• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

kesinlikle porselen ve göz kapağında hafif toprak tonları :) herşey ayarladığımız gibi giderse tabiiii :)
Porselen makyaj yapan yer yok oturduğum yerde yapan da dışardan getirtiyoruz 250 tl sadece makyaja dedi. İhtiyacım olmadığını da ekledi kafam karıştı benim de :/

Hayırlısı olsun canım. İnşallah her şey istediğin gibi olur. Neşeni özledik ama. Hadi bakalım at kafandan sorunları biraz sohbet edelim sana da iyi gelir :)

canımm teşekkür ederim :) neler konuştunuzx neleri hallettiniz baya geç kaldım herşeye ben? :)

canımm teşekkür ederim :) neler konuştunuzx neleri hallettiniz baya geç kaldım herşeye ben? :)
Koltuklarım geldi canım ona uygun perde ve fon önerisi arıyorum ve açtığım topikte önerini bekliyorum. :) Gelin makyajı nasıl olsun diye kafa patlatıyorum. Dün bir kuaförle görüştüm. Dış mekan çekimi için saç-makyaj, kına saçı-makyajı, düğün günü saçı-makyajı 450 tl dedi. Manikür-pedikür de onlardan. Ama porselen makyaj değil. İstediğin resmi getir hafta içi bir gün yapalım beğenirsen anlaşırız dediler. Mac kullanıyorlarmış sözde ama gözümle görmedim. Çok korkuyorum ya kötü olursa diye. Ama çok ilgilendiler hani kendimi prenses gibi hissettim, orda yaptırsam o gün de iyi hissederim gibi geliyo bilemedim. Porselen makyaj istersen illa dışarıdan 250 tl ye makyöz getiriyoruz ama senin ihtiyacın yok, porselen makyaj kalıp gibi duruyor doğal durmuyor dedi. Sen napıcaksın bu saç makyaj işini?

Koltuklarım geldi canım ona uygun perde ve fon önerisi arıyorum ve açtığım topikte önerini bekliyorum. :) Gelin makyajı nasıl olsun diye kafa patlatıyorum. Dün bir kuaförle görüştüm. Dış mekan çekimi için saç-makyaj, kına saçı-makyajı, düğün günü saçı-makyajı 450 tl dedi. Manikür-pedikür de onlardan. Ama porselen makyaj değil. İstediğin resmi getir hafta içi bir gün yapalım beğenirsen anlaşırız dediler. Mac kullanıyorlarmış sözde ama gözümle görmedim. Çok korkuyorum ya kötü olursa diye. Ama çok ilgilendiler hani kendimi prenses gibi hissettim, orda yaptırsam o gün de iyi hissederim gibi geliyo bilemedim. Porselen makyaj istersen illa dışarıdan 250 tl ye makyöz getiriyoruz ama senin ihtiyacın yok, porselen makyaj kalıp gibi duruyor doğal durmuyor dedi. Sen napıcaksın bu saç makyaj işini?

ben burda kına için bi yerle anlaştım. 250 tl dedi. saç + porselen makyaj. makyöze güveniyorum çünkü birçok arkadaşım orada yaptırdı ve memnun kaldılar. bide kuaför oturduğum yerde en iyi kuaförlerden birisi. ben kararsızım ne olacak bilmiyorum dedim. sen bana bırak ve bana güven herşeyi ben halledicem dedi. yani kafamda saç için bir model falan yok. zaten kınada açık istiyorum. düğünde nişanlımın memleketinde olacağı için görümceler sen bize bırak orayı dediler. hiç karışmadım. aksilik yaşarsam cingar çıkarırım ama onlara :D

ben burda kına için bi yerle anlaştım. 250 tl dedi. saç + porselen makyaj. makyöze güveniyorum çünkü birçok arkadaşım orada yaptırdı ve memnun kaldılar. bide kuaför oturduğum yerde en iyi kuaförlerden birisi. ben kararsızım ne olacak bilmiyorum dedim. sen bana bırak ve bana güven herşeyi ben halledicem dedi. yani kafamda saç için bir model falan yok. zaten kınada açık istiyorum. düğünde nişanlımın memleketinde olacağı için görümceler sen bize bırak orayı dediler. hiç karışmadım. aksilik yaşarsam cingar çıkarırım ama onlara :KK70:
Ohh ne güzel bir de ben halledip rahatlayabilsem çok süper olacak of of :(

