• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

benmde ancak nisanda canım napalımm :KK43:
can
Hayırlı cumalar kızlar
Benim de beyaz eşya sorularım var bosch ve vestelbegendim vestel de çeşit çok kullanan kuzenim memnun hepsinden siz ne düşünüyorsunuz vestel için fiyatlar aynı ama modeller harika ya
canım biz kendi evimizde kullandk Vestel çamaşır mknası hiç memnun kalmadık şuan buzdolabını kullanyrz vestelin bin pişmanız bi daha vestelmi asla hiçbir ürününü almayız:KK43::KK43:

can

canım biz kendi evimizde kullandk Vestel çamaşır mknası hiç memnun kalmadık şuan buzdolabını kullanyrz vestelin bin pişmanız bi daha vestelmi asla hiçbir ürününü almayız:KK43::KK43:
Aaa gerçekten mi :( o zaman hemen cayiyorum hepsi de memnun bırakmamış beyaz eşya şans işidenir ama hepsi olunca bi durdum

Aaa gerçekten mi :KK43: o zaman hemen cayiyorum hepsi de memnun bırakmamış beyaz eşya şans işidenir ama hepsi olunca bi durdum
canımsadece biz dgl benim çevremdeki hiç kimse önermyr rahatlıkla vazgeçebilirsin hiç aklın takılmasın

Eklentiler

• imagesBJS2F5ML.jpg
    imagesBJS2F5ML.jpg
    8,8 KB · Görüntüleme: 47
canımsadece biz dgl benim çevremdeki hiç kimse önermyr rahatlıkla vazgeçebilirsin hiç aklın takılmasın
Şimdi sitede de aradım biraz dakimse memnun değil vazgeçtim hemen ya yine beko ve bosch düşünmeye devam nisanlim hep boschtan yana

Şimdi sitede de aradım biraz dakimse memnun değil vazgeçtim hemen ya yine beko ve bosch düşünmeye devam nisanlim hep boschtan yana
bosh çok iyi diyorlar cnm kullananlr baya memnun ama ben küçük mutfak aletlerimin hepsini bekodan almayı düşünyrm çnkü modelleri çok hoş zaten beyaz eşyalarım arcelik dominoks ve franke karmakarışık oldu:21::21:

tekrar denyrm farkettim net olmadıgını

Eklentiler

• images.jpg
    images.jpg
    9,5 KB · Görüntüleme: 74
Canım sanırım resim bozuk sen orjinal siteden bulmaya çalış ama az çokbelli güzel canım belgin inceyse harika durur ben taktım bu bele :)
anladım canım zaten küçük değişiklikler yapcam ama tarz olarak begenyrm benım sorunum boyum 1.64 kılo 50 acaba sıkıntı yasarmıyım dye çünkü bu model boy iştyr

günaydın herkese. iş yerindeki problemlerden dolayı gelemiyordum. dualarınıza ve desteklerinize ihtiyacım var kızlar... beni yine soğuttular her şeyden. çok şükür herşeye ama eksik birşeyler var, düşünmem gereken çok şey var, 2,5 ayım kaldı ama dış etkenler çok yıprattı beni. Allah büyük..

sizler nasılsınız? hazırlıklar ne aşamada? bu haftasonu eşya bakalım dedik ama nolacak bilmiyorum. haftaya da nikah işlemlerine başlıcaz. umarım geç kalmamışızdır.

çok karışık orası. şu an hala çalışmaya devam ediyorum ama ilan verdik birini bulana kadar burdayım. konuştum haklarının hepsini vericem diye söz verdi. sözünde durmazsa da artık Allaha havale ederim napiim kuzum. kanıtlayabileceğim bir durum yok şu anda. her şey onun vicdanına bağlı yani..

beyaz eşya araştırıyorum şimdi :/ sen siemens almıştın. herkes başka bişeyi övüyor kafam karıştı :)
Canım hoşgeldin canını sıkma lütfen inşallah gönlünce halledersiniz iş meselesini can sıkıcı bir durum ama hayatına bu güzel günlerini yaşamana engel olmasın emi :KK68:Beyaz eşya biz Siemens tercih ettik çok araştırdım sordum soruşturdum hatta satış temsilcileriyle birebir görüştük falan Bosch ve Siemens aynı fabrikanın ürünleri ben senelerdir Bosch istedim ama son anda Siemensin daha iyi olduğuna kanaat getirdik sıralamada da onların kendi arasında Siemens gelirmiş gittiğinizde belki söyleyeceklerdir yurtdışı üretimi olayı falan var sanırım benim modellerimi görmek istersem konuma eklemiştim:KK68:
Hayırlı cumalar kızlar
Benim de beyaz eşya sorularım var bosch ve vestelbegendim vestel de çeşit çok kullanan kuzenim memnun hepsinden siz ne düşünüyorsunuz vestel için fiyatlar aynı ama modeller harika ya
Canım yukarıda Monark arkadaşımıza yazdığım şeyleri okursan aynı durumlardan bahsettim şahsen sen iki seçeneğe düşürdüysen Siemens düşünmezsen eğer Bosch derim Vestele hiç yanaşma genelde herkes şikayetçi Vestelden:KK43:

Canım farklı sade şık bir havası var klasik modellerden değil üzerinde görmek gerek tabi :KK37:

Canım hoşgeldin canını sıkma lütfen inşallah gönlünce halledersiniz iş meselesini can sıkıcı bir durum ama hayatına bu güzel günlerini yaşamana engel olmasın emi :KK68:Beyaz eşya biz Siemens tercih ettik çok araştırdım sordum soruşturdum hatta satış temsilcileriyle birebir görüştük falan Bosch ve Siemens aynı fabrikanın ürünleri ben senelerdir Bosch istedim ama son anda Siemensin daha iyi olduğuna kanaat getirdik sıralamada da onların kendi arasında Siemens gelirmiş gittiğinizde belki söyleyeceklerdir yurtdışı üretimi olayı falan var sanırım benim modellerimi görmek istersem konuma eklemiştim:KK68:

Canım yukarıda Monark arkadaşımıza yazdığım şeyleri okursan aynı durumlardan bahsettim şahsen sen iki seçeneğe düşürdüysen Siemens düşünmezsen eğer Bosch derim Vestele hiç yanaşma genelde herkes şikayetçi Vestelden:KK43:

Canım farklı sade şık bir havası var klasik modellerden değil üzerinde görmek gerek tabi :KK37:
evet canım bende oyle düşünüyorum umarım güzel durur ustumdede cunku cok begenyrm bu modeli

Back