• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Kizlar selam. Cok guzel makyaj yapan birini buldum. Dunya makyaj yarismasinda birinci olmus muhtesem yapiyor. Ama gelin makyajina 350 lira istiyor. Sizce cok mu pahali? Ben cok sade bir sac yaptiracagim icin makyajimin cok guzel olmasi lazim. Butcem bu parayi kaldirir ama deger mi bilmiyorum. Suz bazli makyaj yapiyor ve kroyolanin urunlerini kullaniyor. Dis mekan foto cekimi icin de 100 liraya gece makyaji yapacak. Fikir verin bana lutfen.
canım bende gelin makyajını cok sade ve doğal yaptıracağım için okadar para vermezdim bütçeden dgl cunku cok sade ve doğal bi makyaj iştiyorummmm

canım bende gelin makyajını cok sade ve doğal yaptıracağım için okadar para vermezdim bütçeden dgl cunku cok sade ve doğal bi makyaj iştiyorummmm
Ben de cok abartili dusunmuyorum ama gozlerim iri benim, guzelligini ortaya cikarmak istiyorum. Karar veremedim.

selam canım makyaj ı kuaförde mı yapıcak bu durumda kuaföre ne öduceksn makyaj yapmasalar bile kuaförler sırf gelın sacı dıye fazla fiyat istıyolar kuaförü ayarlayablırsn uyguna olablır bence mesela burda saç-makyaj-manikür 500 lira ve gercekten basarılı yapıyolar..

selam canım makyaj ı kuaförde mı yapıcak bu durumda kuaföre ne öduceksn makyaj yapmasalar bile kuaförler sırf gelın sacı dıye fazla fiyat istıyolar kuaförü ayarlayablırsn uyguna olablır bence mesela burda saç-makyaj-manikür 500 lira ve gercekten basarılı yapıyolar..
Sanirim kina saci makyaji, fotograf icin sac ve dugun gunu sacini 200 e yaptirabilirim. Toplam 650 ye falan gelecek hepsi kina dahil.

Ben de cok abartili dusunmuyorum ama gozlerim iri benim, guzelligini ortaya cikarmak istiyorum. Karar veremedim.
canım benimde kirpiklerim çok uzun ve gerçekten usta birinin yapması lazım bronz yada şeftalı tonlarında duşunuyorum zaten far falan kullanmıycam onun dışında kesinlikle ben yonlendircem kuaförü asla onlara bırakamam cunku bana neyın en cok yakıştığını ben bılebilirim

canım benimde kirpiklerim çok uzun ve gerçekten usta birinin yapması lazım bronz yada şeftalı tonlarında duşunuyorum zaten far falan kullanmıycam onun dışında kesinlikle ben yonlendircem kuaförü asla onlara bırakamam cunku bana neyın en cok yakıştığını ben bılebilirim
Far kullanmadan nasil o tonlari verecekler. Benim de kirpiklerim uzun buarada.

takma canım kafana ne kadar az takarsak okadar güzel oluruzzzz:KK68::KK68:

Kizlar selam. Cok guzel makyaj yapan birini buldum. Dunya makyaj yarismasinda birinci olmus muhtesem yapiyor. Ama gelin makyajina 350 lira istiyor. Sizce cok mu pahali? Ben cok sade bir sac yaptiracagim icin makyajimin cok guzel olmasi lazim. Butcem bu parayi kaldirir ama deger mi bilmiyorum. Su bazli makyaj yapiyor ve kroyolanin urunlerini kullaniyor. Dis mekan foto cekimi icin de 100 liraya gece makyaji yapacak. Fikir verin bana lutfen.
takma kafana canım ne kadar az takarsak okadar guzell oluruzz:KK68::KK68:

diğer msj yanlış geldi sana tatlımm ya

Aklima gelmisken ben de sorayim. Maktaj konusunda ne dusunuyosunuz? Porselen makyaj sart mi?
ben nişanımda porselen yaptırmıştım. makyajla cok cok alakam yok pek bilgi sahibi de değilim ama kuaförde krayolan ın malzemelerini kullandılar. benim cildim çabuk emiyor o yüzden bana çok iyi gelmişti hiç bozulmadı yine oraya gidicem tabi bu kına için. düğün bilmediğim tanımadığım bir yerde olacak:KK43:inşallah iğrenç şeylerle karşılaşmam bir an çok korktum yaaa makyaj çok önemli vezir de eder rezilde:KK61:

