Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

kızlar bir şey sormak istiyorum ama yanlış anlaşılmaktan da korkmuyor değilim. nikah tarihi yaklaştıkça beni sıkıntı basıyor, her gün acaba doğru mu karar verdim diye kendimi sorguluyorum, nişanlımın en ufak bir hareketine uyuz olmaya başladım. sanki üstümde bir ağırlık var da ayrılsam kurtulacakmışım gibi hissediyorum. hiçbir şey beni heveslendirmiyor, içimden hazırlıklarla ilgili bir şey yapmak gelmiyor, düşününce bile içim daralıyor. nişanlımı seviyorum ve ilk zamanlar böyle düşüncelerim çok az olurdu ve beni bu kadar çok etkilemezdi, ama yaklaşık bir haftadır nişanlımla doğru düzgün konuşmadım. o da durumun farkında ve ne olduğunu anlamak çözmek istiyor. siz de bu tarz şeyler düşünüp endişeleniyor musunuz?

Hayatın değişeceği için böyle düşünüyor olabilirsin ben normal karşılıyorum. Nişanlınla ne kadar süredir birliktesiniz? Yani ne kadar zamandır tanıyorsun onu?

Hayatın değişeceği için böyle düşünüyor olabilirsin ben normal karşılıyorum. Nişanlınla ne kadar süredir birliktesiniz? Yani ne kadar zamandır tanıyorsun onu?

1 sene 2 aydır beraberiz, 2 buçuk sene önce falan tanıştık.. kendisiyle ilgili hiçbir problemim yok, evet kökten değişim korkutuyor olabilir, evlilik öncesi depresyon fln olabilir belki de, adını koyamadım henüz :)

Normal bence. Ben de nikah öncesi kendimi çok sorguladım. Doğru mu yapıyorum hayat bu adamla geçer mi diye. Ki bizim de hiçbir problemimiz yoktu 7 yıldır beraberiz. İmzayı atınca geçti

Bana da bazen oluyor ya :-/ 30 yaşına geldim hala evlenmekten mi korkuyorum acaba diye sorguluyorum kendimi. Sonra da nikahtan sonra değişir diyorum, bunun sevgiyle vs alakası yok bence. Hayatımız değişiyor başka bir moda giriyoruz ondan olsa gerek

canım iki taraftada olabilir bu stresss canını sıkmaaa:)))

kızlar perdelirini yaptıran varmı aranızda ne kadar tuttu ya ben mi çok para veriyorum bu perdelere anlamadım şimdiden yaptıran varsa yardımcı olsun ya bnaaa(((

hala bulamadın ya ne diyim sana :) en son ben bulup bu mu dicem heh işte bu diceksin
canım aslında çok gezmiycektinnn ben bilerek hiçbir yere gtmiyorum ne istediğimi bildiğim için beğendim ve hemen karar verdim inan bna ne kadar çok gezersen okadar kafan karışırrr

ben gezmeyi sevmiyorum zaten aysiraya gidicem yrn ya da pazar inşallah hemen bende bulabilirim

ben kadıköy deki aysıra ya baktım ve bana fiyatları çok pahalı geldi 4binden başlıyordu, hiç denemeden çıktım :) nişanlığımı kiraladığım yere gittim orda 5-6 model denedim, şu an pek de hatırlayamadığım bir model seçtim yarın provam var görcez neydi acabaaaa.. bu arada gittiğim yer de iğne iplik moda, gelinlik bakan arkadaşlar ordan da bakabilir sanırım ümraniye ve fatih te şubeleri var, kaliteli bir yer bence

canım gha uygun olanlarda vardı ya başka bir şubesine de uğra istersen:)))

adı ne canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…