Ohh ne güzel bir de ben halledip rahatlayabilsem çok süper olacak of of :KK43:

halledersin kuzum. çok araştırınca insanın kafası da karışıyor. referans alabileceğin bir yer olursa daha emin olursun. onların yaptıkları saç modellerine ve makyajlarına bak. içine sinerse anlaşırsın. prenses gibi davranmaları çok güzel ama amaç müşteri çekmek de olabilir. inşallah bulursun kuzum. valla zor işlerden birisi de bu.

hımm o zaman takma kafana canım ya doğal bir makyajlada gideri olur :KK24:

Ben de bir sonraki hafta gideceğim gelinlik için, diktirmeye.

Çok fark görmüyorum ben ya nedense. Kuafördeki makyajcı kız iyi yapıyor artık porselen değil mi bilemiyorum :))

Haftaya ben de gidip bir makyaj yaptırayım beğenirsem anlaşırım o zaman ne yapayım :)

Hayırlı cumalar kızlar
Benim de beyaz eşya sorularım var bosch ve vestelbegendim vestel de çeşit çok kullanan kuzenim memnun hepsinden siz ne düşünüyorsunuz vestel için fiyatlar aynı ama modeller harika ya

Hayırlı cumalar kızlar
Benim de beyaz eşya sorularım var bosch ve vestelbegendim vestel de çeşit çok kullanan kuzenim memnun hepsinden siz ne düşünüyorsunuz vestel için fiyatlar aynı ama modeller harika ya
Ben siemens almayı düşünüyorum. Araştırmalarım sonucunda en iyi markanın o olduğuna kanaat getirdim :) Annemlerde Vestel tv var ondan memnunuz şimdilik :)

Ben siemens almayı düşünüyorum. Araştırmalarım sonucunda en iyi markanın o olduğuna kanaat getirdim :) Annemlerde Vestel tv var ondan memnunuz şimdilik :)
Yaa vestelin retro ürünleri var bayıldım resmen bigun kendi evim olursa düşünürüm ama tekrar alabilir miyim ki bilmiorm nisanlim da bayılır öyle şeylere bi odamizi retro yapi caz babaannesinin bi kanepesi var eskiden çok modaydı alttan çekip yatak olan ahşap dolapli arkası iki tane de berjer var bizim oymali eski tip fiskos masası gramafon falan koyucaz inşallah olursa küçük bi oda yapicaz bu şekilde :KK51:

Yaa vestelin retro ürünleri var bayıldım resmen bigun kendi evim olursa düşünürüm ama tekrar alabilir miyim ki bilmiorm nisanlim da bayılır öyle şeylere bi odamizi retro yapi caz babaannesinin bi kanepesi var eskiden çok modaydı alttan çekip yatak olan ahşap dolapli arkası iki tane de berjer var bizim oymali eski tip fiskos masası gramafon falan koyucaz inşallah olursa küçük bi oda yapicaz bu şekilde :KK51:
Gönlüne göre olur inşallah canımcım :)

ayyy çok hoşş bayılırımm resmini koyarsın tamamlanıncaaa :) bende evimde o esintilerden istiyorummm :) bizde siemens aldık hepsini kalite olarak en iyisi siemens'miş çnkü .. Görsel ne yazıkki beyaz eşyada çok işlemiyor :)

ayyy çok hoşş bayılırımm resmini koyarsın tamamlanıncaaa :) bende evimde o esintilerden istiyorummm :) bizde siemens aldık hepsini kalite olarak en iyisi siemens'miş çnkü .. Görsel ne yazıkki beyaz eşyada çok işlemiyor :)
Haklısın görsel aldatmasın fikir soruyorum bende kullananlara inşallah gerçekleşince resimleri de koyarım tabiki daha evimiz tutulmadı :(

Back