- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #4.061
canım daha küçük kullanmayı dusunuyrmHarika canım belindeki kocaman fiyonk gibi şey hariç onu daha küçük kullanma ni tavsiye ederim ya da başka alternatifler düşün derim
evet canım oldum olası kabarık sevmıyorum yanı hayalımdeki diyebilirim cunku uc yıldr nışanlıyım görünce işte bu dedigım tek gelınlıkİnşallah canım güzel durur zaten gelinliğin yakışmadığını görmedim şimdiye kadar önemli olan hayalindeki mi içine sindi mi o
çok tesekkrederm yenı uye oldgm için sizlerle pek sohbetetme ımkanım olmadı sayfalara tektek göz atcm frsat bulunca cunku merak edyrm gelın lıklerınızıÇok değişik hoş bir model :) İnşallah içine sine sine giyersin tatlım :)
perdelerın mormu olacak canımKızlar koltuklarımı buraya tekrar koyuyorum, bir de nette gördüğüm bir şeyi koyuyorum söyleyin bakalım böyle yapsam mı ki? Buarada turuncu yastıklara takılmayın onları kaldıracağım.
Eki Görüntüle 1403694 Eki Görüntüle 1403693 Eki Görüntüle 1403695 Eki Görüntüle 1403696
Bu da nette gördüğüm olur mu bana da böyle ne dersiniz? Erkek de yaşayacağını düşününce abartı olur mu renk açısından çok hoşuma gitti de bu :)elmol blue_fairy colcicegigulbeseker monarkkk nehirnil111
Eki Görüntüle 1403700
kararsızım işte fikir istiyorum :) Bu renk mor değil gül kurusu gibi sanki daha doğrusu pembenin bir tonu :/perdelerın mormu olacak canım
anladım canım bu arada turuncuyuda kahve tonlarıyla ayrı bı severım ama sanırım kalkack onlarkararsızım işte fikir istiyorum :) Bu renk mor değil gül kurusu gibi sanki daha doğrusu pembenin bir tonu :/
canım perde tam olarak bu şekildeyse kullanım acısından uygun olup olmıyanladım canım bu arada turuncuyuda kahve tonlarıyla ayrı bı severım ama sanırım kalkack onlar
canım sana bi perde modeli gönderım bakalım begeneckmışınkararsızım işte fikir istiyorum :) Bu renk mor değil gül kurusu gibi sanki daha doğrusu pembenin bir tonu :/
Güzel görünüyor, lakin benim kornişe takılacak bu şekilde tahta koymaya uygun değil camım.canım perde tam olarak bu şekildeyse kullanım acısından uygun olup olmıy
canım sana bi perde modeli gönderım bakalım begeneckmışınEki Görüntüle 1403725
Canım zaten tarzın zevkin bellidir o model olmasa da ona benzer olacaktırevet canım oldum olası kabarık sevmıyorum yanı hayalımdeki diyebilirim cunku uc yıldr nışanlıyım görünce işte bu dedigım tek gelınlık
evet canım senın gelınlıgın nasıl bellımıCanım zaten tarzın zevkin bellidir o model olmasa da ona benzer olacaktır
canım tahta olmasada perdecinle bi konuş bu tarzlarda korniş için bi çözüm vardr elbetGüzel görünüyor, lakin benim kornişe takılacak bu şekilde tahta koymaya uygun değil camım.
Bu da benim gelinliğim :) Seninle tarzlarımız farklı ama bakalım benimkini beğenecek misin?çok tesekkrederm yenı uye oldgm için sizlerle pek sohbetetme ımkanım olmadı sayfalara tektek göz atcm frsat bulunca cunku merak edyrm gelın lıklerınızı
Hayır canım belli değil Martta inşallah şuanda ona bakamıyoruz zamanımız yokevet canım senın gelınlıgın nasıl bellımı
Tatlım benim camımda kartonpiyer var o yüzden duvara monte ettirirsem güzel durmaz.canım tahta olmasada perdecinle bi konuş bu tarzlarda korniş için bi çözüm vardr elbet
canım perdecinle konuş korniş için bu tarz olmasada buna yakın perdeler için mutlaka bi çözümü vardr kiracı olduğunu bılıyrm zaten senin için sorun olur tahta olmasıGüzel görünüyor, lakin benim kornişe takılacak bu şekilde tahta koymaya uygun değil camım.
kafanda belli bişe varmı aslında onu sormak iştedimHayır canım belli değil Martta inşallah şuanda ona bakamıyoruz zamanımız yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?