haftadır nişanlımla doğru düzgün konuşmadım. o da durumun farkında ve ne olduğunu anlamak çözmek istiyor. siz de bu tarz şeyler düşünüp endişeleniyor musunuz?
benim gelinliğimde fulll dantellll:)))
hala bulamadın ya ne diyim sana :) en son ben bulup bu mu dicem heh işte bu diceksinbenim gelinliğimde fulll dantellll:)))
canım aslında çok gezmiycektinnn ben bilerek hiçbir yere gtmiyorum ne istediğimi bildiğim için beğendim ve hemen karar verdim inan bna ne kadar çok gezersen okadar kafan karışırrrhala bulamadın ya ne diyim sana :) en son ben bulup bu mu dicem heh işte bu diceksin
ben gezmeyi sevmiyorum zaten aysiraya gidicem yrn ya da pazar inşallah hemen bende bulabilirimcanım aslında çok gezmiycektinnn ben bilerek hiçbir yere gtmiyorum ne istediğimi bildiğim için beğendim ve hemen karar verdim inan bna ne kadar çok gezersen okadar kafan karışırrr
ben gezmeyi sevmiyorum zaten aysiraya gidicem yrn ya da pazar inşallah hemen bende bulabilirim
hoşgeldinnnn canım:))))selamm canlarrr ben geldimmm :)
iyi o zmn canım umarım hemen bulabilirsin istediğin gbi tatlım:)))ben gezmeyi sevmiyorum zaten aysiraya gidicem yrn ya da pazar inşallah hemen bende bulabilirim
canım gha uygun olanlarda vardı ya başka bir şubesine de uğra istersen:)))ben kadıköy deki aysıra ya baktım ve bana fiyatları çok pahalı geldi 4binden başlıyordu, hiç denemeden çıktım :) nişanlığımı kiraladığım yere gittim orda 5-6 model denedim, şu an pek de hatırlayamadığım bir model seçtimyarın provam var görcez neydi acabaaaa.. bu arada gittiğim yer de iğne iplik moda, gelinlik bakan arkadaşlar ordan da bakabilir sanırım ümraniye ve fatih te şubeleri var, kaliteli bir yer bence
adı ne canım ?ben kadıköy deki aysıra ya baktım ve bana fiyatları çok pahalı geldi 4binden başlıyordu, hiç denemeden çıktım :) nişanlığımı kiraladığım yere gittim orda 5-6 model denedim, şu an pek de hatırlayamadığım bir model seçtimyarın provam var görcez neydi acabaaaa.. bu arada gittiğim yer de iğne iplik moda, gelinlik bakan arkadaşlar ordan da bakabilir sanırım ümraniye ve fatih te şubeleri var, kaliteli bir yer bence
inşallahhh canım çok sağol :)iyi o zmn canım umarım hemen bulabilirsin istediğin gbi tatlım:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?