Kızlar koltuklarımı buraya tekrar koyuyorum, bir de nette gördüğüm bir şeyi koyuyorum söyleyin bakalım böyle yapsam mı ki? Buarada turuncu yastıklara takılmayın onları kaldıracağım.
Eki Görüntüle 1403694 Eki Görüntüle 1403693 Eki Görüntüle 1403695 Eki Görüntüle 1403696

Bu da nette gördüğüm olur mu bana da böyle ne dersiniz? Erkek de yaşayacağını düşününce abartı olur mu renk açısından çok hoşuma gitti de bu :) elmol elmol @blue_fairy @colcicegigulbeseker @monarkkk @nehirnil111
Eki Görüntüle 1403700
ben bunu çoook beğendim model çok tatlı ama bence senin odanın tonu bu değil yaa. perde konusu da seni çok gerdi fikir söyleyip iyice bulandırmaktan da çekiniyorum valla:KK53:

Canlarrrr ben geldimm biz fotografciyi hallettik yarin kayinvalidemle bindalli ve kina malzemelerini halledicez yani yarin eminonu gunu :) veee yarin davetiyelerimizide secicezz :KK73:
ben aldıklarını fiyatlarıyla beraber bekliyorum canım. nisanda gidicem bende inşallaah o yüzden vereceğin her bilgi benim için çok kıymetli:KK68:

ben nişanımda porselen yaptırmıştım. makyajla cok cok alakam yok pek bilgi sahibi de değilim ama kuaförde krayolan ın malzemelerini kullandılar. benim cildim çabuk emiyor o yüzden bana çok iyi gelmişti hiç bozulmadı yine oraya gidicem tabi bu kına için. düğün bilmediğim tanımadığım bir yerde olacak:KK43:inşallah iğrenç şeylerle karşılaşmam bir an çok korktum yaaa makyaj çok önemli vezir de eder rezilde:KK61:
Bu kadin da kroyolan kuaniyor. Cok da profesyonel. Ama 350 lira istiyor bilemedim canim. Cok korkuyorum ya kotu olursa diye. Gozlerimi herkes cok begenir makyaj cok onemli cok kararsizim.

ben bunu çoook beğendim model çok tatlı ama bence senin odanın tonu bu değil yaa. perde konusu da seni çok gerdi fikir söyleyip iyice bulandırmaktan da çekiniyorum valla:KK53:
Ah canim hem de nasil gerdi bu konu beni hem de :( Sanirim pudra pembesi duz fon ve acik gri hali alacagim. Yastiklarda da turunculari cikarip pudra pembesi ve bordo ekleyecegim. Simdilik fikrim bu yönde :)

Kizlar selam. Cok guzel makyaj yapan birini buldum. Dunya makyaj yarismasinda birinci olmus muhtesem yapiyor. Ama gelin makyajina 350 lira istiyor. Sizce cok mu pahali? Ben cok sade bir sac yaptiracagim icin makyajimin cok guzel olmasi lazim. Butcem bu parayi kaldirir ama deger mi bilmiyorum. Su bazli makyaj yapiyor ve kroyolanin urunlerini kullaniyor. Dis mekan foto cekimi icin de 100 liraya gece makyaji yapacak. Fikir verin bana lutfen.
makyaj konusunda hiç fikrim yok canım yani fiyat konusunda benim burda gittiğim kuaför de krolayn ürünleri kullanıyo hatta eğitimlerine falan katılıp sertifika almış biri güzellik uzmanı kendi makyajı her zaman güzel genelde çalışanlarına yaptırabiliyo makyajı onlar da eğitim almışlar ama sanki o çok iyi yapıyo bakalım ne fiyat verecek saç makyaj hatta yarın bi fiyat alayım ben ya hiç aklıma o gelmiyo resmen ne rahatım ben ya bu konuda :)

Kirpikleri uzun gelinler söylemesi ayıp benim de en güvendiğim yerdir kirpikler :KK48: ama gerçekten uzun kirpik güzel bi makyaj istiyo eğer maskara iyi uygulanmazsa aşağı düşüyo ağırlıktan kirpikler çok iyi olması lazım hatta ben kendim sürmeyi düşünüyorum nişanımda öyle yaptım mecbur bide süper zeka ben kirpik takalımmı dediler taktırdım te allam yaa oldum yeşilçam köylü güzeli ful kirpik :KK70::KK70::KK70:

porselen makyaj örneği mesela kızçeler ;)
gelin-makyaji-porselen_6987905-0687_640x360.jpg
1111117.jpg

Back