• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

sadece fikir vermk için atyrm umarım kafan daha cok karışmaz inan bana cokkkkk zor ben halıcıya 8 defa gttıgımı blyrm tatlımmm ki daha tam olarak benımde bıtmedıı işimizzz cokkk zorr:KK43::KK34:
kafam çok karışık seçemiyoruuum daha halı da var of offfff :mad:Bir önceki sayfada gelinlik linkimi koydum gördün mü?

Tam olarak sayılmaz aslında uzun dantel kol istiyordum ama şimdide karpuz kola kaydı kafam uzun eldivenlerle falan o kadar A kesim dedim ama prenses model sindrella tarzı birşey giyeceğim gibi geliyor :KK70:
anladım canım hayrlısı inş istedgımız gbı olur hersey :21:cok streslı işler bunlar :KK68::KK68:

kafam çok karışık seçemiyoruuum daha halı da var of offfff :mad:Bir önceki sayfada gelinlik linkimi koydum gördün mü?

kafam çok karışık seçemiyoruuum daha halı da var of offfff :mad:Bir önceki sayfada gelinlik linkimi koydum gördün mü?canım inan bna benden kararsız degılsndr artık mağazaya gdnce adamlar yıne degısımemı geldm dye kacyrlar ben haddınden fazla stres yaptımm umarım sen atlatrsın bıran önce ama benım daha salonum oturma odam ve yatak odam yerleşmedi bile aksesuarlar içinde ayrı bi stresss offff:KK43::KK43:

Kızlar koltuklarımı buraya tekrar koyuyorum, bir de nette gördüğüm bir şeyi koyuyorum söyleyin bakalım böyle yapsam mı ki? Buarada turuncu yastıklara takılmayın onları kaldıracağım.
Eki Görüntüle 1403694 Eki Görüntüle 1403693 Eki Görüntüle 1403695 Eki Görüntüle 1403696

Bu da nette gördüğüm olur mu bana da böyle ne dersiniz? Erkek de yaşayacağını düşününce abartı olur mu renk açısından çok hoşuma gitti de bu :) elmol elmol @blue_fairy @colcicegigulbeseker @monarkkk nehirnil111 nehirnil111
Eki Görüntüle 1403700
Bayıldım harika olur benim tam sevdiğim gibi supperrr

Porselen makyaj yapan yer yok oturduğum yerde yapan da dışardan getirtiyoruz 250 tl sadece makyaja dedi. İhtiyacım olmadığını da ekledi kafam karıştı benim de :/
ben hiç sivilce sorunu olmayan bir kızım ama nışanda stresten midir bilinmez yüzümde kırmızı lekelerim vardı. porselen yaptırmayacaktım kuaför yapalım dedi lekeler kaybolur dedi. tmm dedim. fondoteni sürdü aynaya baktığımda aman allahım dedim çok güzel olmuştu. hiç bir şey yokken bile aydınlanmıştı yüzüm çokta güzel duruyordu. yani kısaca ben porselen yaptıracağım. porselen yapılan makyajlara bakıp karar verebilirsin. birde kızlar birşey soracağım. evlenirken kendi soyadımı kullanacağım. herkes resmi yerlerde sıkıntı olur diyor. ne gibi bir sıkıntı olabilir. fikriniz var mı

ben hiç sivilce sorunu olmayan bir kızım ama nışanda stresten midir bilinmez yüzümde kırmızı lekelerim vardı. porselen yaptırmayacaktım kuaför yapalım dedi lekeler kaybolur dedi. tmm dedim. fondoteni sürdü aynaya baktığımda aman allahım dedim çok güzel olmuştu. hiç bir şey yokken bile aydınlanmıştı yüzüm çokta güzel duruyordu. yani kısaca ben porselen yaptıracağım. porselen yapılan makyajlara bakıp karar verebilirsin. birde kızlar birşey soracağım. evlenirken kendi soyadımı kullanacağım. herkes resmi yerlerde sıkıntı olur diyor. ne gibi bir sıkıntı olabilir. fikriniz var mı
Ben devletin bir kurumunda çalışıyorum. Nikahım oldu kızlık soyadımı da kullanıyorum. Her gün yazı yazıp altına imza atıyorum. Henüz bir sıkıntı yaşamadım. Burada bayanlar da var benim gibi hatta çoğu çift soyisim kullanıyor kimse de sorun yaşamıyor.

Tam olarak sayılmaz aslında uzun dantel kol istiyordum ama şimdide karpuz kola kaydı kafam uzun eldivenlerle falan o kadar A kesim dedim ama prenses model sindrella tarzı birşey giyeceğim gibi geliyor :KK70:
ya bende karpuz kollu bi gelinlik görmüştüm bi sitede çok hoşuma gitti kaydetmemiştim şimdi de bulamıyorumm :( bana modeli göndeerebilir misinn eğer varsaa

Ben devletin bir kurumunda çalışıyorum. Nikahım oldu kızlık soyadımı da kullanıyorum. Her gün yazı yazıp altına imza atıyorum. Henüz bir sıkıntı yaşamadım. Burada bayanlar da var benim gibi hatta çoğu çift soyisim kullanıyor kimse de sorun yaşamıyor.
ilk kez duyuyorum sıkıntı nedir bende dilekçe yazdım soyadımı kullanacağıma dair :///

ah böyle pozitif yorumlara ihtiyacım var. herkes resmi işlerde problem olur diyor üzülüyordum:KK6:

Back