- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #4.081
kafam çok karışık seçemiyoruuum daha halı da var of offfffsadece fikir vermk için atyrm umarım kafan daha cok karışmaz inan bana cokkkkk zor ben halıcıya 8 defa gttıgımı blyrm tatlımmm ki daha tam olarak benımde bıtmedıı işimizzz cokkk zorr
Tam olarak sayılmaz aslında uzun dantel kol istiyordum ama şimdide karpuz kola kaydı kafam uzun eldivenlerle falan o kadar A kesim dedim ama prenses model sindrella tarzı birşey giyeceğim gibi geliyorkafanda belli bişe varmı aslında onu sormak iştedim
anladım canım hayrlısı inş istedgımız gbı olur herseyTam olarak sayılmaz aslında uzun dantel kol istiyordum ama şimdide karpuz kola kaydı kafam uzun eldivenlerle falan o kadar A kesim dedim ama prenses model sindrella tarzı birşey giyeceğim gibi geliyor
kafam çok karışık seçemiyoruuum daha halı da var of offfffBir önceki sayfada gelinlik linkimi koydum gördün mü?
kafam çok karışık seçemiyoruuum daha halı da var of offfffBir önceki sayfada gelinlik linkimi koydum gördün mü?canım inan bna benden kararsız degılsndr artık mağazaya gdnce adamlar yıne degısımemı geldm dye kacyrlar ben haddınden fazla stres yaptımm umarım sen atlatrsın bıran önce ama benım daha salonum oturma odam ve yatak odam yerleşmedi bile aksesuarlar içinde ayrı bi stresss offff
Amin canım inşallahanladım canım hayrlısı inş istedgımız gbı olur herseycok streslı işler bunlar
amin canım inş.Amin canım inşallahRabbim hepimizin gönlüne göre versin
Bayıldım harika olur benim tam sevdiğim gibi supperrrKızlar koltuklarımı buraya tekrar koyuyorum, bir de nette gördüğüm bir şeyi koyuyorum söyleyin bakalım böyle yapsam mı ki? Buarada turuncu yastıklara takılmayın onları kaldıracağım.
Eki Görüntüle 1403694 Eki Görüntüle 1403693 Eki Görüntüle 1403695 Eki Görüntüle 1403696
Bu da nette gördüğüm olur mu bana da böyle ne dersiniz? Erkek de yaşayacağını düşününce abartı olur mu renk açısından çok hoşuma gitti de bu :)elmol @blue_fairy @colcicegigulbeseker @monarkkk nehirnil111
Eki Görüntüle 1403700
ben hiç sivilce sorunu olmayan bir kızım ama nışanda stresten midir bilinmez yüzümde kırmızı lekelerim vardı. porselen yaptırmayacaktım kuaför yapalım dedi lekeler kaybolur dedi. tmm dedim. fondoteni sürdü aynaya baktığımda aman allahım dedim çok güzel olmuştu. hiç bir şey yokken bile aydınlanmıştı yüzüm çokta güzel duruyordu. yani kısaca ben porselen yaptıracağım. porselen yapılan makyajlara bakıp karar verebilirsin. birde kızlar birşey soracağım. evlenirken kendi soyadımı kullanacağım. herkes resmi yerlerde sıkıntı olur diyor. ne gibi bir sıkıntı olabilir. fikriniz var mıPorselen makyaj yapan yer yok oturduğum yerde yapan da dışardan getirtiyoruz 250 tl sadece makyaja dedi. İhtiyacım olmadığını da ekledi kafam karıştı benim de :/
Ben devletin bir kurumunda çalışıyorum. Nikahım oldu kızlık soyadımı da kullanıyorum. Her gün yazı yazıp altına imza atıyorum. Henüz bir sıkıntı yaşamadım. Burada bayanlar da var benim gibi hatta çoğu çift soyisim kullanıyor kimse de sorun yaşamıyor.ben hiç sivilce sorunu olmayan bir kızım ama nışanda stresten midir bilinmez yüzümde kırmızı lekelerim vardı. porselen yaptırmayacaktım kuaför yapalım dedi lekeler kaybolur dedi. tmm dedim. fondoteni sürdü aynaya baktığımda aman allahım dedim çok güzel olmuştu. hiç bir şey yokken bile aydınlanmıştı yüzüm çokta güzel duruyordu. yani kısaca ben porselen yaptıracağım. porselen yapılan makyajlara bakıp karar verebilirsin. birde kızlar birşey soracağım. evlenirken kendi soyadımı kullanacağım. herkes resmi yerlerde sıkıntı olur diyor. ne gibi bir sıkıntı olabilir. fikriniz var mı
Salonum küçük olduğu için boğarmış öyle dediler perde topiğimde başka kızlar. Pudra pembesi yap diyorlar :/Bayıldım harika olur benim tam sevdiğim gibi supperrr
ya bende karpuz kollu bi gelinlik görmüştüm bi sitede çok hoşuma gitti kaydetmemiştim şimdi de bulamıyorummTam olarak sayılmaz aslında uzun dantel kol istiyordum ama şimdide karpuz kola kaydı kafam uzun eldivenlerle falan o kadar A kesim dedim ama prenses model sindrella tarzı birşey giyeceğim gibi geliyor
canım bence yastıkların içindeki renk varya vizon o tam cuk olur halıyıda yine o tonlarda bişey seçebilirsinSalonum küçük olduğu için boğarmış öyle dediler perde topiğimde başka kızlar. Pudra pembesi yap diyorlar :/
ilk kez duyuyorum sıkıntı nedir bende dilekçe yazdım soyadımı kullanacağıma dair :///Ben devletin bir kurumunda çalışıyorum. Nikahım oldu kızlık soyadımı da kullanıyorum. Her gün yazı yazıp altına imza atıyorum. Henüz bir sıkıntı yaşamadım. Burada bayanlar da var benim gibi hatta çoğu çift soyisim kullanıyor kimse de sorun yaşamıyor.
ya bende karpuz kollu bi gelinlik görmüştüm bi sitede çok hoşuma gitti kaydetmemiştim şimdi de bulamıyorummbana modeli göndeerebilir misinn eğer varsaa
ah böyle pozitif yorumlara ihtiyacım var. herkes resmi işlerde problem olur diyor üzülüyordumBen devletin bir kurumunda çalışıyorum. Nikahım oldu kızlık soyadımı da kullanıyorum. Her gün yazı yazıp altına imza atıyorum. Henüz bir sıkıntı yaşamadım. Burada bayanlar da var benim gibi hatta çoğu çift soyisim kullanıyor kimse de sorun yaşamıyor.
Problem filan yok ya ben kullanıyorum bir şeyin olduğu yok inanmayın siz onlara :)))ilk kez duyuyorum sıkıntı nedir bende dilekçe yazdım soyadımı kullanacağıma dair :///
üzülme canım benim ben bizzat kullanıyorum dediğim gibi her gün yazılara imza atıyorum sorun falan yok.ah böyle pozitif yorumlara ihtiyacım var. herkes resmi işlerde problem olur diyor üzülüyordum
ya ben o gelinliği bulursam sanada atıyım o zaman :) inşşşşşşşşşallahBende karpuz kol yazıyorum hiçbiryerde bulamıyorum canım
inanmıorumm tamam zaten bunu çıkaran kesin bi erkektirProblem filan yok ya ben kullanıyorum bir şeyin olduğu yok inanmayın siz onlara :)))
Bence de :)))inanmıorumm tamam zaten bunu çıkaran kesin bi erkektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?