Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

kızlar foto işi okadar uzunmu sürüyor ya bendaha ayarlamadım hani düğün olur dye düşünyrm siz böyle ayarlıyamadınızmı:))

Canım ben ftografçıyı geçen gün ayarladım kaporayı da verdim. 2 saat çekim de var gün boyu çekim de. düğün saatim 13.00'de olacağı için yetişemeyeceğimizden başka güne aldık.

ben sevdiceğimi çook özledim yaaa
ayrı şehirdesiniz sanırım canım üzülme biz aynı şehirdeyiz iş yoğunluğundan görüşemyrz bu daha kötü aynı şehirdeyim ve yüzünü görmeyi bırak telde bile konuşamıyorum ya doğru düzgünn offf(((((cry:

aynen kuzum yaa ay basında 2 gun kactım ama yyetmedi önümüzdeki ayın sonunda temelli kavuşcaz inallah allah nasip ederse ama çook zormuşş sende haklısın ama en azından aynı şehirde nefes alıyosunuz bu bile yeter insana

evet tesekkür ederim cnm canım inan bende çok beğendim bide benim tarlatınım daha kabarık kuşakta takmıycam gelinliği bulamadım daha :)))
rica ederim canim dahada gosterisli.olacak desene gule gule giy ben sadece bindalli gymeyi dusunuorm ama gosterisli olmali zatn kina osmanli tarzinda organizasyonlu oldugu icin sultan gbi filan gynirsem daha iyi olur die dusunuorm ama nereden bulabilirim tacli filan biseyi bilmiorm ((

Canım dur hemen panik yapma bu kuaföre göre değişir elbet daha aşağısına da bulunur ben araştırmadığım için inan bilmiyorum kaba bir miktar söyledim yani

Günaydın kızlar dün tatildi işe gelmedim bugünde 11 gibi anca gelebildik inşallah erken çıkarız acayip bir kar var sanırım 1 metreye yakın bazı yerlerde
tünaydın canım bende bugün home ofis çalışıorm sinir krizi eşliğinde acaaba cumartesi gününe kadar kar erir mii bu karda gelinlik bakana deli derler heralde

tünaydın canım bende bugün home ofis çalışıorm sinir krizi eşliğinde acaaba cumartesi gününe kadar kar erir mii bu karda gelinlik bakana deli derler heralde
Bakılır neden bakılmasın canım hem yarın yağmur var o sulu kar eritir direk bu karları üzerine güneşte açtı mı cumartesi-pazara pek birşey kalmaz zaten mağazada deniyorsun dışarıdaki hava çokta önemli değil

canım o konuda yardımcı olamıycm çünkü ben sadece aysiraya gttim ama düşünürsen ordada bindallı modelleri var bakabilirsin evet canım ya aslında sade bişe düşünyrdm bya gösterişli olacak :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…