Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Evet siemens ve bosch aynı alman marka siemenste olabilir modeller de aynı sayılır bakalım vesteli eledim artk

Kızlar koltuklarımı buraya tekrar koyuyorum, bir de nette gördüğüm bir şeyi koyuyorum söyleyin bakalım böyle yapsam mı ki? Buarada turuncu yastıklara takılmayın onları kaldıracağım.

Bu da nette gördüğüm olur mu bana da böyle ne dersiniz? Erkek de yaşayacağını düşününce abartı olur mu renk açısından çok hoşuma gitti de bu :) elmol blue_fairy colcicegigulbeseker monarkkk nehirnil111

İnşallah canım güzel durur zaten gelinliğin yakışmadığını görmedim şimdiye kadar önemli olan hayalindeki mi içine sindi mi o
evet canım oldum olası kabarık sevmıyorum yanı hayalımdeki diyebilirim cunku uc yıldr nışanlıyım görünce işte bu dedigım tek gelınlık

perdelerın mormu olacak canım

anladım canım bu arada turuncuyuda kahve tonlarıyla ayrı bı severım ama sanırım kalkack onlar
canım perde tam olarak bu şekildeyse kullanım acısından uygun olup olmıy
kararsızım işte fikir istiyorum :) Bu renk mor değil gül kurusu gibi sanki daha doğrusu pembenin bir tonu :/
canım sana bi perde modeli gönderım bakalım begeneckmışın

Güzel görünüyor, lakin benim kornişe takılacak bu şekilde tahta koymaya uygun değil camım.
canım perdecinle konuş korniş için bu tarz olmasada buna yakın perdeler için mutlaka bi çözümü vardr kiracı olduğunu bılıyrm zaten senin için sorun olur tahta olması

canım gul kurusu tonlarında bu tarz yada

Eklentiler

• fon-perde-modelleri-1.jpg
    68 KB · Görüntüleme: 129
sadece fikir vermk için atyrm umarım kafan daha cok karışmaz inan bana cokkkkk zor ben halıcıya 8 defa gttıgımı blyrm tatlımmm ki daha tam olarak benımde bıtmedıı işimizzz cokkk zorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…